Aysal'ı Topa Tutan Vedat Milli Takımda

Hocam kusura bakma ama gözümden iyice düştün . yazık ..

Hayata hep polyanna bakan bir kesim var e terim gibi kovulsa diye başlıyorsunuz. İçeride olup biteni nereden biliyorsunuz hanginiz görünmez oldu aralarına yaşananları gördü.

Hayır yani ülkede kimse kovulmuyor herkes istifa ediyor sanki. Şu argümanları doğru seçsek hiç fena olmayacak.

Benim gördüğüm hıca kendini kovdurmak için elinden geleni yaptı başarılı oldu, belki bu kovdurmanın altında ülke yöneticileriyle yaptığı konuşmada büyük şike yapılacağı söylendi. 4.yıldızı takacağım diyen adam takamayacağını anlayınca gitmek için uğraştı buyur buradan yak bakalım ne oluyor..

birşey biliyorum diye sacmalama, hiçbirşey bildiğin yok din vs birçok konuda, kim ne olduğunu nasıl saygısız bir insan olduğunu çok iyi biliyor,herkes kimin ne olduğunun farkında bu forumda

6382dl.jpg

Valla biz bilmiyoruz kimin Antu'dan maas aldigini..Sen dört senede 400 mesaj atmisin,demek cogu zamanini baska Forumlar da geciriyorsun :rolleyes:Antu'ya benden selam götürmeyi unutma..

ayıbetmişsin emmoğlu..

beni unutmuşun selam yollarken..

selam yollarken Ben değil Biz demiş olsan , acaip yakışıklı bir mesaj olacakmış.

Vedat İnceefe bunları bizim başkan için mi demiş?

Şimdi hoplayanlar olur ama ben Fatih Terim'in ciddi ciddi beyin hastalığı yaşadığını düşünüyorum :( Sağlıklı bir insan son 6 aydaki Fatih Terim gibi davranmaz.Umarım ciddi bir sağlık sorunu yoktur.

Para para para adama boyle beyin hastalığıda geçirtir dostum, 2000den sonra galatasarayı nasıl sıçrama tahtası olarak kullandıysa yine aynısı oldu. Aldıgı para ve taahüt edilen seneye bak ek olarak reklamlardada yer alıyor galatasarayda olsa o malum firma reklamında yer verirmiydi ;)

2 çift laf daha edecem sana adanalı.sendeki ego ne kobe bryant'ta var ne de ronaldoda.istediğin kadar giyin kuşan moda ikonu kızından tavsiye al.o terli pis gömleğinle horon teperken gömleği sırılsıklam olan ismail türütten farkın yok.tüpçünün kölesi olmuşun baron gibi masanın en köşesine geçmiş teknik adamlara tavsiyelerde bulunuyorsun.zaten sen benim için r.t.e nin usta şarlantanlığı muhabbetinde bittin.bir saçmaladın ki ne dediğinden anlamda çıkartamadım.dönüp izledim yine anlayamadım.

bir de bunu buldum.7.49'dan sonra.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KmS1LDnL8ec[/media]

bu tüp kafa ne ara vizyoner oldu onuda anlamadım.

Valla biz bilmiyoruz kimin Antu'dan maas aldigini..Sen dört senede 400 mesaj atmisin,demek cogu zamanini baska Forumlar da geciriyorsun :rolleyes:Antu'ya benden selam götürmeyi unutma..

4 sene değil o 1 sene. Üye olduğum ilk sene üye sayısı azdı. Bilgisayarım yoktu. İnternetle alakalı tüm işlerimi cep telefonumla yapıyordum. Bu ve önceki mesajlarımda olduğu gibi. Neyse sen ve senin gibi düşünen Aysalsporlulara ne diyebilirim ki bu forumda. Yemişim Aysalı, Terimi, Vedatı benim için önemli olan GALATASARAY arkadaşım. Olan olmuş, herkes olaylardan nasibini almış, kime ne ya? Antuda maaşlı üyeler olduğunu biliyorum geçen sene bu forumda konusu açılmıştı. Fenerli olsam fenerli olduğumu belirtirdim, antu da Galatasaraylı olarak yorum yaptığım gibi.

2 çift laf daha edecem sana adanalı.sendeki ego ne kobe bryant'ta var ne de ronaldoda.istediğin kadar giyin kuşan moda ikonu kızından tavsiye al.o terli pis gömleğinle horon teperken gömleği sırılsıklam olan ismail türütten farkın yok.tüpçünün kölesi olmuşun baron gibi masanın en köşesine geçmiş teknik adamlara tavsiyelerde bulunuyorsun.zaten sen benim için r.t.e nin usta şarlantanlığı muhabbetinde bittin.bir saçmaladın ki ne dediğinden anlamda çıkartamadım.dönüp izledim yine anlayamadım.

bir de bunu buldum.7.49'dan sonra.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KmS1LDnL8ec[/media]

bu tüp kafa ne ara vizyoner oldu onuda anlamadım.

malesef renkdaş artık ben bile iyice soğumaya başladım hocamızdan. tarihimizde onca başarılara beraber imza atmış olduğumuz, neredeyse efsane statüsüne gelmek üzereydi diyebileceğimiz fatih hoca'nın bu davranışlarına artık akıl sır erdiremiyorum. milli takım mevzusu, rte'nin ustanın masallarında falan rol alması konuşma yapması, tüpçünün altında çalışmayı kabul etmesi falan hep iyi yönden bakmaya çalışıyordum gözardı ediyordum fatih hocaya kıyamıyordum ama artık benim içinde neredeyse bitti desem yeridir. şu videodaki konuşmalar ne allasen. geçen sene kavga ettiği kulübe komiseri dediği hakemlere övgüler methiyeler, itibarsızlaştırmaya çalışıyor dediği tüpçüye vizyoner demeler, sözde GS li vedat'ın milli takım teknik ekibine alınması falan.... milli takım mevzuları çıktığından ve hocanın görevine son verildiğinden beri ben hem başkanı hem de hocayı suçluyordum. ikisi de hata yaptı bunu unutmayacağım diyordum ama artık benim içinde fatih hocaya duyduğum sevgi saygı bitme noktasına gelmiştir.

Güzel haber bence. Gözü halen açılmayan renkdaşlarımızın da gözünü açmıştır sanırım.

sadece terime özel bir durummu bu,dünyanın her yerindeki hocalar, belirli antrenörler ve oyuncular ile çalışmak isteyebilir,ergin atamanın arroyo, bonsu, erceg ,ersin ile çalışması gibi mesela,vedat Gs da u19 takımının başında görev almadımı , şimdi de milli takımda görev alabilir,eleştiricem diye sineğin yağını çıkartmasak iyi olacak

sirf Vedatin o aciklamalrindan dolayi ben ona is vermem.Her ne kadar aramizin bozyuk oldugu adamla ilgili oyle konustu diye.

4 sene değil o 1 sene. Üye olduğum ilk sene üye sayısı azdı. Bilgisayarım yoktu. İnternetle alakalı tüm işlerimi cep telefonumla yapıyordum. Bu ve önceki mesajlarımda olduğu gibi. Neyse sen ve senin gibi düşünen Aysalsporlulara ne diyebilirim ki bu forumda. Yemişim Aysalı, Terimi, Vedatı benim için önemli olan GALATASARAY arkadaşım. Olan olmuş, herkes olaylardan nasibini almış, kime ne ya? Antuda maaşlı üyeler olduğunu biliyorum geçen sene bu forumda konusu açılmıştı. Fenerli olsam fenerli olduğumu belirtirdim, antu da Galatasaraylı olarak yorum yaptığım gibi.

Tebrik ederim seni arkadasim..zamanini rakip forumlarda gecirmene diyecek laf bulamiyorum..

Geri
Üst Alt