Aziz Yıldırım'ı Yakalama Operasyonu Nasıl Yapılmalı?

Herkes azizeyi boş bi adam sanıyor ama ben buna inanmıyorum..

1. Şikenin cezası eskiden en az 50 yıl hapisken, azizin şike yapması ortaya çıkar çıkmaz hiç bi konuda anlaşamayan tüm partiler el birliğiyle yasayı değiştirdi ceza 4-5 yıla indirildi..

2. Şimdi Yargıtay kararı onadı, hiç bi konuda anlaşamayan gene o partilerin tamamı azizeyi savunan açıklamalar yapıyor..

3. Azize, NATO ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın ‘gizlilik dereceli tesis güvenlik belgesi’ne sahip Dearsan Tersanesi'ni satın alıyor ve milli fırkateyn ihalesini kazanması kesin gözüyle bakılıyor..

4. Abd yanlısı cemaat nedense kaç yıldır sürekli azizenin üzerine oynuyor ama bi türlü indiremiyor..

Garip gerçekten..

Burada yazdıkların sadece yüzeysel ve görünen kısmı.. Ve yeterince anlaşılır . ANLAYANA....

Olayı burada DERİİİİNLER e taşımak istemediğim için kısa kestim ben..

Herkes azizeyi boş bi adam sanıyor ama ben buna inanmıyorum..

1. Şikenin cezası eskiden en az 50 yıl hapisken, azizin şike yapması ortaya çıkar çıkmaz hiç bi konuda anlaşamayan tüm partiler el birliğiyle yasayı değiştirdi ceza 4-5 yıla indirildi..

2. Şimdi Yargıtay kararı onadı, hiç bi konuda anlaşamayan gene o partilerin tamamı azizeyi savunan açıklamalar yapıyor..

3. Azize, NATO ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın ‘gizlilik dereceli tesis güvenlik belgesi’ne sahip Dearsan Tersanesi'ni satın alıyor ve milli fırkateyn ihalesini kazanması kesin gözüyle bakılıyor..

4. Abd yanlısı cemaat nedense kaç yıldır sürekli azizenin üzerine oynuyor ama bi türlü indiremiyor..

Garip gerçekten..

O kadar güçlü olsaydı , ya da şöyle söyleyim hala bir önemi olsaydı operasyon bile yapılmazdı.Bir adama dokunmak istememek ayrı , indirmeye çalışıp bunu başaramamak ayrı şeylerdir .

Üzerine oynuyor ama indiremiyor derken mesela ne yaptılar da başaramadılar ?

Eğer bu operasyondan bahsediyorsan çok güzel indirdiler işte .Aziz devri kapanmıştır , şu an Fb başkanı bile değildir.

Yargılama bile olsa yeniden yargılama bitene kadar ceker o cezayı

Dipnot : Ölmüş eşek kurttan korkmaz azizin amacı giderayak heryerı karıstırmak

Sonçırpınışları ve "Madem bana yar olmayacaksın, seni, kimseye yar etmem" psikolojindeki cahil cesareti...

1422476_10153788455250164_1329883729_n.jpg

Azize ye yapilan operasyon rte operasyonu. Futbol cemaat in alanina girmez. Azize nin söylemeye çaliştigi rte'nin onu indirmeye çalişmasi. Ama bu şikeci oldugu gerçegini degiştirmez. Yani herif diyorki şike yi hep yapiyorduk ama aramiz açilinca operasyonla ortaya çikardilar.

Twitter'da gördüm .Aziz Yıldırım birazdan Habertürk kanalında canlı yayına çıkacak diyorlar. Fransa'dan canlı bağlanacak heralde.

Goooooollllllllll Belhandaaaaaaaa.. Dk 90 + 3495348759843765436584365344354353543543

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fransa'nın Cannes şehrinde The Wall Street Journal'ın sorularını yanıtladı. Yargıtay tarafından hakkında şike, teşvik primi vermek ve örgüt kurmak suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan Yıldırım, kendisine ve Fenerbahçe'ye kumpas kurulduğunu iddia etti.

Yıldırım, Ergenekon, Balyoz davalarında olduğu gibi Şike davasının da aynı kumpasın bir sonucu olduğunu söyledi. Yeniden yargılanma gibi bir ümidinin olmadığını söyleyen Yıldırım, yargı kararına saygı duymadığını sözlerine ekledi.

Yıldırım'ın WSJ Türkiye'ye verdiği röportajdan satırbaşları:

- Şike Davası iktidarı ele geçirme amaçlı bir yargının eseridir

- Başbakan "Paralel Devlet var" dedi, bütün operasyonları Gülen Cemaati yaptı

- AKP Cemaat ile birlikte iktidara yürüdü

- Beni Ergenekon'dan içeri alamadılar, Şike Davasını uydurdular

- Şike Davası delilleri sahte, tutarsız

- Fenerbahçe Atatürkçü bir takım, taraftara müdahale olmaz

- Sandıkla geldim, sandıkla gitmiyorum, bu demokrasi ayıbıdır

- Yeniden adil yargılama olursa memnuniyetle karşılaşırız

- Yargının kararlarına saygı duymuyorum

- Vicdanen rahatım, hapis yatmaya gidiyorum

Haber buymuş .

Havaalanında kesin kavga cıkar bunu karşılarlar haha

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fransa'nın Cannes şehrinde The Wall Street Journal'ın sorularını yanıtladı. Yargıtay tarafından hakkında şike, teşvik primi vermek ve örgüt kurmak suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan Yıldırım, kendisine ve Fenerbahçe'ye kumpas kurulduğunu iddia etti.

Yıldırım, Ergenekon, Balyoz davalarında olduğu gibi Şike davasının da aynı kumpasın bir sonucu olduğunu söyledi. Yeniden yargılanma gibi bir ümidinin olmadığını söyleyen Yıldırım, yargı kararına saygı duymadığını sözlerine ekledi.

Yıldırım'ın WSJ Türkiye'ye verdiği röportajdan satırbaşları:

- Şike Davası iktidarı ele geçirme amaçlı bir yargının eseridir

- Başbakan "Paralel Devlet var" dedi, bütün operasyonları Gülen Cemaati yaptı

- AKP Cemaat ile birlikte iktidara yürüdü

- Beni Ergenekon'dan içeri alamadılar, Şike Davasını uydurdular

- Şike Davası delilleri sahte, tutarsız

- Fenerbahçe Atatürkçü bir takım, taraftara müdahale olmaz

- Sandıkla geldim, sandıkla gitmiyorum, bu demokrasi ayıbıdır

- Yeniden adil yargılama olursa memnuniyetle karşılaşırız

- Yargının kararlarına saygı duymuyorum

- Vicdanen rahatım, hapis yatmaya gidiyorum

Haber buymuş .

Bence bu haber yalan..bu kadar celiskili aciklamalar yapamaz bir insan..Hem salliyor Basbakan´a bir yandan da yaliyor...

Geri
Üst Alt