Aziz Yıldırım'ı Yakalama Operasyonu Nasıl Yapılmalı?

Bu mu..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=J88sIzmhEzc[/media]

Yoksa bu mu...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0t57Y_seqHY[/media]

Az önce Bizim Stadyum'da bunu konuşuyorlardı , 3 avukat da bu olay imkansıza yakın dediler . O kadar dosyaya yeniden bakılamaz millete umut dağıtmayın diye ısrarla söylediler . Mesela deseler ki sadece şu tarihten itibarenkiler faydalanacak, bu da eşitlik ilkesine aykırı olacağından Anayasa Mahkemesi'nden döner. Bu olayın içine binlerce dosya girer öyle sadece Şike , Balyoz , Ergenekon değil yani.

Bunlar hep oy telaşı , peki senin sorunu güncelleyelim . 2 ay sonra seçim olmasa kim ipler Aziz'i ?

Vereceğin cevapla Aziz'in şu anki gücünü değerlendirebilirsin.

İyi de arkadaşım yasa değiştiğinde seçim mi vardı??

İyi de arkadaşım yasa değiştiğinde seçim mi vardı??

Yasa başta sakattı zaten . şike yüzünden 100 yıl yatılmaz. ben olsam ben de değişsin diye oy verirdim . Bu , Aziz'in gücünden etkilendiğimi göstermez .

Bernard Tapie 8 ay yattı.

Güney Kore'de 9 futbolcu 2’şer yıl yedi.

Almanya’da toplam 23 maçta yaklaşık 2 milyon avro tutarında şike yaptıkları gerekçesiyle 35 aya kadar çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı.

Antonio Giraudo 3, Paolo Dondarini 2, Tulio Lanese ise 2,5 yıl hapis yattı.

Şu anki laflar tamamen oy kaygısıdır . Bunu görmek zor olmasa gerek.

Yasa başta sakattı zaten . şike yüzünden 100 yıl yatılmaz. ben olsam ben de değişsin diye oy verirdim . Bu , Aziz'in gücünden etkilendiğimi göstermez .

Bernard Tapie 8 ay yattı.

Güney Kore'de 9 futbolcu 2’şer yıl yedi.

Almanya’da toplam 23 maçta yaklaşık 2 milyon avro tutarında şike yaptıkları gerekçesiyle 35 aya kadar çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı.

Antonio Giraudo 3, Paolo Dondarini 2, Tulio Lanese ise 2,5 yıl hapis yattı.

Şu anki laflar tamamen oy kaygısıdır . Bunu görmek zor olmasa gerek.

o zaman şu soruma cevap ver:

azize değil de başka takım başkanı olsaydı yasa değişir miydi??

Türkiye'de karaya indiği ilk anda, hava alanından çıkmadan tutuklanmalı.

yakalanma seklini bilmem fakat en makul ceza Trabzonspor'un yeni yapilan stadi akyazinin temeline gomulebilir

o zaman şu soruma cevap ver:

azize değil de başka takım başkanı olsaydı yasa değişir miydi??

Bizden ya da bir ihtimal Bjk'den biriyse evet , geri kalan için hayır diyorum. Aziz , Fener'i hala kalkan olarak kullanıyor . Benim demek istediğim olay Aziz'in gücünden ziyade Fener taraftarının (oy) gücüdür . Görüyorsun son maçta protesto edildi maç sonu Rıdvan maçı bırakıp bunu konuştu , 2 gün sonra da bize yıllardır randevu vermeyen hükümet , anında bu seslerin kısılması için görüşme ayarladı . Gs ve Fb farketmez burada güç taraftardadır. Seçimin yakın ya da uzak bir zamanda olması da farketmez . Kimse bu güce cephe almak istemez.Şu an CHP ve MHP'nin Fener'e yavşaması sence Aziz sevgisi mi , gücü mü diyorum yoksa 7+ milyonluk oy potansiyeli midir ?

Bizden ya da bir ihtimal Bjk'den biriyse evet , geri kalan için hayır diyorum. Aziz , Fener'i hala kalkan olarak kullanıyor . Benim demek istediğim olay Aziz'in gücünden ziyade Fener taraftarının (oy) gücüdür . Görüyorsun son maçta protesto edildi maç sonu Rıdvan maçı bırakıp bunu konuştu , 2 gün sonra da bize yıllardır randevu vermeyen hükümet , anında bu seslerin kısılması için görüşme ayarladı . Gs ve Fb farketmez burada güç taraftardadır. Seçimin yakın ya da uzak bir zamanda olması da farketmez . Kimse bu güce cephe almak istemez.Şu an CHP ve MHP'nin Fener'e yavşaması sence Aziz sevgisi mi , gücü mü diyorum yoksa 7+ milyonluk oy potansiyeli midir ?

Bence sadece oy kaygısıyla açıklanamaz..

Havaalanından direk alınıp götürülmeli ama bence Perşembe sabahı alacaklar gibi geliyor bana.

"sandıkla geldim, sandıkla gitmiyorum, bu demokrasi ayıbıdır" demiştir,kesinlikle katılıyorum sandıkla gelen sandıkla gider. Bu sebepten dolayı hava alanına getirilen bir sandık üzerinde emniyete götürülüp tutuklanmalı.

Geri
Üst Alt