Aysal: ''Bu TBF oldukça, Türkiye'de değil Avrupa'da oynarız''

Ünal Aysalı çok fazla eleştirenlerdenim. Halada hatalarının çok olduğunu düşünüyorum.

Ama ben isim fanatiği değilim. Sadece ve Sadece Galatasarayın menfeati neyi gerektiriyorsa ona göre hareket ederim.

Bir taraftar olarak Yönetimin aldığı kararın sonuna kadar arkasındayım. Ve bu yoldan kesinlikle dönmesinler.

İşte böyle bu klübün haklarını çatır çatır korursan bende seni sırtımda taşırım.

Sen bu klübün haklarını koru, Tüm branşlarda şampiyon olabilecek kadrolar kur, varsın başarısız olsun takımlar. Sen görevini yap.

Diğer branşlarda hedef şampiyonluk deyip kötü kadrolar kurarsan samimiyetsizliğin dibine vurmuş olursun.

Ülker alma aldırma boykotuda çığ gibi büyümeli. Galatasarayın ne demek olduğunu anlasın şerefsizler.

Yıllardır spor ortamında huzur arıyan bir camiayız keşke tamamen kulübü taşıma imkanı olsa ama yok. Cidden Türkiye'de bu zihniyet değişmez bizde bu işkenceye katlanmaya devam etmek istemiyoruz farklı hedeflerimiz olduğu için küçük hesapların peşinde olanlarında bizi anlaması mümkün değil. Neyse bizden olabildikleri kadar uzak olsunlar. Bu arada takımımıza NBA yakışır orası ayrı yani :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

helal olsun başkana.. şu pis düzene sonunda çomak sokmaya cesaret edecek biri çıktı..

Evet vardı. Zamanında dağılan Yugoslav ülkelerinin federasyonalrı bir araya gelerek Adriyatik Ligi'ni kurmuşlardı. Hatta bir yıl Mccabi de kendi ülkesindeki lig çok zayıf olduğu için bu lige katılmıştı. Bizde böyle birşey yaparız sanırım.

Adriyatik Ligi hala var diye biliyorum ben?

yuhhh kaya gibi dolu yağıyor

Başkanın bazı uygulamalarını eleştirsem de (terimin gönderilmesi, tulunun gönderilmemesi vs..) çok akıllı bi adam olduğunu düşünüyorum..

Son zamanlarda aldığı kararları büyük bir beğeniyle takip ediyorum ve sonuna kadar destek olunması gerektiğini düşünüyorum..

Bence bu duruş devam ettiği müddetçe GS camiası federasyonlar, hakemler, medya vs tarafından dikkate alınmak zorunda kalacaktır..

GS'mizin bu tutumu karşısında geri adım atmayanlar bunun cezasını ciddi manada çekeceklerdir, bunda kazanan taraf GS olacaktır..

Birileri artık pabucun pahalı olduğunu anlamalıdır ve bu tutum çok ciddi bir mesajdır..

Allah senden razı olsun başkan duygularımıza tercüman oldun kaç senedir biriken :tiphat:

Keşke şike süreci ilk patlak verdiğinde bu duruşu sergileseydik. Şikeciler ile oynayacağımız maçlara filan çıkmasaydık iyice g.t olurlardı.

Murat Kosova ‏@murattkosova

La Gazetta Della Sport (İtalya ) : Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray şikeye tepki olarak basketbolda final maçına çıkmadı."

Mallar hala olayın vehametinde değiller... Yarın bütün dünya bu olayı konuşacak..

Geri
Üst Alt