Bütün ihale şikeci Juventus ve Real Madrid'e kaldı.

Milan'da sıvışır aradan

tumblr_owj9dk4bmZ1ujmvy2o1_500.jpg

Bu kadar basiretsizliği tff bile yapmamıştır.madem cayacaktınız niye kurdunuz olm ligi.biz türk spor yöneticilerine veya kendi başkanımıza yaptıkları,söylemleri yönünden çok ağır eleştiriyoruz.Gelin görün ki dünya devi dediğimiz takımların başkanları bizim işbilmez türk yöneticilerinin bile alamayacağı ahmakça kararlara imza atabilmeleri hayret verici gerçekten.Demekki statüsü,milliyeti ne olursa olsun insanoğlunun her şartta malca karar verme potansiyeli oldukça yüksek.
Almanlara ayıp ettin.

'Almanlar kazanınca biz de kazandık!"diyebilmeyi çok isterdim ama frekanslar bir türlü tutmuyor;hep kaybedenler kulübündeyiz.
Girmediğimiz savaşın nesini kaybediyoruz ki renktaş? Bize ne giren var ne çıkan. Dün neysek bugün oyuz. Ama Batı Avrupa çalkalanıyor. Amerikan sermayesi kovuldu resmen kıtadan. Bu sadece sporla kalmayabilir yalnız. Siyasi bir yaptırım da olacaktır Amerikan iş adamlarına.

verdikleri tepkilere bakılırsa ingiliz taraftarlar bu konularda epey duyarlıymış.

mesela ben liverpool taraftarı olsam çok da umrumda olmazdı açıkçası. para geliyorsa sorun yok derdim. ;D

Dahildiysa kesin istediklerini aldılar. Eğer almasan dagittilarsa yaziklrim olsun

GSC Mobile App

Girmediğimiz savaşın nesini kaybediyoruz ki renktaş? Bize ne giren var ne çıkan. Dün neysek bugün oyuz. Ama Batı Avrupa çalkalanıyor. Amerikan sermayesi kovuldu resmen kıtadan. Bu sadece sporla kalmayabilir yalnız. Siyasi bir yaptırım da olacaktır Amerikan iş adamlarına.
İşin esprisiydi o,ABD sermayesi çekilirse Arap ve Uzakdoğu sermayesine geçecektir Premier Lig.

verdikleri tepkilere bakılırsa ingiliz taraftarlar bu konularda epey duyarlıymış.

mesela ben liverpool taraftarı olsam çok da umrumda olmazdı açıkçası. para geliyorsa sorun yok derdim. ;D
Liverpool tarihini bildiğim için bunun olacağı çok belliydi. Liverpool gibi liman işçilerinin destekleriyle bu günlere gelmiş bir takımının taraftarları etmeyecek de diğerleri mi edecek? Örneğin ben Chelsea'ye falan şaşırdım. Onlar benim bildiğim işçi ve sol kültürden gelmiyor Liverpool gibi.

Geri
Üst Alt