Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

ilk defa

hayatımda ilk defa tayyip erdoğana verdiğim oylar için pişman oldum..

"çaldıysa kendi hesabını verir ALLAHA ben yaptığı hizmletlere bakarım "oldu savunmam hep..

"bu ülke ne zaman ekonomik olarak çok iyi yönetildi ki" diye teskin ettim kötü yönetliyoruz diyen arkadaşlarımı..

bana bunlarla gelmeyin bunlar ufak şeyler ülkeyi vatana satsa bile inadına tayyip diye biten noktalanan tartışmalarım oldu..

çok sıkışınca uzun adam, dünya lideri filan çıkış yolu hep vardı..

sözün özü

son yerel seçimlerde "kerhen" önceki 5-6 seçimde "yüreğimin en derinlerinden gelen sevgiyle" oy verdiğim tayyip erdoğanın ülkenin hukuk sisteminin içine ettiğini üzülerek idrak ettim..

herşey içeçe girmiş rezillikler normal görünmeye başlanmış algılarımız bozulmuş hukuka adalete güven sıfır nerdeyse..

yazacak çok şey var ama bu şikeci pisliklerin yüzyüzsüzlüğüne prim tanıyan sistemin savunucusu olmayı

her platformda bırakıyorum..

GSARAY sevgisi futbola olan ilgimi canlı tutacak ama kokuşmuşluktan yorulma var yüreğimde..

şikecilerin aziz embesilinin ALLAH bin belasını versin..

bunları idrak etmeniz güzel hiçbirşey için geç değildir tebrikler

C5303 cihazımdan gönderildi

Turkiye'de futbol bitmistir. Artik gucu yeten orman kanunlariyla istedigi sikeyi yapar, sonucunda hicbirsey de olmaz.

Gucu yeten hakemleri ayarlar, federasyonu ayarlar.

Adalet bitmistir, guven bitmistir.

2011 yazinda burada kendimizi yirtiyorduk, birakin transferi mransferi, bu olay 100 transfere bedel, 10 sampiyonluktan daha onemli diye.

Burada bile millet waoovv su gelcekmis bu gelcekmis diyordu.

Birakin imparator mimparator asil olaya odaklani dedik, yine soz dinletemedik.

Tek bir sans kaldi, o da uefanin ben anlamam deyip cezalari yapistirmasi.

Ama uefa da daha once oldugu gibi tirsarsa hay Allah bak adamlar masummus meger deyip olayi kapatir.

Turkiye'de de futbol tamamen biter.

Bu seneden itibaren sike yasallasmistir.

Hicbir sampiyonluk da mesru degildir.

Aziz kendini kurtarmistir.

Feneri kurtarip kurtaramayacagi da uefanin haysiyetine kalmistir.

ilk defa

hayatımda ilk defa tayyip erdoğana verdiğim oylar için pişman oldum..

"çaldıysa kendi hesabını verir ALLAHA ben yaptığı hizmletlere bakarım "oldu savunmam hep..

"bu ülke ne zaman ekonomik olarak çok iyi yönetildi ki" diye teskin ettim kötü yönetliyoruz diyen arkadaşlarımı..

bana bunlarla gelmeyin bunlar ufak şeyler ülkeyi vatana satsa bile inadına tayyip diye biten noktalanan tartışmalarım oldu..

çok sıkışınca uzun adam, dünya lideri filan çıkış yolu hep vardı..

sözün özü

son yerel seçimlerde "kerhen" önceki 5-6 seçimde "yüreğimin en derinlerinden gelen sevgiyle" oy verdiğim tayyip erdoğanın ülkenin hukuk sisteminin içine ettiğini üzülerek idrak ettim..

herşey içeçe girmiş rezillikler normal görünmeye başlanmış algılarımız bozulmuş hukuka adalete güven sıfır nerdeyse..

yazacak çok şey var ama bu şikeci pisliklerin yüzyüzsüzlüğüne prim tanıyan sistemin savunucusu olmayı

her platformda bırakıyorum..

GSARAY sevgisi futbola olan ilgimi canlı tutacak ama kokuşmuşluktan yorulma var yüreğimde..

şikecilerin aziz embesilinin ALLAH bin belasını versin..

1 ay daha dayan bari, çok erken olmuş.. :DD

fenerden çok aziz iti ön planda.Kimse şike yapılmamıştır diyemiyor,Varsa yoksa yönetim şike yapmamış dedirtmek.Ne yapsalar nafile.

Ha bu arada tirsak uefanin da agzina tukuriyim.

Kac sene olsu bi cezayi uygulayamadi garantici embesiller.

Hep zaman kazanmak.Şimdide mahkemenin sonucunu bekleyelim demeye başlayacaklar.mahmut köpeğinin sözlerinin arasında Gizli gizli UEFA ya gittiklerini ve yeniden yargılanma kararını UEFA nın şaşkınlıkla karşıladığını söylüyor.Yeniden yargılama kararından o kadar eminlerki,bunu önceden dillendiriyorlar.Konuyu açarsak:İşin türkçesi,bu cezayı yeniden yargılanmanın durumuna göre verin.

Ha bu arada tirsak uefanin da agzina tukuriyim.

Kac sene olsu bi cezayi uygulayamadi garantici embesiller.

erdo%C4%9Fan-platini.jpg

ali%20ko%C3%A7.jpeg

fft104mm1869998.jpg

ezik fenerin değil azize yıldırımın yeniden yargılanması.Şike yapmadım ama yaptıysam fenerbahçe için yaptım.

Sarı-Lacivertliler’in bu sezonki Avrupa şansı hakkında da görüş belirten Uslu, “Ben burada ilk defa açıklayayım. Başkanın talimatıyla biz çok gizli bir şekilde gittik ve UEFA ile birkaç kez görüştük. Bize dosyanın kapandığını söylediler. Biz de o zaman ilave bir ceza olmayacağını çok rahat bir şekilde anlatıyorduk. Ortada bir adaletsizlik ve yanlış var. ‘Yeniden yargılanma olursa ne olur?’ diye sorduk. O zaman zaten şaşkınlık içinde baktılar. Göreceğiz, önümüzdeki önemlerde çok şeyler değişecek. Bu yalnız Fenerbahçe’yi, Aziz Yıldırım’ı ilgilendirmiyor. ‘Türkiye’yi sattılar’ dediğimiz zaman boş bir şey söylemedik. Bilinçli söyledim ve söylemeye devam ediyorum. Bazı kurumların aşağıya giderek kendilerinin yukarı çıkmasını sağlamak için yapılan operasyonlar bunlar. Bu kararın Türk Sporu’nun önünü açacağına inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Sarı-Lacivertliler’in bu sezonki Avrupa şansı hakkında da görüş belirten Uslu, “Ben burada ilk defa açıklayayım. Başkanın talimatıyla biz çok gizli bir şekilde gittik ve UEFA ile birkaç kez görüştük. Bize dosyanın kapandığını söylediler. Biz de o zaman ilave bir ceza olmayacağını çok rahat bir şekilde anlatıyorduk. Ortada bir adaletsizlik ve yanlış var. ‘Yeniden yargılanma olursa ne olur?’ diye sorduk. O zaman zaten şaşkınlık içinde baktılar. Göreceğiz, önümüzdeki önemlerde çok şeyler değişecek. Bu yalnız Fenerbahçe’yi, Aziz Yıldırım’ı ilgilendirmiyor. ‘Türkiye’yi sattılar’ dediğimiz zaman boş bir şey söylemedik. Bilinçli söyledim ve söylemeye devam ediyorum. Bazı kurumların aşağıya giderek kendilerinin yukarı çıkmasını sağlamak için yapılan operasyonlar bunlar. Bu kararın Türk Sporu’nun önünü açacağına inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Adamlar piskin piskin bir de Turk sporunu kurtaracagiz diyorlar, ustu kapali bizi tehdit ediyorlar.

Soylenecek tek kelime yok piskinliklerine.

13. ACM nasıl oluyor da Yargıtayın kararını bozabiliyor?

Yargıtay en üst merci değil mi?

Hadi bozdu diyelim ,sundukları yeni deliller ne?Adliye koridorlarında kaybolan şike dosyaları vardı (hizmetlinin bulduğu),delillleri mi yok ettiler?

TS ve/veya bizi de şikenin içine çekerlerse(uydurma delillerle) hiç şaşırmam.

Bugün itibari ile ADALET HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

İsteyen okusun.El Fatiha.

Hep zaman kazanmak.Şimdide mahkemenin sonucunu bekleyelim demeye başlayacaklar.mahmut köpeğinin sözlerinin arasında Gizli gizli UEFA ya gittiklerini ve yeniden yargılanma kararını UEFA nın şaşkınlıkla karşıladığını söylüyor.Yeniden yargılama kararından o kadar eminlerki,bunu önceden dillendiriyorlar.Konuyu açarsak:İşin türkçesi,bu cezayı yeniden yargılanmanın durumuna göre verin.

Yahu adamlar UEFA'ya "Yeniden yargılama olsa birşeyler değişir mi?" diyerek zaten "biz nasıl olsa çıkarttırırız,siz ne olacak onu söyleyin" demişler resmen..Türkiye'de güçlü isen herşey mümkün zira. UEFA'nın şaşırması normal,ömürlerinde böyle şike yapan ülke görmemişlerdir. Kapıdan atıyorlar bacadan giriyoruz. Bacayı tıkasalar evlerine dozer sürecek kadar ar damarımız çatlamış...

"Bu kararın Türk Sporu’nun önünü açacağına inanıyorum”

Türk sporu derken Fenerbahçe demiş...Siyasetin de çok ciddi desteği olduğu aşikar...Konuşulup anlaşılmıştı..Yeni bir düzen getirecekler...Daha doğrusu eski şike düzenini.

"Türkiye’yi sattılar dediğimiz zaman boş bir şey söylemedik".

Muhtemelen Fenerbahçe'nin cezasını Galatasaray başta olmak üzere bu konuda taraf olanlar çekecek.Ha zaten çekiyorlar o ayrı, ama bu ve bundan sonra büyük olasılıkla alınacak lehte kararla Fenerbahçe odaklı bir futbol düzeni yeniden başlayacaktır. Çünkü hem yeni düzenlenen deliller kapsamında şike serbest, hem de siyasetin büyük desteği var fb'ye...Güçlenecekler Türkiye içinde...Bunlara bu kadar göz yumarsan, gücü de yok etmek için kullanırlar pek tabii ki.

Bu karar UEFA'yı bağlamaz,bağlamaması gerekir. Fakat Türkiye içinde algı yönlendirmesiyle her türlü pislik yapılacaktır.

Geri
Üst Alt