Aziz Yıldırım "Fenerbahçe bu şike davasında affedilecektir''

Merdivenlerin nereye gittiğini merak ediyormuş söylesek suçlu olacağız

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 yıl 3 ay yemiş Aziz Yıldırım'ın ahlak dersi vermesi = kerhanedeki kadının namus dersi vermesi

Fenerlilerin şu klasik ''Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirdi'' argumanlarında savundukları sey tam olarak nedir?

Şu açıklama zaten suçun kabulü olmuş. Suçlu olmayan affedilmez.

affedilmenin nedemek olduğunu biliyor mu gerçekten çok merak ediyorum.

şu basın toplantısı boyunca baştan sona evet biz şike yaptık dedi hep farketmeden.

Azizin avukatı canlı yayında Ahmet Çakara 'şerefsiz i...ne herif '' demişti

Aziz'de çıkmış Çakarı referans gösteriyor.

:)

"Bize şikeyi öğretenlerin...."

Bu da şike yaptıklarına bir itiraftır. Bu bir...

Ayrıca malum bilen biliyordur ben 3 ay önce trafik kazası yaptım.

Keşke kaza raporuna " Bana sormayın kardeşim. Türkiye'ye trafik kazasını Frederico Rasi getirdi. Ona sorun" deseydim...

Baksana öyle deyince herşeyden yırtılıyormuş...

Yaptık ama bir sor bakalım neden yaptık diyor işte kendisi.

Affedilmeyi bekliyorlarmış.

Suç var ki bekliyorsun.

Anlayamadığın ise şu.

Senin dil uzatmaktan çekinmediğin Galatasaray takımının yöneticisi de taraftarıda aynı duruma düşse cezamızı versinler çekelim, aklanalım der, yapanı da yaptıranı da lanetleyip paketlerdi.

Senin taraftarın ve yöneticilerin ise hala yüzsüzce destek oluyor.

Yemişim öyle büyüklüğüde başarıyı da.

Gördük şampiyonluk sonrasını da ne bir coşku ne de bir heyecan vardı kutlamalarınızda da Türkiye'de de.

suc bunda degil ki, sucunun kesinlesmesine ragmen hala elini kollunu sallandira sallandira gezmesine müsaade eden devlet(!) kurumlarinda !!!!

Allah aşkına FİFA, UEFA bir spor düşmanı mahkumun Türkiye'de ki spor karşılaşmaları hakkında büyük bir etkisi olan ve her yerinden ahlaksızlık akan bu zatın, böyle elini kolunu sallaya sallaya gözümüze soka soka çetesiyle birlikte faaliyetlerine devam ettiğini gör ve Türkiye' nin lisansını iptal et, lütfen iptal et yok et darmadağın et Türk sporunu, hiç olmazsa pislik içinde yüzen sporu temizmiş gibi izleyip boşuna vakit kaybetmeyiz.

Davayı aç keyfine bak.. :)

Tapatalk v2

a8usuvah.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bize 2 maç seyircisiz cezası kaptıran TBF buna ne der ? Tabiki sahaya yansımamış. Bakalım yansıyacakmı yansımayacak mı.

Bpy1IwjCMAAqoRM.jpg

Yuh lan insan utanir be ben bukadar zirlama görmedim. Serefsizler. Bunlara aglamak ne yakisiyor

Güldük eğlendik ama ben bu gerizekalılara artık tahammül edemiyorum.

tapatalk

Geri
Üst Alt