Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.853
- 4.224
- 1.468
Ingiliz hukumeti de bu lige destek vermiyor ab ile ne alakasi var
Hükümetin ne istediği önemli değil şu an görülüyor ki 2. dünya savaşı sonrası kurulan düzen yıkılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ingiliz hukumeti de bu lige destek vermiyor ab ile ne alakasi var
ingilizlerin hükümeti istemiyorsa siyasi olarak kim istiyor bu ligi renktaş?Hükümetin ne istediği önemli değil şu an görülüyor ki 2. dünya savaşı sonrası kurulan düzen yıkılıyor.
Şöyle bişey olacakingilizlere bir şey olmaz
biz stsl izleyen adamlarız abi onu batı düşünsün epl 14.cüsü bile bizde şampiyonluğa oynarŞöyle bişey olacak
6 takım bu yeni turnuvaya
4 takım şampiyonlar ligine
4 takım uefa avrupa ligine katılacak
Yani ligi 14.sırada bitiren bile avrupa kupalarına katılacak
uefa ya iyi oluyor, bizim gibi kulüplerin başına ffp denen balyozu indirdiler. Büyük kulüpleri pışpışladılar şimdi besledikleri yılan onları soktu.ya ztn.... büyük liglerdeki 4.nün falan clye gitmesi falan gibi trbişon işler yüzünden gayrı adil bir turnuva ne zmndır. paraları da aman kaçmasınlar diye adaletsiz dağıtıyolardı o bile yetmedi. kendileri yol açtı bu firara
Fblilere göre 2008 CL şampiyonu fb imiş
Fblilere göre 2008 CL şampiyonu fb imiş
porto-benfica-ajax-roma-napoli den 3 ü de ret yapmalı 12 sıra dolu 3 sıra boşYavaş yavaş Galatasaray'a geliyor mu sıra reis ne dersin ?

Çok zorporto-benfica-ajax-roma-napoli den 3 ü de ret yapmalı 12 sıra dolu 3 sıra boş![]()
Serie A 'dan Milan / Inter ve Juventus katılıyor zaten Roma ve Napoli'yi eleyelimporto-benfica-ajax-roma-napoli den 3 ü de ret yapmalı 12 sıra dolu 3 sıra boş![]()
Portekiz takımlarıyla birlikte paşa paşa gidelim iştepsg-münih ve dortmundun son anda r yapacağı fikrini de kaybetmeyelimÇok zor
Porto - Benfica ikilisi kesin gibi bakıyorum ben
İtalya'dan da alabilicekleri maksimum sayı bu kadar diyorum
Kaldı Ajax..
Ajax'ın insafına kaldık