Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.194
- 21.104
- 1.848
az bile az bizim necip halkımız daha pahalıya almalı. Sen Türkiyesin büyük düşün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az bile az bizim necip halkımız daha pahalıya almalı. Sen Türkiyesin büyük düşün
anavatanımızda yetişen hangi ürünü dışarıya oranla daha ucuza kullanıyoruz ben bilmiyorum abiİşin bir başka ilginç yanı nerdeyse anavatı olan bu topraklarda zeytinyağının da hep pahalı olması.
Karma is a b.tch meali kınamayanız ,kınadıklarınız başınıza gelmeden ölmessiniz![]()
20 teneke 18 lt aldım. Fiyatı 1000 leri bulacak
Almanya'da benzin 2 euro20 şer 40 ar litre yağ alanlara üzülüyorum savaş çıksa demekki herkes birbirini vuracak türk halkı çok bozuldu eskiden de iyi miydi ondan da şüpheliyim
Garip bir durum benim gibi avrupada yaşayanlar hic yakınmasın şükür halimize allah yardım etsin tr dekilereMarkete gittim yarım saat önce peynir almaya, şu görüntü ile karşılaştım vallahi. Kasa geri döndürdü sonra onları
![]()
Bizim burada temel bir şeye indirim gelince bir kişi en fazla 3-4 tane alabilir diye kağıt yapıştırıyorlarGarip bir durum benim gibi avrupada yaşayanlar hic yakınmasın şükür halimize allah yardım etsin tr dekilere
para çok tabi20 teneke 18 lt aldım. Fiyatı 1000 leri bulacak
söylersem ban vermek zorunda kalırsınanavatanımızda yetişen hangi ürünü dışarıya oranla daha ucuza kullanıyoruz ben bilmiyorum abi
Dinanavatanımızda yetişen hangi ürünü dışarıya oranla daha ucuza kullanıyoruz ben bilmiyorum abi
Onur Marketin içine zıçamMarkete gittim yarım saat önce peynir almaya, şu görüntü ile karşılaştım vallahi. Kasa geri döndürdü sonra onları
![]()
:red:Nie20 şer 40 ar litre yağ alanlara üzülüyorum savaş çıksa demekki herkes birbirini vuracak türk halkı çok bozuldu eskiden de iyi miydi ondan da şüpheliyim