Alper KARACA
Yeni Üye
- 4 Kasım 2016
- 53
- 61
- 318
Pavali köpek bunlar, parayı veren düdüğü çalar.Aziz Yıldırım için tezahürat olmaz Ali Koç bağlamış Gfb'yi ve bir kaç grubu sanırım diyeni dövüyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pavali köpek bunlar, parayı veren düdüğü çalar.Aziz Yıldırım için tezahürat olmaz Ali Koç bağlamış Gfb'yi ve bir kaç grubu sanırım diyeni dövüyorlar.
Önemli olan bonservisli transfer yapabiliyorlar hasan bak biz geçen yaz şampiyon olduk ama yok ffp yok limit yok filan bahanelerle boşta oyuncu kovaladık ve hala bile kimse anlamadı o limit bir tek bizimi varBB varken cepten para koymak öyle kolay olmuyor sponsorlukla koyabiliyorlar sanırım yada işte projelere falan. Yani Zaten Koç'ta bu paralarla sponsor oluyor. Amatör voleybol- basket derken sırf o tarafa 50 milyon bütçesi var sanırım yani oraya gidecek zaten Koç sponsorluğu devam etmeyeceği düşünülürse.
Böyle devam ederler umarım. Şu balık hafızalı taraftarı denizli, bursa, Ersunun kovuluşu, süper kupa şampiyonluğumuz, şike olayları vs gibi travmaları unuttular galiba25 mayısta belkide 2 sezon üst üste şampiyon olmuş başkanı seçmeyeceğiz
Adamlar Aziz yıldırım,Ali koç döngüsünde dönüp duruyorlar
Aziz son 10 yılında bir tanesi tescilli şikeli olmak üzere sadece 2 şampiyonluk yaşatmış, 5 Galatasaray şampiyonluğu görmüş
Ali koç 6 yılda 0 çekmiş , 3 Galatasaray şampiyonluğu yaşamış
Hala aynı isimlerin etrafında dönüp duruyorlar, bunlar cidden akıllanmaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sene limit konusunda rahatız. Limit konusunda geçen sene zorluk yaşanmasının sebebi 1 önceki seneki gelirlerin çok düşük olması sebebiyleydi özellikle sponsorluk anlamında hatırlarsın çok kötüydük o dönem zaten o yüzden Cemal Özgörkey ile ilk çatışma çıkmıştı o ilgilenmişti o dönem başaramayınca Nazifoğlu, Erden Timur'un da içinde olduğu diğer ekibe verildi hatta profesyonel olarakta bu konular için Naci Cansun(Mehmet Cansun'un oğlu) getirildi. Limit konusunda yaşadığımız sıkıntının sebebi oydu. Bu sene gelirlerimiz çok iyi olduğu için ve sponsorluklarda hem 3 yıllık olduğu ve hem de artarak süreceği için limit sorunu yaşamayacağız hem Sixt hem Rams sponsorlukları aynı zamanda bildiğim kadarıyla ENAG ve TUİK'in yıllık enflasyon ortalaması oranında artacaktı yanlış hatırlamıyorsam.Önemli olan bonservisli transfer yapabiliyorlar hasan bak biz geçen yaz şampiyon olduk ama yok ffp yok limit yok filan bahanelerle boşta oyuncu kovaladık ve hala bile kimse anlamadı o limit bir tek bizimi var
Bu yaz da mesela yine limit vs saçmalığı olacakmi bonservis verebilecekmiyiz kimse bilmiyor
Kimse farkinda degil ama ali koc medya troller diger kuluplere sponsorluk vs ile hepsini kopegi yapti karsi gelen olmadigi icin daha da bokunu cikaracak.
Azizin zamanlarini da hatirliyoruz, ali koc yuzunden gsli fbli birbirinden tiksinir hale geldi, boyle bir donem hatirlamiyorum. Aziz de matah bir adam degil tabii ki de yine de onu tercih ederim
ben sırf başarı / başarısızlık odaklı değil biraz da ortamın düzelmesi için vs istiyorum ya.Doğru ama Aziz'in de başka bağlantıları var bence. TFF'yi de kendine yakın seçtirirse hele... Üstelik getireceği yönetim de benzer sponsorluk bağlarını kurabilir ya da sürdürebilir eğer çıkan isimler doğruysa... Bir de Koç'un sportif yönetim tarzı biraz işimize gelen bir tarzdı... Çok fevri, çok zigzag çizen, kendi kendini baltalayan bir tarz... Aziz daha tecrübeli, o da zaman zaman şirazeyi kaybedebiliyordu gerçi ama Koç kadar da değil sanki...
ben sırf başarı / başarısızlık odaklı değil biraz da ortamın düzelmesi için vs istiyorum ya.
bunun trolleri paraları kesilince dağılır gider bence, kalırsa daha da geri dönüşü olmayan bir yere ilerleyebilir konu
ortamın düzelmesi adına çözüm olarak düşündüğümüz adam da tescilli şikeci yaw nasıl bir günah işledik de rakip diye bunlar geldiOlabilir ama o konuda da sorun şu. FB camiası komple şizofrene bağladı, histeri krizlerine giriyorlar. Çıkıp çıkıp TFF'ye çatmayan, sözde haklarını savunmayan bir başkanı (ligi uzak ara lider falan götürmedikleri sürece) kabullenecek durumda değiller sanki. Aziz Yıldırım da sanmıyorum çıkıp "dışarıda hayali yapılar aramayı falan bırakalım" desin. O da taraftarı arkasına alabilmek için aynı düşman senaryolarını pompalamaya ve dolayısıyla çatışmayı körüklemeye devam etmek zorunda gibi geliyor.