Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
evet botoks filan kendi ahlakini gösterdi, ve sen onu savunarak, kendi ahlakini gösterdin.
Müthis bir tespit kardesim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet botoks filan kendi ahlakini gösterdi, ve sen onu savunarak, kendi ahlakini gösterdin.
birşey biliyorum diye sacmalama, hiçbirşey bildiğin yok din vs birçok konuda, kim ne olduğunu nasıl saygısız bir insan olduğunu çok iyi biliyor,herkes kimin ne olduğunun farkında bu forumda
Valla biz bilmiyoruz kimin Antu'dan maas aldigini..Sen dört senede 400 mesaj atmisin,demek cogu zamanini baska Forumlar da geciriyorsunAntu'ya benden selam götürmeyi unutma..
Vedat İnceefe bunları bizim başkan için mi demiş?
Öyle görünüyor maalesef..
Ama delikanlı olup isim verememiş gibi de görünüyor..
Öyle demişse hiç saygım olmaz ne Fatih Terim'e ne de Vedat'a. Twitter'dan böyle mesaj atan adamın işi yok.
ayıbetmişsin emmoğlu..
beni unutmuşun selam yollarken..
selam yollarken Ben değil Biz demiş olsan , acaip yakışıklı bir mesaj olacakmış.
Şimdi hoplayanlar olur ama ben Fatih Terim'in ciddi ciddi beyin hastalığı yaşadığını düşünüyorumSağlıklı bir insan son 6 aydaki Fatih Terim gibi davranmaz.Umarım ciddi bir sağlık sorunu yoktur.
Valla biz bilmiyoruz kimin Antu'dan maas aldigini..Sen dört senede 400 mesaj atmisin,demek cogu zamanini baska Forumlar da geciriyorsunAntu'ya benden selam götürmeyi unutma..
2 çift laf daha edecem sana adanalı.sendeki ego ne kobe bryant'ta var ne de ronaldoda.istediğin kadar giyin kuşan moda ikonu kızından tavsiye al.o terli pis gömleğinle horon teperken gömleği sırılsıklam olan ismail türütten farkın yok.tüpçünün kölesi olmuşun baron gibi masanın en köşesine geçmiş teknik adamlara tavsiyelerde bulunuyorsun.zaten sen benim için r.t.e nin usta şarlantanlığı muhabbetinde bittin.bir saçmaladın ki ne dediğinden anlamda çıkartamadım.dönüp izledim yine anlayamadım.
bir de bunu buldum.7.49'dan sonra.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=KmS1LDnL8ec[/media]
bu tüp kafa ne ara vizyoner oldu onuda anlamadım.
Aziz Yıldırım dan bile kalitesiz bir adam Terim
Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk
sadece terime özel bir durummu bu,dünyanın her yerindeki hocalar, belirli antrenörler ve oyuncular ile çalışmak isteyebilir,ergin atamanın arroyo, bonsu, erceg ,ersin ile çalışması gibi mesela,vedat Gs da u19 takımının başında görev almadımı , şimdi de milli takımda görev alabilir,eleştiricem diye sineğin yağını çıkartmasak iyi olacak
4 sene değil o 1 sene. Üye olduğum ilk sene üye sayısı azdı. Bilgisayarım yoktu. İnternetle alakalı tüm işlerimi cep telefonumla yapıyordum. Bu ve önceki mesajlarımda olduğu gibi. Neyse sen ve senin gibi düşünen Aysalsporlulara ne diyebilirim ki bu forumda. Yemişim Aysalı, Terimi, Vedatı benim için önemli olan GALATASARAY arkadaşım. Olan olmuş, herkes olaylardan nasibini almış, kime ne ya? Antuda maaşlı üyeler olduğunu biliyorum geçen sene bu forumda konusu açılmıştı. Fenerli olsam fenerli olduğumu belirtirdim, antu da Galatasaraylı olarak yorum yaptığım gibi.
vedat aslan gibi GalataSaraylıdır fatih terim iyi yapmış onu milli takıma alarak.
konu başlığından saçmalamış, altına yorum yapanlarda saçmalamaya devam etmiş.
ne alaka aysalı eleştirmesiye ?