Aysal: "Bruma devamlı oynatılırsa, önümüzdeki sezon 40-50 milyon Euro'ya satarız"

Ayip.

Türkiye de bir oyuncuya 12 milyon vermek yürek ister
Bu basari Aysal ve teknik ekibin olmasi gerekirken sadece Terim'i bu basariyi yikmak alinma ama yalakaliktir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
"Başarı tamamen Terim'indir" demiyorum ki. Sneijder nasıl Aysal'ın transferi idiyse aynı şekilde Bruma da Terim'in transferiydi. Sneijder'da Aysal, Bruma'da Terim ısrarcıydı. Terim yalakalık yapmak isteyeceğim son kişi forumdaki postlarımdan da anlaşılabileceği üzere.

Ki transfer olduğu sezon da eleştirmiştim Terim'i bu transfer yüzünden. Bize doğrudan katkı yapacak adam daha çok lazımdı.

"Başarı tamamen Terim'indir" demiyorum ki. Sneijder nasıl Aysal'ın transferi idiyse aynı şekilde Bruma da Terim'in transferiydi. Sneijder'da Aysal, Bruma'da Terim ısrarcıydı. Terim yalakalık yapmak isteyeceğim son kişi forumdaki postlarımdan da anlaşılabileceği üzere.

Ki transfer olduğu sezon da eleştirmiştim Terim'i bu transfer yüzünden. Bize doğrudan katkı yapacak adam daha çok lazımdı.
Ayni şeyler degil ki.

Terim net bir sekilde Sneijderi istemedi buna ragmen Aysal aldi, ondan Aysal'in transferi diyoruz.

Bruma da ise her iki taraf istedi, nasil Terim'in israri oluyormus sonucta parayi veren baskan. Her ikisinin de basarisi dir.

Ayni şeyler degil ki.

Terim net bir sekilde Sneijderi istemedi buna ragmen Aysal aldi, ondan Aysal'in transferi diyoruz.

Bruma da ise her iki taraf istedi, nasil Terim'in israri oluyormus sonucta parayi veren baskan. Her ikisinin de basarisi dir.

Yanlış. Terim'in listesinde Sneijder 4. sıradaydı, istemediği doğru değil.

Aynı şey değil tam olarak, onu yanlış ifade etmişim.

"Sonuçta parayı veren başkan" bahanesi komik. "Amrabat kimin transferi?" desek "Terim'in" der herkes ama parayı veren başkan. Hoca "5'in üzerine çıkmayın" dediği halde...
Sapla samanı ayırmaya davet ediyorum, konudan da kendimi soyutluyorum zira pek de umrumda olan bir husus değil.

Yanlış. Terim'in listesinde Sneijder 4. sıradaydı, istemediği doğru değil.

Aynı şey değil tam olarak, onu yanlış ifade etmişim.

"Sonuçta parayı veren başkan" bahanesi komik. "Amrabat kimin transferi?" desek "Terim'in" der herkes ama parayı veren başkan. Hoca "5'in üzerine çıkmayın" dediği halde...
Sapla samanı ayırmaya davet ediyorum, konudan da kendimi soyutluyorum zira pek de umrumda olan bir husus değil.
Akilli biri Amrabat Albayrak'in transferi demeli elbette, Terim oyuncuda israr etsede fazla vermeyin demisti dogru.

Sap ve saman ayiriyorum zaten.

Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen görüşmede, Terim, Portekizli futbolcu ile kısa bir süre sohbet etti. Görüşmenin ardından GS TV’ye açıklamada bulunan Bruma, Fatih Terim’in Avrupa çapında tanınan çok önemli bir teknik direktör olduğunu belirterek, "Böyle bir isimden, ilk görüşmemizde kendimle ve planlarıyla ilgili çok güzel şeyler duydum. Böyle şeyleri hocamızın ağzından duymam çok önemli. Bu da beni mutlu etti ve bana güven kazandırdı" ifadelerini kullandı.

Bruma, Terim ile buluştu - Fanatik

Bruma için annesinin altın bileziklerini bozdurmuş, canım botokslu başkanım. :(

Botoksu fazla kaçırmış.

Tapatalk

sayın başkanım türk hocalardan dem vurmuş haklıdır hamza kullanamadı yolladı vs. neyse
ancak sayın ünal aysal hazretleri, sayın prandellinin brumaya beyinsiz yakıştırmasını nedense göz ardı etmiş.

sayın başkanım türk hocalardan dem vurmuş haklıdır hamza kullanamadı yolladı vs. neyse
ancak sayın ünal aysal hazretleri, sayın prandellinin brumaya beyinsiz yakıştırmasını nedense göz ardı etmiş.

+elemancinin 3-5-2 kanadı gibi üst düzey tecrübe ve fizik gücü isteyen bir mevkiye 19 yaşında bir oyuncuyu koyması ve onu zorlaması ve sakatlığa sebep olması brumanın kariyerinde 2 yıl kayba sebep oldu.

+elemancinin 3-5-2 kanadı gibi üst düzey tecrübe ve fizik gücü isteyen bir mevkiye 19 yaşında bir oyuncuyu koyması ve onu zorlaması ve sakatlığa sebep olması brumanın kariyerinde 2 yıl kayba sebep oldu.

onu sonra kullanırız olm editle görmesinler şimdilik prandelli yeterli

Geri
Üst Alt