Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlari TFF basindayken yuksek koltuktan yapti.MAA bunlari diyen adam:
Yani sike yaptiysan düsersin diyen kurali çok agir bulmus. Sike yaptiysan düsmek çok agir...buda çok fanatik ve tehlikeli
Gs arena'ya taşındığı bunların devrini bitirdi. Eskiden biz 20 bin kişilik eski stadda oynarken bunlar 50 bin kişilik stadın avantajıyla yarışıyorlardı bizle
Onlar için bizimle yarışmak da başarı sayılır. Arenaya geçince ekonomi, başarı her konuda şahlandık.bunlar avantajlı durumdayken 5 şampiyonluk çıkarmışlar biz o sırada 3 şampiyonluk çıkarmışız. Biz yeni stada geçtikten sonra 9 şampiyonluk alırken onlar 1 de kaldı. Yani avantajlarını pek kullanamadılar ama biz baya sağlam kullandık.
Onlar için bizimle yarışmak da başarı sayılır. Arenaya geçince ekonomi, başarı her konuda şahlandık.
Aynen. Herifler yıldız transferleri yaparken özveriyle gs ruhuyla zor kazanılmış çok önemli şampiyonluklardı.o yıllarda momentumu vermeyen 2006 ve 2008 şampiyonlukları çok önemliydi sonrasında zaten vurup geçtik.
Kendisi Dursun’dan 4 yaş küçükAbi sen tabii adamların içindesin Kadıköy'de yaşayan biri olarak benden çok daha iyi nabızlarını tutarsın ama benim gördüğüm kadarıyla Aziz Yıldırım'ın sözlerinin ağırlığı kadar yapabileceklerinin bir ağırlığı olduğu düşünülmüyor. Ki normal, adam çok yaşlandı abi. Artık bir yerden sonra Başkan adayından çok Hayri Kozak gibi yönetimlere sallayan bir adam haline geldi. Ben bu saatten sonra başkan adayı olsa bile fazla destek bulabileceğini sanmıyorum. Aziz Yıldırım da akıllı adam, Ali Koç'a kaybettiği gibi tekrar kaybetmeyi göze almaz diye tahmin ediyorum. Tabii etrafındaki dalkavuk sayısı ve söylemiyle bu işler değişebiliyor.
Öyle de adam resmen kavga ederek geçirdi ömrünü. Son röportajlara falan bakınca adamın çöktüğünü görüyorsun.Kendisi Dursun’dan 4 yaş küçük![]()

Dursun başkan 2 sene daha durup bırakacakmış sanırım.Öyle de adam resmen kavga ederek geçirdi ömrünü. Son röportajlara falan bakınca adamın çöktüğünü görüyorsun.
Bakma bizim başkan da yaşlandı, konuşması falan iyice ağırlaştı, titremeler falan başladı. İnsani konular tabii, zor. Gereksiz zorluyor bence.