Aziz Yıldırım: "Şike davasında asıl hedef Erdoğan'dı"

Quantum.jpg

bu aziz ve onun itleri utanmadan o pis ağızlarına cumhuriyeti filan alıyor ya bide şikeci namussuzlar.

Sırada (sözde) paralelin içinden itiraflar gelecek. Yakındır . at fava bekle.

hahah bu mılletı kandırmayı ne kadar sevıyorlar valla sasıyorum..ve maalesef halkımızda hepsıne ınanıyor..

Bu 3 Temmuz olayına uydurma diyorlar ya;

Uydurulur da yaklaşık pc ortamında 32 GB tutan bir tape ağını kurgulamak için üst düzey en az 50-100 senarist gerekir.

Ve bunların en az 1 yıl (ki anca bu kadar detaylı olmaz) ile 3 yıl arasında çalışması gerekir.
Böyle detaylı ve geniş bir çalışma grubunun çalışmasından kimsenin haberi olmadan 3 Temmuzu kurgulamak ve uygulamaya sokmak sizce mümkün mü.
Hadi diyelim ki oldu. Hadi diyelim ki emniyet ve adli makamlara cemaat adamlarını soktu. Tamamını mı ele geçirdi.
Bu kurumlarda gerçek anlamda RTE nin adamları hiç mi yoktu.

Bunu koyduk kenara.

Cemaat diyelim ki bu şike olaylarını RTE 'ı zor duruma düşürmek için planladı.

1- Hasta Fenerli RTE neden buna göz yumdu. Neden herhangi bir aşamasında dur demedi.
2- RTE'nin de Feneri ele geçirme planları olduğunu hatta 3 Temmuz'un bundan dolayı çıkartıldığını söyleyenler biz mi yoksa Fenerliler miydi.
3- Yok eğer bundan RTE'nin haberi yoksa (ki haberinin olduğunu herkes biliyor söylüyor ve o pozisyonda olan birinin haberinin olmadığını söylemek komedi bile değildir) patlak verdiğinde RTE'nin yaptığı açıklamalar nedir peki.
Daha o aşamada RTE olayları kapatamaz mıydı. Pardon bir yanlış anlaşılma olmuş dese en çok birkaç ay konuşulur unutulurdu. Neden bugüne kadar devam etti.

Bütün bunların ışığında eğer 3 Temmuz'u cemaat kurgulayıp çıkarttı ise buna göz yuman RTE ise ; Bugün RTE 'ye yakınlaşmak nedir.

Gerçek paraleller bahsedildiği gibi cemaat midir yoksa şu an ki durumu yönetenler midir?

bu nasil ülke lan. düşün ki Tottenham şike yapti ve bunu Manchester'dan ögrendik diyor. Asil Hedef Cameron. Elisabeth paralelci. Hepsi elisabeth'den dolayi. Churchillin askerleriyiz ama osbiri destekliyoruz. Bu ne lan biktim artik. Futbolu da batsin basketide. Ne büyük bir sevgiymis la bu Galatasaray. Bunlara ragmen halen takip ediyorum.

Yukarıdaki formalara baktım da Zekeriya Öz Galatasaraylı değil miydi ? :)

Beşiktaş da yakında başlar bizim borçları paralel yaptı diye.

Şike takibi, yeni yasalar doğrultusunda ve normal prosedürler içinde başlatıldı; giderek somut deliller elde edilmeye başlandıkça olayın boyutunun tahminlerin ötesinde olduğu anlaşıldı. Bu noktada, Emniyet ve Yargı içindeki gücü zaten bilinen Cemaat adına, birileri durumdan vazife çıkardı: büyük ve manüple edilmeye müsait bir sivil toplum kuruluşunu, önce kurtarıp(!), sonra ele geçirme fırsatı değerlendirilmeliydi. Aziz Yıldırım' a ''Çekil'' dendi, çekilmiş ve yerine istedikleri birini getirebilmiş olsalar, bütün delillerle birlikte dava adına her şey yok edilecekti; şizofren kişilik inatla diretince hesaplar değişti...Sonraki süreci az çok biliyoruz...

Olay patlak verdiğinde, Cemaat-Hükumet (=RTE tabi) menfaat ortaklığı henüz bozulmamıştı, Cemaati karşısına alan kişi ve kuruluşlar, Hükumeti de direkt karşısına almış oluyordu, tersi de geçerli idi (Hani RTE ''Ne istediler de vermedik?, şimdi mi kötü olduk*'' demişti ya sonradan, o her istediklerini aldıkları dönemdi. Hatta bakanlardan birinin, sosyal medyada ''Emniyeti Cemaate bağladık'' paylaşımı da geçerliliğini korumakta idi)...Sonradan Hükumet-Cemaat arası ilişki can düşmanlığı noktasına gelince daha da çetrefilli bir hal aldı...

Benim şahsi kanaatim (Teorim de diyebilirim), sürecin bu şekilde işlediği yönünde...FB camiası-Aziz Yıldırım-RTE-Cemaat denklemindeki bütün yalpalamaları izah ettiğini düşünüyorum...Elbette bir bilgiye ve kaynağa dayandırabilecek konumda değilim. Kasıtlı olarak bilgi ve algı kirliliği yaratarak olay iyice sulandırılmış oldu, süreçte aziz Yıdırım' ın dahi vakıf olmadığı noktalar olması muhtemeldir...

Fenerbahçe "kanarya" dediği simgesini "KÖPEK" yapsa ya...Hani şu yalayan cinslerden olan...

Ne cemaati be. Şike yaptılar ve yakalandılar.
Bu operasyonda fener bide üstelik başlangıc hedef değildi.
Pekermi neydi. Dinlerken onu sincirlemeyle fenerin pisliklerinede denk geldiler.
Bu takibi engeleyen birisi ola bilirdi oda rte diydi. Ama aziz ile arası zaten pek iyi olmayan bu adamın niye engelesin yani.
Sonra bakdı feneride yanacak bir şekilde U dönüş yapıp azizi kurtarma operasyonu başlatanlara en büyük destek verenlerden oldu.
Cemaatin bu şike sürecinde hiç katkısı olduğunu zanetmiyorum. Hata mağdurdur. Ne varsa cemaatin yık operasyonuda var rte tarafından sonucta. Sonucta onun pisliklerini ortaya döken tape yolu ile cemaatir.
Intikam duygusu, kendisine tehlikeli olmaya başlayan cemaati bitirme operasyonu.

Bu Bedri Baykam gibi kafam olsun isterdim; sorumluluk yok, rahat oh. Ceza-i ehliyeti bile olmaz bu herifin.

kıvır yandan sagdan soldan bı karar ver be kardesım yok pols olmadı hukumet olmadı cemaat öhh be bune ya

Geri
Üst Alt