Avusturya Kamp Kadromuz Açıklandı

Rekor arda guler yorumu yapan gs sözlük yazarlari sizin berk kizildemir yangını yapmaniz kadar komik bisey yok.vardir bi nedeni.berat lustan haberiniz yok daha,hangi biri sans bulacak kanatlar dolu
...baran aksaka,berk balaban ve isik kaan katıldıysa kampa onlarin da vardir bi nedeni. Isik kaan hala potansiyelli ve butun forumun begendihi biriydi

sadece milli oyuncular eksik.

kampa keyfi olarak katılmayan tek bir oyuncumuz dahi yok. bütün babalar gelmiş.

herkes birbirini tanıyor, uyum sorunu diye bir şey yok.

zımba gibi başlıyoruz sezona haydi hayırlısı.

şu 2 ve 8'i de kaliteli çözersek işlem tamamdır.

Boşa maaş ödenecekse değil.
Görülmesi gereken oyuncular var elimizde sonuçta. Diyelim ki Ross ve Emin çok iyi göründü ve elde tutulmak istendi. Maaşı düşük olduğu için belki de olası stoper transferleri yapılmayacak. Bu da kulübün kasasına kar demek olacak.

İlk etapta eksik olanları şöyle gördüm:
Emirhan Kayar
Baran Demiroğlu
Caner Doğan
Atakan Ordu
Beknaz Almazbekov

Baba acayip zayiflamis gibi. Simdi kondisyon yukleme zamani.

Ali Turap'ın eğer bir sakatlığı falan yoksa kamp kadrosunda olmaması sürpriz aslında. Onun dışında ilk kampta hazırlık maçlarında Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz, Efe Akman ve Berat Luş'un iyi süre almasını ve onları ciddi süre izlemek isterim. Baran Aksaka, Işık Kaan, Berk Balaban boşuna alınmış direk gönderilmelilerdi diye düşünüyorum. Onlar yerine alt yapıdan başka isimler alınabilirdi.
Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz, Efe Akman ve Berat Luş arasından en çok beklentin olduğu isim kim renktaşım?

Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz, Efe Akman ve Berat Luş arasından en çok beklentin olduğu isim kim renktaşım?
Efe Akman. Çevre kontrolü ve oyun sezgisi mi dersin olgunluğu mu dersin o konuda bence en öne çıkan oyuncu. Gökdeniz Gürpüz'ün izlediğim bir kaç maçta dripling özelliğinin ön planda olduğunu gördüm. Ben çok fazla maçlarını izlemedim ama o yüzden daha fazla takip edenler daha ayrıntılı anlatabilirler.

Geri
Üst Alt