Aziz Yıldırım "Fenerbahçe bu şike davasında affedilecektir''

Radyoda dinlerken kesin yine Galatasaray basladi bu islere diye bir yorumu veya bir sözü olacak dedim.. ardindan yine "spekulasyon" yaratacak yorumlari, kendi görüslerini arguman olarak bir gercek olarak ortaya koyma calistilar.. ardindan bir de Galatasaray asil bu isleri yapan.. ahmet cakar dedi ..kahkaha tuttu..

Tamam Azize CAS, UEFA, YARGITAY hepsi Ahmet Cakarin altinda bir dernek kurulusu senin anlayisina göre.... gir iceri de kurtulalim senden ya

Zerre kadar zeka yok bu malda.Kafayı sıyırmış akıl hastanesine yatırılması lazım.Adama o kadar çok koymuşuz ki acısı hala çıkmamış.

"Şike var" diye bağırıyorsunuz ama Türkiye'ye şikeyi sokan Galatasaray Kulübü'dür. 6-0'lar, 8-0'lar... Neler götürdüklerini, çantaların nereye gittiklerini Ahmet Çakar söylüyor, ben söylemiyorum. Beşiktaş'ın yabancı oyuncusunu ayarttıkları ortaya çıkmıştır. Şunu söylüyorum Fenerbahçe bu şike davasından affedilecektir, aklanacaktır. Bize şikeyi öğretenlerin biraz utanması lazım."

adam oldurmeyi bu ulkeye ataturke suikast etme sucundan idam edilen fener baskani getirmistir. bende cikip birini oldureyim ve ardindan polis sordugunda bundan once oldurulen insanlari ornek vereyim, mesela munevver diye kizi olduren adami ornek veririm. bana adam oldurmeyi ogretenlerin utanmasi lazim der ve aklanmayi beklerim

hea bak bide $ikeyi ulkeye kim getirmis

m%C3%BCessif+hadiseler.JPG

id3diqx9benztcdmepxfn26ippixikbigx62ilhzsrgc3cq_x3d_.jpeg

utan bakalim

Hasta ruhlu garip yaratık....Tipik bir Fenerbahçeli ruh hastası...

Cahil cumbalağın önde gideni

Mantığı şu diğer kuş kadar beyinleriyle laf çarpmaya çalışan diğer fb'liler gibi :

Ahmet Çakar > CAS + UEFA + ACM + YARGITAY

Nedeni de şu : Çünkü Ahmet çakar bizim yanımızda...Bize karşı olan haksızdır...

Ve beyin bedenden ayrılır...

Ben artık sana kızmıyorum asker kaçağı korkak.. Sana kızmayacağım da bundan sonra. Ben bugün yarın ve sen hakettiğin deliğe girene kadar, seni böyle tasmasız dolaştıran efendilerine kızıyorum ve kızacağım. Bu mübarek günde Yüce ALLAH seni senin gibilerini ve efendilerini kahretsin...

İçeri de atmıyorlar seni, git biraz çoluk çocuğunla ilgilen. Ülke futbolu rahat nefes alsın biraz.

Ahmet cakar senin sikeci oldugunu da her ortamda soyluyor onu napcaz. Bu ulkede kararlari cakar mi veriyor

Bi şikecide ahmet çakar, neyin kafasındasın aziz. Sen baş şikecisin, onlarda yalakaların.

★SⅢ Tapatalk★

"Affedilecektir" bu kelimenin ne anlama geldiğini daha idrak edememiş ki. Affedilmek demek,yapılan bir hata yada kabahatin karşı taraf tarafından bağışlanmasıdır.bu kelimeyi kullanarak zaten fenerbahçe'nin şike yaptığını kabul etmiş bulunuyor.

türk mahkemelerinin bu dümbüllüyü yeniden yagılaması sadece yeniden hapse girmesini engeller yaptığı haltı yok saymaz... onlarda biliyor da bunu bak biz aklandık şekline çevirmeye çalışıyorlar... isviçre mahkemesine gitmelerinin de sebebi bu... federasyon, disiplin kurulu, tahkim kurulu, uefa, cashepsi şike demiş... ki bu kurumları mahkemenin kararı bağlamaz...

ya yemin ederim bu girmesin hapse filan... yemin ediyorum döverek kovacaklar bunu fenerden... ahanda buraya yazdım...

Bize şikeyi öğretenlerin biraz utanması lazım."

Açıklama baştan sona komedi ama özellikle yukarıda ki cümle tam komedi. Kabul etmiş bir yerde :D

türk mahkemelerinin bu dümbüllüyü yeniden yagılaması sadece yeniden hapse girmesini engeller yaptığı haltı yok saymaz... onlarda biliyor da bunu bak biz aklandık şekline çevirmeye çalışıyorlar... isviçre mahkemesine gitmelerinin de sebebi bu... federasyon, disiplin kurulu, tahkim kurulu, uefa, cashepsi şike demiş... ki bu kurumları mahkemenin kararı bağlamaz...

ya yemin ederim bu girmesin hapse filan... yemin ediyorum döverek kovacaklar bunu fenerden... ahanda buraya yazdım...

Cahil bizim medya ve insanlarımız...İnanacaklar maalesef....Büyük ihtimal de yeniden yargılama olayını halledecekler. Ha UEFA'nın umrunda olmaz o başka...Bunlar UEFA'yı da düşman ilan edip,vatan-millet-sakarya moduna girmezlerse ben de birşey bilmiyorum...

Üçkağıtçı şikeciler...

Geri
Üst Alt