Dünya çok acayip bir yer oldu. Ben yıllardır bu sistemde ezilen haksız rekabete maruz kalanların isyan etmesini bekliyordum ancak büyük balıklar daha fazla kazanmak için isyan ediyorlar garip. Ha şunu da söyleyeyim uefa yalandan futbol ölüyor diye eyyam yapıyor çok umurlarındaymış gibi dertleri daha fazla para koparmak değilse Türkiye, yunanistan, romanya gibi ülkelerin takımlarına çat diye ceza veren ama Neymar’ı usulsüz transfer eden takımlara sesini çıkarmayan bir kurum çok da masum değil.

Rusya ukrayna belarus romanya moldova deplasmanları

Taraftar destekler bunu

Marcelo Bielsa: Niye şaşırıyorsunuz ki? Ben şaşırmadım. Bu sadece futbolda değil. Dünyada yaygın olan bir şey. Çünkü modern dünya artık zenginlerin, yoksulların daha da yoksullaşması pahasına daha çok zenginleşerek güçlenmesi üzerine kuruludur."

Marcelo Bielsa: "Kulüplerin sahipleri olabilir. Ancak futbolun gerçek sahipleri onlar değil; armaya ve futbola gönül verenlerdir. Zenginler, daha fazla güçlendikçe sürekli ayrıcalık talep etmeye başlar. Bu, böyle."

Marcelo Bielsa: "Futbolun dünyadaki en popüler spor olmasının nedenlerinden biri, zayıfların güçlüleri yenebilmesidir."

Florentino Perez: "Büyük kulüpler son yıllarda çok para kaybettiler. Real Madrid son 2 yılda 400 milyon avro zarar etti. Büyük kulüplerin dahil olduğu bir Süper Lig yaparak herkesin daha fazla para kazanacağı bir çözüm bulduk."

Şaka maka derken ibre bize dönüvek sanırım Ajax Sevilla Portekiz kulüpleri reddetmiş iskoçlar da yan çiziyor

Florentino Perez: "Büyük kulüpler son yıllarda çok para kaybettiler. Real Madrid son 2 yılda 400 milyon avro zarar etti. Büyük kulüplerin dahil olduğu bir Süper Lig yaparak herkesin daha fazla para kazanacağı bir çözüm bulduk."
Herkesin dedigi Burnley buna dahil mi

Belki lige dair daha mantik cercevesinde aciklamalar gelir diye bekliyorum ama sicmaya devam ediyorlar

Bunu destekleyen de midesizdir

Geri
Üst Alt