Aziz Yıldırım: "Başkanlığı kazanırsak Jose Mourinho'yu getireceğim"

Mourinho hocam yılda 16 milyon alıyor yardımcıları 3 milyon yaklaşık 20 milyondan 3 yilin altında sozlesmeye imza atmaz. Gelsin her gittiği yerden tazminatını alıp alıyor 60 milyon soksun bunlara 🤣😂 transferleri de katarsak kulübün tapusunu alır giderken.

Ali Koç Klopp u getirebilir
IMG_5264.webp

aziz mahmet ali erbil olmuş yav

Parasını verirlerse getirebilirler Mou'yu, getiremezler diyemem (keşke getirseler) ama Aziz Yıldırım klasik sıkmalarına başvurmuş. Ortada somut hiçbir şey yok muhtemelen.

O değil de bunlar neye heyecanlanmış lan. Bize gelmesini en son isteyeceğim adamlardan olurdu Mourinho.

Mourinho'yu severim ama ciddi düşüşte.
Fener'e gelirse başarılı olacağını sanmıyorum. Yine de ligin marka değeri açısından pozitif bir gelişme olur.

Umarım gelir.

Mou Roma‘dan kovulduktan sonra ben direk tahmin etmistim seneye Fener‘e gelecegini. Mou gecen röportajinda demisti nerde olursa olsun calismak istiyorum diye. Zaten artik Avrupa‘da gözde bir hoca degil, Fener‘i kabul edebilir.

Mourinho'nun devri geçti. Çok severim harika bir hocadır ama güncelleyemedi kendisini veyahut taktiklerini lakin Türkiye'de iş yapar. Amma şampiyon olamazsa enkaz bırakır.

Geri
Üst Alt