Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Bütün ihale şikeci Juventus ve Real Madrid'e kaldı.
Milan'da sıvışır aradan
Milan'da sıvışır aradan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanlara ayıp ettin.Bu kadar basiretsizliği tff bile yapmamıştır.madem cayacaktınız niye kurdunuz olm ligi.biz türk spor yöneticilerine veya kendi başkanımıza yaptıkları,söylemleri yönünden çok ağır eleştiriyoruz.Gelin görün ki dünya devi dediğimiz takımların başkanları bizim işbilmez türk yöneticilerinin bile alamayacağı ahmakça kararlara imza atabilmeleri hayret verici gerçekten.Demekki statüsü,milliyeti ne olursa olsun insanoğlunun her şartta malca karar verme potansiyeli oldukça yüksek.
Adamlar istifa edip kulübü satıyor hocam ne blöfübu kadar para babasının hemen geri adım atması her şeye rağmen tuhaf geliyor. bunlar sıradan herifler değil. her biri milyarder.
acaba blöf müydü diye düşünmeden edemiyorum
'Almanlar kazanınca biz de kazandık!"diyebilmeyi çok isterdim ama frekanslar bir türlü tutmuyor;hep kaybedenler kulübündeyiz.Almanlara ayıp ettin.
Girmediğimiz savaşın nesini kaybediyoruz ki renktaş? Bize ne giren var ne çıkan. Dün neysek bugün oyuz. Ama Batı Avrupa çalkalanıyor. Amerikan sermayesi kovuldu resmen kıtadan. Bu sadece sporla kalmayabilir yalnız. Siyasi bir yaptırım da olacaktır Amerikan iş adamlarına.'Almanlar kazanınca biz de kazandık!"diyebilmeyi çok isterdim ama frekanslar bir türlü tutmuyor;hep kaybedenler kulübündeyiz.
Ceferin Mete Kalkavan'ı atayacakmış yarı finalde. En ağır ceza.İngiltere devre dışı.
İtalyanlar ve İspanyollar kaldı, Real Madrid ağır ceza yer gibi

İşin esprisiydi o,ABD sermayesi çekilirse Arap ve Uzakdoğu sermayesine geçecektir Premier Lig.Girmediğimiz savaşın nesini kaybediyoruz ki renktaş? Bize ne giren var ne çıkan. Dün neysek bugün oyuz. Ama Batı Avrupa çalkalanıyor. Amerikan sermayesi kovuldu resmen kıtadan. Bu sadece sporla kalmayabilir yalnız. Siyasi bir yaptırım da olacaktır Amerikan iş adamlarına.
Liverpool tarihini bildiğim için bunun olacağı çok belliydi. Liverpool gibi liman işçilerinin destekleriyle bu günlere gelmiş bir takımının taraftarları etmeyecek de diğerleri mi edecek? Örneğin ben Chelsea'ye falan şaşırdım. Onlar benim bildiğim işçi ve sol kültürden gelmiyor Liverpool gibi.verdikleri tepkilere bakılırsa ingiliz taraftarlar bu konularda epey duyarlıymış.
mesela ben liverpool taraftarı olsam çok da umrumda olmazdı açıkçası. para geliyorsa sorun yok derdim.![]()