Aziz Yıldırım'ı Yakalama Operasyonu Nasıl Yapılmalı?

Transfer yapmak lazım aynı uçakla gelsinler

Aziz Yıldırımla aynı anda inse bizim transfer ne tuhaf olur :D

Yarin bir sebep uydurup Aziz in dönmeyecegini söylerler.

baskan-sampiyonlugu-yalniz-kutladi-27995.jpg

Başkan şampiyonluğu yalnız kutladı

Bu fotoğraf 2011 de şampiyonluk maçından sonra çekildi.

Zannetmiyorum. Gelmeyecek olsa 3 temmuzdan evvel kuyruğu kıstırıp kaçardı..:dogrun:

Şike olaylarının tüm gelişmelerinden önceden haberi vardı ve kaçmaktansa, vatanında kalarak şereflice suçuyla yüzleşerek hesaplaşmayı seçti. :005:

Şimdi; eğriye eğri, doğruya da doğru.. Hakkını vermek lazım ki.. Kendini haymatlos yaptıracak kadar da miiliyetsiz ve karaktersiz hiç değil...:ka19:

baskan-sampiyonlugu-yalniz-kutladi-27995.jpg

Başkan şampiyonluğu yalnız kutladı

Bu fotoğraf 2011 de şampiyonluk maçından sonra çekildi.

Zannetmiyorum. Gelmeyecek olsa 3 temmuzdan evvel kuyruğu kıstırıp kaçardı..:dogrun:

Şike olaylarının tüm gelişmelerinden önceden haberi vardı ve kaçmaktansa, vatanında kalarak şereflice suçuyla yüzleşerek hesaplaşmayı seçti. :005:

Şimdi; eğriye eğri, doğruya da doğru.. Hakkını vermek lazım ki.. Kendini haymatloz yaptıracak kadar da miiliyetsiz ve karaktersiz hiç değil...:ka19:

Ben 3 temmuzdan haberdar oldugunu zannetmiyorum. RTE'nin öfkesi olmasa yaptigi şike hiç ortaya çikmayacakti muhtemelen. Hatta RTE bunu ömrünün sonuna kadar içerde tutmak için yasa çikartti. Sonra uygulamak yemeyince tekrar degiştirdiler. fb'lilerin mal gibi aziz in arkasina geçecegini hesap edemedi.

Kopek tasmasi takip getirilip Taksim Meydanin'da asilmali .. Turkiye Cumhuriyetini yokka sayip Sikebahce Cumhuriyeti zivirtisini cikardigi icin .

bu adam için Fransa devleti ile anlaşma bile yapılır mı ya?

Bence bizim MİT Baskın yapmalı fransaya . Tuttuğu gibi getirip doğru karakola getirirler askerlik yapması için :)

Aziz bu kadar önemli bir adam değil . Gelip kuş gibi teslim olmaktan başka çaresi yok . Gönül ister ki Yalçın Çakır'da olduğu gibi canlı yayında tutuklayıp ibretlik bir gösteri yapsınlar ama o sadece fenere yarar.

Herkes azizeyi boş bi adam sanıyor ama ben buna inanmıyorum..

1. Şikenin cezası eskiden en az 50 yıl hapisken, azizin şike yapması ortaya çıkar çıkmaz hiç bi konuda anlaşamayan tüm partiler el birliğiyle yasayı değiştirdi ceza 4-5 yıla indirildi..

2. Şimdi Yargıtay kararı onadı, hiç bi konuda anlaşamayan gene o partilerin tamamı azizeyi savunan açıklamalar yapıyor..

3. Azize, NATO ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın ‘gizlilik dereceli tesis güvenlik belgesi’ne sahip Dearsan Tersanesi'ni satın alıyor ve milli fırkateyn ihalesini kazanması kesin gözüyle bakılıyor..

4. Abd yanlısı cemaat nedense kaç yıldır sürekli azizenin üzerine oynuyor ama bi türlü indiremiyor..

Garip gerçekten..

Ne yakalaması nerseyse adamı devlet töreni ile karşılama pozisyonuna geçti millet.

oldu olacak Navy Seals'ın 46. Seals birliği Delta Force'u görevlendirsinler nasıl bir başlık bu

Yeniden yargılama secenegı saçma olmuş Yargıtay son nokta

Yeniden yargılama başka bisey sucu sabıt dönüşü yok

Bu arada geçenlerde yapılan görüşmenin içyüzü;

(Bu şekilde bugünki Başbakanın açıklamasının da içyüzü belli oldu )

Fenerbahçe'den Tayyip Erdoğan'a özür ziyareti

Fenerbahçe'den Tayyip Erdoğan'a özür ziyareti

Fenerbahçe taraftarının aleyhte tezahüratlarına kızan Başbakan Erdoğan iki önemli isimle görüşme yaptı

iinyg0ujuntitled1.jpg

Başbakan Erdoğan görüşmeye Başkan Aziz Yıldırım yerine yönetici Mahmut Uslu'nun gitmesi dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan, Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü...

F.Bahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la özel bir görüşme yaparken, bu buluşmanın detayları ortaya çıktı. Daha önce alınmış olan bu randevu için İstanbul Dolmabahçe'deki başbakanlık Çalışma Ofisi'ne Erdoğan'la bir araya gelmek için giden Uslu, burada tesadüfen ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in de bulunduğunu gördü.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda Uslu, Başbakan Erdoğan'a geçen hafta Saracoğlu'nda oynanan Kayseri maçında taraftarların hükumet aleyhinde yaptığı tezahüratların kendi bilgileri dahilinde olmadığını belirterek, "Bu olay yanlış anlaşılmasın. Yaşanan durum kesinlikle bizim kontrolümüzde değildi. Taraftarın vermiş olduğu tepkiyle bizim hiçbir alâkamız yok" dedi.

Başbakan Erdoğan'da bir Fenerbahçeli olarak hakkında yapılan kötü tezahüratlara çok üzüldüğünü belirterek, "En sıkıntılı dönemde yanınızda oldum. Fenerbahçe taraftarından böyle bir tepki beklemezdim" dedi.

Görüşmede önümüzdeki günlerde çıkacak olan yeni spor yasasıyla ilgili fikir alışverişinde de bulunulurken 3 Temmuz süreci hakkında bir konuşma yapılmadığı öğrenildi.

Ve buyurun. 360 lık dönüş nasıl olurmuş;

htyrsvgd.png

Bence Türkiye hava sahasına girdiğinde jetler kalksın eskort etsinler baktılar gelmiyor direk uçağı vursunlar :D

Kopek tasmasi takip getirilip Taksim Meydanin'da asilmali .. Turkiye Cumhuriyetini yokka sayip Sikebahce Cumhuriyeti zivirtisini cikardigi icin .

Dikkatimi çeken nokta, AY şike olarak adlandırılan işlerin hiç birisini inkar etmedi. Aksine yaptım diyerek niye yaptığını da açıklamaktan da çekinmedi; yaptığını, hepimizin bildiği gibi defalarca itiraf etti.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM[/media]

Her seferinde de herkesin yaptığı şeylerden sadece FB ayrı tutularak cezalandırıldı, dedi.

Başkanlığını yaptığı ve kendi koruması altındaki bi unsurun Günah Keçisi ilan edilmesini yada hiç sayılıp Kurban edilmesini hazmedemediği için bu kadar asi davranıyor bence.Taraftara karşı macubiyet ve gurur incinmesi yani..

O zaman adama sormazlarmı hiç: Neden bu sonuçları getirecek yanlış işleri yaptın diye..

YANLIŞI VARSA; ve ortada başkalarına zararda veren haksız menfaat içeren davranışlar varsa yargılanıp ceza verilmesı sürecini yaşıyoruz.

Ama, kimse de kusura bakmasın, bu işlere girenler için denklem çok basit:

ADALET = SUÇ KADAR CEZA ( Köpek tasması da buraya sığmaz..)

images

Turan taktiği yapılmalı.

Yeniden yargılama secenegı saçma olmuş Yargıtay son nokta

Yeniden yargılama başka bisey sucu sabıt dönüşü yok

Orada zaten yeniden yargılama sonucu değil yeniden yargılama kararı diye özellikle düşünerek yazdım.

Arada çok fark var. Hiç kimse buna ihtimal vermiyor. Verse bile Yargıtay kararından sonra tutuksuz değil tutuklu olarak yargılama devam eder. sadece mahkemeye evinden değil metristen gider.

Üstelikte yeniden yargılama olsa bile bu cezaların daha fazlası var daha azı yok kesinlikle..

Bu riski de almak kendisine kalmış.. Hukuk danışmanları yanlış yönlendiriyor kendisini..

Orada zaten yeniden yargılama sonucu değil yeniden yargılama kararı diye özellikle düşünerek yazdım.

Arada çok fark var. Hiç kimse buna ihtimal vermiyor. Verse bile Yargıtay kararından sonra tutuksuz değil tutuklu olarak yargılama devam eder. sadece mahkemeye evinden değil metristen gider.

Üstelikte yeniden yargılama olsa bile bu cezaların daha fazlası var daha azı yok kesinlikle..

Bu riski de almak kendisine kalmış.. Hukuk danışmanları yanlış yönlendiriyor kendisini..

Yargılama bile olsa yeniden yargılama bitene kadar ceker o cezayı

Dipnot : Ölmüş eşek kurttan korkmaz azizin amacı giderayak heryerı karıstırmak

Geri
Üst Alt