Üye Görüşü Aysal Döneminin En Kötü Transferlerini Seçiyoruz

Aysal Döneminin En Kötü Transferlerini Seçiyoruz

• Sercan Yıldırım

Oy: 38 30,9%
  • Yiğit Gökoğlan / Yasin Öztekin

Oy: 60 48,8%
  • Cris

Oy: 48 39,0%
  • Ontivero / Sinan Gümüş / E.Adili

Oy: 20 16,3%
  • Furkan/ Umut G / O.Kayar

Oy: 16 13,0%
  • Dany/ Burdisso

Oy: 46 37,4%
  • Hamit/ Pandev/ Dzemaili

Oy: 24 19,5%
  • Erman/ Amrabat

Oy: 19 15,4%
  • Hajrovic

Oy: 61 49,6%
  • Salih/ Tarık Çamdal/ Diğer

Oy: 25 20,3%

• Kullanılan toplam oy
    123
anket yokki ne anketinden bahsediyosun sayın yöneticim

Gerek yok, Snijeder ve Drogba haric hepsi cop
Necatiyi ozluyorum buraki gordugum zaman.

Murhan derme catma anket yapma da komprehensif bir calisma ile sozlesme yenilemelerini falan da dahil ederek sn. uyelerimize daha anlamli bir calisma sunayim

hala anket yok yönetim bizimle makara yapıyor

Anket?

Yigit Gokoglan.
Salih Dursun tam bir kazma malesef.
Sercan Yildirim amator.
Benim adaylarimdan biri de Burdisso, adam ne oynadi ama :D

Son düzenleme:
ankette burdisso yok yönetim hala bizimle makara yapiiiyy

edit varmış sorri yönetim

hajrovitz/pandew/xjamaili ,10-15 millon para gitti cunki bu kwntlara

Hayrovic-Ontivro-Yigit-Sercan-Dany-Veysel-Pandev-Dzemali-Burdisso çöp transferlerdi. Hatırlamadıgım olabilir.

Tarık-Telles-Chedjou-Amrabat'a değerlerinin 2 katı bonservis ödendi.

Burak-Selcuk'a yüzde 33 zam ile 5 yıllık sözlesme yapmak.

Maddi durum iyiyken TT Arena'nın catısını kapatmaması.

Kazıkları saymak ile bitmiyor.

Dany/ burdisso ne demek ya murhan hakkaten salaksin olum sen Danynin en az 20-25 tane iyi maci var GSde, burdissonun toplam 3 maci falan var
kapa konuyu

Bir de bu adam başarılıymış.Ulan 20 yanlış transfer, tüpçüyle yarışıyor.

Vakti olan biri tüm gelen futbolcuları bonservis ve toplam maaşları ile birlikte yazsa güzel bir çalışma yapmış olur. Rezaletin boyutu daha iyi anlaşılır. Maalesef inanılmaz büyük parayı çöpe attık.

Bir sürü berbat adam transfer ettik maalesef.

Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan, Yasin Öztekin, E.Adili, Umut G, O Kayar, Hamit, Salih, Tarık

Bunlara verilen toplam 20 milyon eurodan fazla bonservis var. Hatirladigim kadariyla Yasin Öztekin 4 milyon euro garanti para alacak, Hamit de 12 milyon euro garanti para aliyor. Nereden baksan abartisiz 40 milyon euro zarar ettik bu rezil oyunculardan. Daha uzun kontrat nedeniyle besledigimiz E.Baytar, Eboue, Elmander fln var.

En kötü transfer net olarak Hamit'tir.. Hajrovic, Salih, Tarik Camdal, Ontivero diye gider

Burdisso a basamiyorum cunku yaninda DAny yaziyor..

Burak ı bu takıma katarak gs nin şu ana kadar 3 yılını mahvetti...Daha kaç yıl sürer bu çile bakacağız...Bu arada burak gol kralı oldu takımı şampiyon yaptı o kadar da değil diye düşünenlere açıklama yapayım...Elmander li müthiş sezondan sonra geldi bu futbol katili, o sezon oynadığımız futbolu hatırlayın burak kadroya girmeye başlayınca...O sezonun ikinci yarısı drogba sneijder geldi ve katkılarıyla şampiyonluk geldi...Bir hatırlatma, o sezon büyük takımlar çok kötüydü...Geçen sezonu anlatmama gerek yok sanırım...Hele bu sezondan hiç bahsetmiyorum...Gs nin kötü günleri bu adamın kadroya girmesiyle başladı...

Geri
Üst Alt