Raşit Volkan Alpaslan
Parçalı Üye
- 3 Aralık 2008
- 3.724
- 0
- 286
cok yaşa sen müslüm baba bütün günün stesi gitti valla:smile-99::tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bunu koyacaktım, hızlı resime yükledim fotoyu ama hızlı davranmışsın abi.Çok yaşayacaksın benden.
bence özel harekatçılar uçak piste iner inmez etrafını sarsınlar,
teslim ol çağrısı yapılsın, tabi bu arada keskin nişancılar belirli bölgelerde konumlanmış ve
eller tetikte, verilecek emri bekler vaziyette hazır olsunlar.
tabi bu arada bütün tvler canlı yayında olsun.
bu ne biçim konu ya![]()
cok yaşa sen müslüm baba bütün günün stesi gitti valla:smile-99::tiphat:
henüz tutuklama emri yok serbest şuanda
Eğer otorter bir strateji BAŞARILI olarak uygulanmaz isse can kayıpları bile olabilecek kadar ciddi mesele bence.
Özellikle de Sabiha Gökçen in o saatte taraftar galeyanına sahne olacağı düşünülürse , daha sonrasında da devamlı taraftar akını ile dolaşacaktır birkaç gün..
Direnmeler olması var..
iyi de aziz yıldırım uçaktan iner inmez yakalanacak diye bir olay yok bildiğim kadarıyla.
ve bu yüzden havaalanında bu iş ile görevlendirilmiş polis jandarma olacağını da sanmıyorum.
kaldı ki aziz yıldırımı karşılamaya kalabalık grupların gideceği söyleniyor,
sen böyle bir ortamda azizi havaalanında tutuklamaya kalkarsan,
zaten bir sürü olay çıkar ve bunun tek sebebi böyle bir operasyona onay verenler olur.
bunu göze alamazlar.
böyle bir operasyon olacak olursa beklenmedik bir anda sessiz sedasız halledilir.
polise direnip çatışmaya girse güzel olur
manyak mısın olm yaa..
eline ne geçecek sanki.. Aynı gemideyiz beyah..
Taraftar tepkisi etkenini kullanarak ben zaten oyumu Atatürk havalimanı olarak kullandım.
Fransa ile anlaşmaya çalışmak tercihi ise; karşılığında birşeyler vermeyi yada ileriki günlerde karşılık için taviz vermek sorununu getirebilir..
konu açtın düşüncemizi söyledik, sen fantezi yapınca birşey yok, biz yapınca ouvvv
D
polise direnip çatışmaya girse güzel olur