Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aziz Yıldırım: "Mesut ve İrfan transferlerinin bedellerini Federasyon'a bildirmediler. Kulüp içinde fetöcüler var"
çok farklı profiller yaw ikisi.
aziz yıldırım çok iyi fenerbahçelidir ama fazla sevgide zararlıdır. işler kötü gitti mi el atmasını severdi. hem yaptığı işte hem baskanlık döneminde ciddi bir ağırlığı vardı halen daha var belli ki. bi tek aysal dönemini hatırlıyorum bariz her konuda önlerine geçtiğimiz. hep tehditti fb bizim için. son yıllarda dediği gibi anadolu kulübü modeline evrildiler. ciddi rakip olarak bakamıyorum fb ye. koç göreve geldikten sonra aziz yıldırım la uzun yıllar calısmıs kişileri göndermişti. belli ki tam temizleyememiş. içeriden bilgi çıktığı net. direkt nihat özdemir den de alıyor olabilir gerçi bilgileri.
Ali Koç normal şartlarda bu kadar ağır söylemlere aynı şekilde karşılık verirdi. Ama ailesinin bu işten zarar görmemek icin kendisini Aziz ile anlaşması için ikna edeceğini düşünüyorum. Ya başkanlığı bırak ya da Aziz ile ortamı yumuşat demişlerdir. Bence Ali alttan alıp ortamı yumuşatmaya çalışacaktır. Aksi halde Koç soyadı yıpranacaktır.
Aziz Yıldırım'ın konuşmalarına baktım da inanamadım. Ali Koç'u açık seçik tehdit etmiş. Hakaret etmiş. Ama hiçbir yerde görmedim. Dinlemesek haberimiz olmayacak.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.