Aziz Yıldırım "Fenerbahçe bu şike davasında affedilecektir''

Hayyam Ulvi

Parçalı Üye
659ae1c724026fa7f1492dac09e71ab0bf1ce073.jpg

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker maçında yaşanan tribün olayları sonrası basın toplantısı düzenledi.

"Şike var" diye bağırıyorsunuz ama Türkiye'ye şikeyi sokan Galatasaray Kulübü'dür. 6-0'lar, 8-0'lar... Neler götürdüklerini, çantaların nereye gittiklerini Ahmet Çakar söylüyor, ben söylemiyorum. Beşiktaş'ın yabancı oyuncusunu ayarttıkları ortaya çıkmıştır. Şunu söylüyorum Fenerbahçe bu şike davasından affedilecektir, aklanacaktır. Bize şikeyi öğretenlerin biraz utanması lazım."

kaynak: Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Galatasaray'a tepki-İnternet Spor

ahmet çakar uefanın mahkemelerin yanında kim ki? cibilliyetsiz.. onlara inanmazsın da ahmete inanırsın?

Utanmadan baska kulüpleri suçluyor... ulen kim hapishaneye gidecek? Kimin kulübü ceza aldi?

Biz getirdik siz yaptınız o yüzden siz şampiyon olunca da biz avrupaya gidiyoruz :ka21:

Adam dunya sike rekorunu kirmis hala pisliklerini baskalarina atmaya calisiyor.

Dağılın beyler. Ahmet Çakar demişse 100% doğrudur:rolleyes::rolleyes:

I am the one who knocks!

Sanki burdan Ahmet Cakara birseyler teklif ettigi anlasiliyor gibi..

Uefa mahkeme vs inanmayacagiz ahmete inanacagiz bumudur durum

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz Yıldırıma göre;

Ahmet Çakar'ın Dedikodusu > Türk Mahkemeleri-UEFA-TFF Ceza Kurulu-CAS ve Bilumum Mahkeme kararlarından büyüktür.

Yazık Tedavi olmalı bu adam Galatasaray hasedinden ölecek.

Oy korkusu yüzünden bu adamı hala içeri atamayan, hukuk ve adaleti yok edenler utansın başka birşey diyemiyorum.

Ayrıca seçimlere 1 seneden az kalmasından dolayı, şike suçlarının affedileceğinden de yüzsüzce bahsetmiş .

Şike süreci oy ve rant kaygıları yüzünden baltalanmıştır.

Tek tesellim UEFA ve FIFA'nın ömür boyu komple ülkeye ''s....... gidin'' demesidir. Yoksa her lafına başlarken ''müslüman ülkeyiz'' diyen ahlaksızlıkların yaşandığı bir ortam terbiye edilemez.

Skorboarda bir şey yazarsak bu 'Geçmiş olsun' olur demiş.

Skorboarda bir şeyler yazarsak bu ''Biz ŞİKECİYİZ'' olur demesi lazım.

[attachment=10852:fft99_mf2066807.Jpeg]

Hani nerede Galatasaray yöneticilerinin bu tarz bir fotoğrafı öyleyse..

Ekli dosyalar

• fft99_mf2066807.webp
    fft99_mf2066807.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 476
Geri
Üst Alt