Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Sarı-Lacivertliler’in bu sezonki Avrupa şansı hakkında da görüş belirten Uslu, “Ben burada ilk defa açıklayayım. Başkanın talimatıyla biz çok gizli bir şekilde gittik ve UEFA ile birkaç kez görüştük. Bize dosyanın kapandığını söylediler. Biz de o zaman ilave bir ceza olmayacağını çok rahat bir şekilde anlatıyorduk. Ortada bir adaletsizlik ve yanlış var. ‘Yeniden yargılanma olursa ne olur?’ diye sorduk. O zaman zaten şaşkınlık içinde baktılar. Göreceğiz, önümüzdeki önemlerde çok şeyler değişecek. Bu yalnız Fenerbahçe’yi, Aziz Yıldırım’ı ilgilendirmiyor. ‘Türkiye’yi sattılar’ dediğimiz zaman boş bir şey söylemedik. Bilinçli söyledim ve söylemeye devam ediyorum. Bazı kurumların aşağıya giderek kendilerinin yukarı çıkmasını sağlamak için yapılan operasyonlar bunlar. Bu kararın Türk Sporu’nun önünü açacağına inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Ne demek istiyorsun? Halen daha spor ve ceza hukuku arasindaki farki anliyaman şikeci küfürbaz ahlaksiz Uslu'nun yaptigi yoruma mi deginiyorsun?

Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en büyük skandallardan biridir bu hiç şüphesiz. Bundan 40-50 yıl sonra bu dönemlerin nasıl anılacağını çok merak ediyorum doğrusu.

simdi bu neyden yeniden yargilancak sike sucundan mi cete sucundan mi ?

uefada herhangi bi degisiklik olurmu tek korkum bu hani yeniden yargilaniyo diye men cezasi filan kalkar mi ?

bide bu yargilama nekadar sürer ? inaninki delircem ya bu sene bu adam bi sekilde uzaklastirirlar diye düsündüm her sey onun icin olumlu gelismeye basladi benim tek umudum uefa bu adami ömür boyu men etsinler her seyi pislik

sirf biz onlardan üstünüz diye arayi daha fazla acmiyalim diye adamin yapmicagi pislik yok bu adam gitmedigi sürece bu böyle gider harcadigimiz paralarda bosuna gider

fenerbahce halkin takimidir akp ile hic bir baglantisi yoktur.(dunyanin en en kisa fikrasi) ( @VIA: Twitter)

simdi bu neyden yeniden yargilancak sike sucundan mi cete sucundan mi ?

uefada herhangi bi degisiklik olurmu tek korkum bu hani yeniden yargilaniyo diye men cezasi filan kalkar mi ?

bide bu yargilama nekadar sürer ? inaninki delircem ya bu sene bu adam bi sekilde uzaklastirirlar diye düsündüm her sey onun icin olumlu gelismeye basladi benim tek umudum uefa bu adami ömür boyu men etsinler her seyi pislik

sirf biz onlardan üstünüz diye arayi daha fazla acmiyalim diye adamin yapmicagi pislik yok bu adam gitmedigi sürece bu böyle gider harcadigimiz paralarda bosuna gider

Tapeler delil olmaktan çıkarılmış,büyük ihtimal şike suçundan yırtar. Çete suçundan paraya çevrilecek kadar ceza verirler ki zaten yattığı gün de sayılacaktır.

Ben buna değil, bu adama yol verenlere kızıyorum.

Türk sporuna ihanet edilmiştir.

Tapeler delil olmaktan çıkarılmış,büyük ihtimal şike suçundan yırtar. Çete suçundan paraya çevrilecek kadar ceza verirler ki zaten yattığı gün de sayılacaktır.

Ben buna değil, bu adama yol verenlere kızıyorum.

Türk sporuna ihanet edilmiştir.

iyide tapeler nasil delil olmaktan cikar delircem ya ozaman kesin uefadanda yirtarlar

Bu nedir ya futbolun içine ettiler şimdi 3 yılda bu muhabet gider sıktı artık .fenev fenev diye gezer ortada..

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyide tapeler nasil delil olmaktan cikar delircem ya ozaman kesin uefadanda yirtarlar

Uefa delil olmaktan çıkartmaz,Avrupa'dan men olayı baki ama Türkiye'de ceza uygulanması zor artık fb'ye...Delil kapsamındayken bile verilemeyen cezalar şimdi Türk futbolunu yok sayma pahasına verilmez. Dedim ya yeni bir dönem başlıyor.Zaten Avrupa olayı bizden başka kimsenin umrunda değil..Mahmut Uslu'nun sözlerindeki "Türk futbolunun önü açılacak" ve "Türkiye'ye ihanet ettiler" sözleri çok mühim. Muhtemelen oturulup anlaşıldı Türkiye içi yapılanmada ki zaten şikeye karşı olanlar bertaraf edilmeye çalışılacak.

Tapeler delil sayılmıyacaksa geriye ne kalıyor ki

Hesap Makinesi

Durum budur. Siz maymunları isimlendirin işte.

Bq142CyIgAEDXpq.jpg

Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en büyük skandallardan biridir bu hiç şüphesiz. Bundan 40-50 yıl sonra bu dönemlerin nasıl anılacağını çok merak ediyorum doğrusu.

Utanc.

Bundan baska bir yorum olabilirmi? Bir spor olayi, bir futbolda şike yapilmis bir olay aninda cezaladirip tarihe karismasi yerine bugünki boyutlara gelmesi ve bundan sonra olacak cezalar yurt ici yurt dişi... daha ne diyelim? Hollanda'da dogmus büyümüs bir Türk olarak yillardir Türkiyemi savundum ta ki bu olaylarin başlamasi ve Siyaset adaletsizligi baş aldigi güne kadar.. O günden bu güne anladimki bizim düsmanlarimiza gerek yok zaten kendi kendimizi öldürüyoruz.:hopelessness:

Böyle olacağı gün gibi açıktı.

Cemaat bütün bu yargılamalarda ön plana çıkmıştı.

Balyoz davası da dahil bunun gibi birkaç davada çoğu sanık suçlu bulunmuştu.

Ancak işler değişti.Artık hükümet cemaatla ters düştü. Bütün bu davalarda suçlu bulunanlar tekrar yargılanacaklar.

Yani işler tamamen siyasi

Tapeler delil sayılmıyacaksa geriye ne kalıyor ki

Hesap Makinesi

İstedikleri de bu ya ;)

Telefonla şike yapmak serbest artık....Trajikomik bir ülkeyiz.
Tam tersine mahkeme bunların delillerin sahte ve kendileine kumpas kurulduğu yolundaki taleplerini reddetmiş.Aziz ibnesi için sevinilecek bir durum yok aslında.

Bu hukuk dışı karar eğer bir üst mahkeme tarafından bozulmazsa en fazla zaman kazanmış olurlar.Mahkumiyet kararını etkilemez.

UEFA açısından ise yargıya siyasi müdahale olarak nitelendirileceğinden bunlara girecek şemsiyenin boyutu büyüyebilir.

Tapelerin artık delil sayılmadığı ne kadar doğru. Peki bu gibi olaylarda neler delil olarak sayılır. Şike başka nasıl ispatlanır? Çelişkili savunmalara/verilen ifade ne olacak? Cevapsız bırakılan sorulara ne olacak?

Geri
Üst Alt