- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
O da milli takim olabilir,belirsizlikler varBaran D. ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da milli takim olabilir,belirsizlikler varBaran D. ?
Boşa maaş ödenecekse değil.İlk kampların olayı bu değil mi zaten.
Görülmesi gereken oyuncular var elimizde sonuçta. Diyelim ki Ross ve Emin çok iyi göründü ve elde tutulmak istendi. Maaşı düşük olduğu için belki de olası stoper transferleri yapılmayacak. Bu da kulübün kasasına kar demek olacak.Boşa maaş ödenecekse değil.
17 saniyemi falan aldı "bu kim lan" sorumu cevaplamam.
bir deri bi kemik kalmış resmenBaba acayip zayiflamis gibi. Simdi kondisyon yukleme zamani.
Yalin mili takımda en çok gol atan forvet şu an.baglanti oyunu ve presi iyi yapiyo,top getirirsen atar.sukur kadar asla olamaz ama tatmin edecek@Sergen Zeren Recep Yalın Dilek nasıl fizikli öyle be
Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz, Efe Akman ve Berat Luş arasından en çok beklentin olduğu isim kim renktaşım?Ali Turap'ın eğer bir sakatlığı falan yoksa kamp kadrosunda olmaması sürpriz aslında. Onun dışında ilk kampta hazırlık maçlarında Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz, Efe Akman ve Berat Luş'un iyi süre almasını ve onları ciddi süre izlemek isterim. Baran Aksaka, Işık Kaan, Berk Balaban boşuna alınmış direk gönderilmelilerdi diye düşünüyorum. Onlar yerine alt yapıdan başka isimler alınabilirdi.
Efe Akman. Çevre kontrolü ve oyun sezgisi mi dersin olgunluğu mu dersin o konuda bence en öne çıkan oyuncu. Gökdeniz Gürpüz'ün izlediğim bir kaç maçta dripling özelliğinin ön planda olduğunu gördüm. Ben çok fazla maçlarını izlemedim ama o yüzden daha fazla takip edenler daha ayrıntılı anlatabilirler.Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz, Efe Akman ve Berat Luş arasından en çok beklentin olduğu isim kim renktaşım?