Aziz Yıldırım: "Vitor Pereira ile devam edeceğiz"

Aysal kötü diye geçmesi ki o ifadeler. Aysal'ın tarzı şu anki Galatasaray'a uygun değil. Aysal sürekli başarının satın alınabielceğini düşünen bir felsefeye sahip. Bu noktada da hazır paraların tamamını kullanmaktan mtina etmiyor. Bu bir tarz ama Galatasaray'ın şu an bunu kaldıracak durumu yok. Ayrıca Aysal ile ilgili şu tespiti yapmakta da bir behis yok: maddi durumun geldiği noktayı görünce alelacele bırakıp kaçtı. Divandaki muhabbeti de falasıyla bahane olarak kullandı.

Aziz Yıldırım: "Gökhan Gönül'ün istediği parayı ben orta ölçek işadamı olarak bir yılda kazanmıyorum.

file.php

Caner ve Gökhan bir bekten öte, oyun kurucu vasıflara sahip olan adamlardı. Hasan Ali ve Şener'in oyun kurma anlayışı yok. Sadece destek anlamında var. O yüzden Fener aslında ateşle oynuyor. Topal tabii ki önemli ama, en önemlisi değil.

fenerin defansını topal ve kjaer yükleniyordu. topal giderse orta sahaları çöker.
caner ise çirkeflik ve ofans anlamda önemli bir silahtı.

Ulan bir başlıkta da Başkanımız Sn. Ünal Aysal'a sallamayın 1ader.. Neyse, gün gelecek GSC'yi de satın alacak başkanımız.

aziz yıldırım'a saygı duyuyorum ben .
adam kendini camiasına harcamış... bu uğurda da her şeyi yapmaya hazır. hakem tehdit eder şike yapar oyuncu ayartır transfer yapar personel ataması yapar oyuncu kovar çuvalla para harcar kadro kurar iş adamları bağlantıları ile yıldız getirtir. sever sayar küfreder sorumluluk alır bırakıp kaçmaz. eğrisi doğrusu yanlışı topyekün fanatik adam .
bizim hiçbir yönetici böyle olmadı .
aysal geldi batırdı kaçtı dursun geldi kulup imajı iyice battı daha öncekiler hakeza.

adam kendini camiasına harcamış... bu uğurda da her şeyi yapmaya hazır. hakem tehdit eder şike yapar oyuncu ayartır transfer yapar personel ataması yapar oyuncu kovar çuvalla para harcar kadro kurar iş adamları bağlantıları ile yıldız getirtir. sever sayar küfreder sorumluluk alır bırakıp kaçmaz. eğrisi doğrusu yanlışı topyekün fanatik adam .
aysal geldi batırdı kaçtı dursun geldi kulup imajı iyice battı daha öncekiler hakeza.

Aha yine geldi. Sığınaklara kaçın beyler..

bu münafığın ihracı için neyi bekliyorsun EYYYYYYY GSC YÖNETİMİ

Bir Aziz Baskanimiz olmadi be Usta :(

Ergin ataman düsmani olan birine saygi duyman normal mi umit

fenerin defansını topal ve kjaer yükleniyordu. topal giderse orta sahaları çöker.
caner ise çirkeflik ve ofans anlamda önemli bir silahtı.

İyi de o farklı bir şey. Defansif anlamda öyle. Ben Fener'in oyun kurmasından bahsediyorum. Bu çok önemli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt