Aziz Yıldırım'ı Yakalama Operasyonu Nasıl Yapılmalı?

senin-gibileri-buralarda-pek-sevmeyiz-dostum.jpg

bence özel harekatçılar uçak piste iner inmez etrafını sarsınlar,

teslim ol çağrısı yapılsın, tabi bu arada keskin nişancılar belirli bölgelerde konumlanmış ve

eller tetikte, verilecek emri bekler vaziyette hazır olsunlar.

tabi bu arada bütün tvler canlı yayında olsun.

bu ne biçim konu ya :)

Eğer otorter bir strateji BAŞARILI olarak uygulanmaz isse can kayıpları bile olabilecek kadar ciddi mesele bence.

Özellikle de Sabiha Gökçen in o saatte taraftar galeyanına sahne olacağı düşünülürse , daha sonrasında da devamlı taraftar akını ile dolaşacaktır birkaç gün..

Direnmeler olması ihtimali var..

karar daha tebliğ edilmemiş Azize,dönmesi bekleniyor anlaşılan

Eğer otorter bir strateji BAŞARILI olarak uygulanmaz isse can kayıpları bile olabilecek kadar ciddi mesele bence.

Özellikle de Sabiha Gökçen in o saatte taraftar galeyanına sahne olacağı düşünülürse , daha sonrasında da devamlı taraftar akını ile dolaşacaktır birkaç gün..

Direnmeler olması var..

iyi de aziz yıldırım uçaktan iner inmez yakalanacak diye bir olay yok bildiğim kadarıyla.

ve bu yüzden havaalanında bu iş ile görevlendirilmiş polis jandarma olacağını da sanmıyorum.

kaldı ki aziz yıldırımı karşılamaya kalabalık grupların gideceği söyleniyor,

sen böyle bir ortamda azizi havaalanında tutuklamaya kalkarsan,

zaten bir sürü olay çıkar ve bunun tek sebebi böyle bir operasyona onay verenler olur.

bunu göze alamazlar.

böyle bir operasyon olacak olursa beklenmedik bir anda sessiz sedasız halledilir.

Sadettin Teksoy'u cok seyretmenin yan etkileri cikmaya baslamis bazi arkadaslarda,ihale oraya dogru gidiyor...

iyi de aziz yıldırım uçaktan iner inmez yakalanacak diye bir olay yok bildiğim kadarıyla.

ve bu yüzden havaalanında bu iş ile görevlendirilmiş polis jandarma olacağını da sanmıyorum.

kaldı ki aziz yıldırımı karşılamaya kalabalık grupların gideceği söyleniyor,

sen böyle bir ortamda azizi havaalanında tutuklamaya kalkarsan,

zaten bir sürü olay çıkar ve bunun tek sebebi böyle bir operasyona onay verenler olur.

bunu göze alamazlar.

böyle bir operasyon olacak olursa beklenmedik bir anda sessiz sedasız halledilir.

Taraftar tepkisi etkenini kullanarak ben zaten oyumu Atatürk havalimanı olarak kullandım.

Fransa ile anlaşmaya çalışmak tercihi ise; karşılığında birşeyler vermeyi yada ileriki günlerde karşılık için taviz vermek sorununu getirebilir..

Taraftar tepkisi etkenini kullanarak ben zaten oyumu Atatürk havalimanı olarak kullandım.

Fransa ile anlaşmaya çalışmak tercihi ise; karşılığında birşeyler vermeyi yada ileriki günlerde karşılık için taviz vermek sorununu getirebilir..

ben böyle şeyler olacağına ihtimal vermiyorum açıkçası.

aziz gelir, taraftar omuzlara alır, canlı yayına çıkar şovunu yapar,

sonra bir gece ansızın...

Kadıköyde atlı birlikler tarafından köşeye sıkıştırılsın :)

Geri
Üst Alt