MAA bunlari diyen adam:

Yani sike yaptiysan düsersin diyen kurali çok agir bulmus. Sike yaptiysan düsmek çok agir...buda çok fanatik ve tehlikeli
Bunlari TFF basindayken yuksek koltuktan yapti.

Baskan olarak olmasa bile haciosmanoglu var usaklik edecek.

Her sekilde tehlikeli kombo. Ama fenerbahce coplugu sagolsun oraya gidenin boynu bukuluyor.

Futbola göre kardeş kardeşe düşman oluyorsa, fanatizm, kin, nefret bu kadar arttıysa, buna sebep olan iki adam var. Biri bu, biri de Y.Koç. İkisinin de fenerli olması ne enteresan değil mi... Ama sorsanız kendi beceriksizliklerini örtmek, taraftara şirin gözükmek için Galatasaray ülkenin beka sorunu derler.

Gs arena'ya taşındığı bunların devrini bitirdi. Eskiden biz 20 bin kişilik eski stadda oynarken bunlar 50 bin kişilik stadın avantajıyla yarışıyorlardı bizle

Gs arena'ya taşındığı bunların devrini bitirdi. Eskiden biz 20 bin kişilik eski stadda oynarken bunlar 50 bin kişilik stadın avantajıyla yarışıyorlardı bizle

bunlar avantajlı durumdayken 5 şampiyonluk çıkarmışlar biz o sırada 3 şampiyonluk çıkarmışız. Biz yeni stada geçtikten sonra 9 şampiyonluk alırken onlar 1 de kaldı. Yani avantajlarını pek kullanamadılar ama biz baya sağlam kullandık.

bunlar avantajlı durumdayken 5 şampiyonluk çıkarmışlar biz o sırada 3 şampiyonluk çıkarmışız. Biz yeni stada geçtikten sonra 9 şampiyonluk alırken onlar 1 de kaldı. Yani avantajlarını pek kullanamadılar ama biz baya sağlam kullandık.
Onlar için bizimle yarışmak da başarı sayılır. Arenaya geçince ekonomi, başarı her konuda şahlandık.

Abi sen tabii adamların içindesin Kadıköy'de yaşayan biri olarak benden çok daha iyi nabızlarını tutarsın ama benim gördüğüm kadarıyla Aziz Yıldırım'ın sözlerinin ağırlığı kadar yapabileceklerinin bir ağırlığı olduğu düşünülmüyor. Ki normal, adam çok yaşlandı abi. Artık bir yerden sonra Başkan adayından çok Hayri Kozak gibi yönetimlere sallayan bir adam haline geldi. Ben bu saatten sonra başkan adayı olsa bile fazla destek bulabileceğini sanmıyorum. Aziz Yıldırım da akıllı adam, Ali Koç'a kaybettiği gibi tekrar kaybetmeyi göze almaz diye tahmin ediyorum. Tabii etrafındaki dalkavuk sayısı ve söylemiyle bu işler değişebiliyor.
Kendisi Dursun’dan 4 yaş küçük 😃

Kendisi Dursun’dan 4 yaş küçük 😃
Öyle de adam resmen kavga ederek geçirdi ömrünü. Son röportajlara falan bakınca adamın çöktüğünü görüyorsun.

Bakma bizim başkan da yaşlandı, konuşması falan iyice ağırlaştı, titremeler falan başladı. İnsani konular tabii, zor. Gereksiz zorluyor bence.

Öyle de adam resmen kavga ederek geçirdi ömrünü. Son röportajlara falan bakınca adamın çöktüğünü görüyorsun.

Bakma bizim başkan da yaşlandı, konuşması falan iyice ağırlaştı, titremeler falan başladı. İnsani konular tabii, zor. Gereksiz zorluyor bence.
Dursun başkan 2 sene daha durup bırakacakmış sanırım.

Bunda da terim kafası var, belli bir dönem tutan bir şeyi ömür boyu sürdüreceklerini sanıyorlar, şimdi gelip fiyat performans yerlilerle ruh muh oluşturmaya kalkıp tepetaklak gidecek, evlatçılıkta var. Ali gelmediği sürece problem yok 10 yıl hiç bir şey yapamasa bile yaz dönemi adamın sinirlerini bozuyordu sınırsız kasa var çünkü her sene ilk 11 diziyordu adam. Ali benim nazarımda hala en tehlikelileri. O gelmediği sürece problem yok. Diğerleri saran gibi göstermelik zengin.

En çok GS şampiyonluğu gören başkan ünvanını geliştirmek için geliyor kral. Derin GS'nin projesi, başkan değilken bile bunlara o Mourinho tazminatını soktu geçti, büyük adam.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener tarihindeki en başarılı başkan Aziz ne olursa olsun, 20 sene böyle bir kurumda kalabilmek bile başarıdır ki kendisinden önceki rekor 8 sene ile Faruk Ilgaz, Saraçoğlu'nun uzun süre kaldığı dönemi saymıyorum profesyonel futbol oynanmadığı için.

Feneri esas bitiren şey VAR'ın gelmesi oldu, VAR geldikten sonra derbi üstünlüklerini kaybettiler, Aziz dönemi alametleri oydu çünkü.

Kendisinin profil olarak mevcut TFF başkanından bi farkı yoktur.

Maalesef ülkemizde bu tür profiller her alanda rağbet görüyor.

Tek başarıları insanları korkuyla sindirmeleri

Geri
Üst Alt