İşin sonunda g..lerine baka baka geri döner süperlig kuran o 15 klüp...

Uefa dan yedikleri 5 yıl men cezası da yanlarına kâr kalır

maxresdefault.webp

Florentino Perez: ''Büyük kulüpler son yıllarda çok para kaybetti. Süper Lig'deki rekabetçi ortamla daha çok para kazanacağız''

Florentino Perez: "İnsanlar, Şampiyonlar Ligi'ne olan ilgilerini kaybetti."

Florentino Perez: Şampiyonlar Ligi yerine Avrupa Süper Lig'i inşa ederek çözüm üretmek zorundaydık. Televizyon gelirlerinden başka gelir olmayınca dünyanın büyük kulüpleri arasındaki maçları insanlara izletme niyetimiz oldu. Bununla birlikte daha büyük gelirler elde edilebilir

Florentino Perez: Futbolun dünyadaki her endüstri gibi değişerek, yeni koşullara adapte olması gerekiyor.

Perez : "Son dönemde büyük kulüpler çok para kaybetti ve kötü duruma düştü. Böyle anlarda çözüm üretmek zorundasınız. Real Madrid son 2 yılda 400 milyon avro zarar etti. Avrupa Süper Ligi bu anlamda kulüpleri finansal anlamda güçlendirecek. Rekabetçi ortam ile daha çok para kazanacağız"

Adam açıkça söylemiş derdim para diye
UEFA'dakilerin de derdi para kaybetmek ama söyleyemiyorlar
Gerçi Süper Lig sekreteri Anas da bu işte para yok felan diye zırvalıyor da neyse...

bu takımlar hem korsan lige hem de clye takım çıkaramaz mı

Florentino Perez: "Bu para, harekete katılan bütün kulüplere dağıtılacak. Bütün kulüpler Avrupa Süper Ligi'ne katılabilir. Her sene 5 takım lige katılacak. Bu lig, kapalı bir yarışma değil."

Florentino Perez: “Para en önemli şeydir. Katılan herkes için her şey daha iyi olacak, Avrupa Süper Ligi Şampiyonlar ligi gibi olacak. "

Florentino Perez: "16-24 yaş arası insanlar futbolla ilgilenmiyor. Çünkü çoğu maç kalitesiz. Bunu çözeceğiz."

Perez : "Son dönemde büyük kulüpler çok para kaybetti ve kötü duruma düştü. Böyle anlarda çözüm üretmek zorundasınız. Real Madrid son 2 yılda 400 milyon avro zarar etti. Avrupa Süper Ligi bu anlamda kulüpleri finansal anlamda güçlendirecek. Rekabetçi ortam ile daha çok para kazanacağız"

Adam açıkça söylemiş derdim para diye
UEFA'dakilerin de derdi para kaybetmek ama söyleyemiyorlar
Gerçi Süper Lig sekreteri Anas da bu işte para yok felan diye zırvalıyor da neyse...
hmm acba hazard, jovicler, baleler ile doldurmasaydiniz mi kulubu.

salak herif ben mi imzaladim o sozlesmeleri o bonservisleri.

Florentino Perez: "Bizi bu sene Şampiyonlar Ligi'nden atamayacaklar. Bunun garantisini veriyorum."

Florentino Perez: "Artık UEFA'nın tekelinde değiliz. Yeni bir çağ başladı."

Florentino Perez: "UEFA, ilk Avrupa kupasının oluşumuna da karşıydı. Bu lig; zengin insanlarla alakalı değil, futbolu kurtarmakla alakalı."

Florentino Perez: "Ben 2000 yılında futbol dünyasına girdim. Futbol içinde bulunduğumuz zamanlara uyum sağlamak zorundadır. 1950'lerde olduğu gibi ilgi kaybolduğu zamanlarda değişim gerekiyor. O zamanlar UEFA ve FIFA yine değişime karşıydı ama futbol böyle değişti"

Florentino Perez: "İngiltere, İtalya ve İspanya'nın en büyük kulüpleri yaşadıkları büyük kayıplar nedeniyle zor durumda. Sadece Real Madrid, salgın döneminden beri 400 milyon euro kaybetti. Bir şeyler yapmak zorundaydık. Tek yol rekabeti arttıran maçlardı"

Sonuna kadar destekçinizim. Umarım bizi de alırlar verdikleri paralar doğruysa 30-0 bile yenilebiliriz sorun yok

Florentino Perez: "PSG were NOT invited, as of today. We haven't even spoken to German clubs. We are now 12 clubs, we want to become 15 clubs. If PSG and Bayern Munich refuse, the Super League competition will not be canceled. This is a bullshit"

Rummenigge: "Burada kurulu düzenimiz var yeğenim, yoksa avrupa süper ligi cennet cennet, gıymetini bilin."

Geri
Üst Alt