GSCimbom
Aziz Yıldırım: ''Galatasaray'dan sağduyu beklerken, stadımızda kupa kaldırdılar''
Ü

Aziz Yıldırım: ''Galatasaray'dan sağduyu beklerken, stadımızda kupa kaldırdılar'' Sayfa 4

Ümit Çatar ·

Cevap
73
Okunma
4,3K
Sayfa
4/4
Onların tek basarisi bizi yenmek üzerine kurulmuştur baska bir amaclari yoktur.
Orda daha 20 sene maç kazanamaya biliriz biz bunu sende bende herkeste görebiliyor sebebi besbelli daha ilk yaridaki serefsizlikleri snijdere yapilanlari ofsayttan atılan golü biliyoruz.

Reis dediklerine katılıyorum ama bu işin bahanesi biraz,kaç yıldır gidiyoruz oraya,hiç iyi oynadığımız bir ilk yarı falan hatırlıyor musun?Resmen ilk 45 dakikayı çöpe atıyoruz,oyuncuların nedense elleri ayakları birbirine dolanıyor ilk yarı,taraftar atmosferinden dolayı.O arada da 1-2 gol yiyoruz minimum.İkinci yarı oyun 70'e kadar dengeli gidiyor,tribünler iyice pıstıktan sonra bizimkiler 70'ten sonra oynamaya başlıyor,koskoca 90 dakika oynadığın 15-20 dakika,15-20 dakika rölantide geri kalanı Fener oynuyor hep.Böyle oynarsan 17 sene de yenemezsin 27 sene de.

Kupalar bir yana,futbolda en çok istediğim şeylerden biri Kadıköy galibiyeti,onları orada yenmek.Bunu inkar edemem.

Reis dediklerine katılıyorum ama bu işin bahanesi biraz,kaç yıldır gidiyoruz oraya,hiç iyi oynadığımız bir ilk yarı falan hatırlıyor musun?Resmen ilk 45 dakikayı çöpe atıyoruz,oyuncuların nedense elleri ayakları birbirine dolanıyor ilk yarı,taraftar atmosferinden dolayı.O arada da 1-2 gol yiyoruz minimum.İkinci yarı oyun 70'e kadar dengeli gidiyor,tribünler iyice pıstıktan sonra bizimkiler 70'ten sonra oynamaya başlıyor,koskoca 90 dakika oynadığın 15-20 dakika,15-20 dakika rölantide geri kalanı Fener oynuyor hep.Böyle oynarsan 17 sene de yenemezsin 27 sene de.

Kupalar bir yana,futbolda en çok istediğim şeylerden biri Kadıköy galibiyeti,onları orada yenmek.Bunu inkar edemem.
Bende dürüstçe soyleycegim hayatindaki amaclari bize o stadda maglup olmamak olan bir takimin sahasinda kupa kaldirdigim için icimde ukte değil kat kat mutluluk var.
Tabiki bir Galatasarayli olarak ellerindeki tek mutluluk sebeplerinden birinide almak isterim elbet birgün olur seni mi kircaz kardeşim

Valla Sarper'cim zerre umurumda değil Kadıköy'de galibiyet. UEFA'yı bir daha kaldıralım. Araya CL finali falan sıkıştıralım. Ama Kadıköy'de 20 sene daha kazanmayalım hiç etkilemez misal beni :D Bknz:https://www.gscimbom.com/forum/f72-ozgecan-aslan-taraftarin-sesi-forumu/kadikoy-balonu-115589/

Ne sağduyusu ahq,türlü kumpaslarınız yüzünden şampiyonluk gidiyodu ama böyle rezil olursunuzz çakallığınızla şerrolar ya

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadıköy'de kazansak ne olur kazanmasak ne olur...

Orada kupa kalktıktan sonra rekabet farklı bir boyuta taşındı.

100 galibiyete değişilmez bir andı doğrusu.

Valla Sarper'cim zerre umurumda değil Kadıköy'de galibiyet. UEFA'yı bir daha kaldıralım. Araya CL finali falan sıkıştıralım. Ama Kadıköy'de 20 sene daha kazanmayalım hiç etkilemez misal beni :D Bknz:https://www.gscimbom.com/forum/f72-ozgecan-aslan-taraftarin-sesi-forumu/kadikoy-balonu-115589/

benım kafadansın renktaş.. valla nedense bende hiç önemsemıyorum kadıköy galıbıyetını... yanı sıradan bir olay gıbı gelıyor bana...

Hahahaha "stadimizda kupa kaldirdilar" basligini gorunce baya guldum ya. Uefa dan filan daha buyuk etki yapti bu

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk