Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Hiç bir şey bu İBNE nin şike yaptığını ve bir yıl hapis yattığını ortadan kaldırmaz.İbne kelimesi için ceza puanı verseniz bile bunun ibne olduğunuds ortadan kaldırmaz.

hala Tayyibi koruyan var mi? ve sporu siyasete katmayin diyen varmi? 2 sene önce yaziyorduk dalga keciyorlardi

o adamin ismini vermeyin, yemin ederim hakarat edecegiz sonra turkiye cumhuriyetinden cikartirlar adami

Nede olsa RTE musluman, adalet partili bla bla bla

Ulaaan her turlu neyse, ceza alacagiz muslumanim diyen eriften cikyior

Hani helikopter ihalesi için aziz itini bu duruma düşürmüşlerdi.ezik camia hiç helikopter ihalesinden bahsetmiyor.

bu yeniden yargılama olayı kötü oldu keşke 17 temmuzdan sonra çıksaydı ayrıca bu ülkede fenerin küme düşeceğini zannedenler malesef çok iyi niyetli saf kişilerdir. Ama uefa şu azize denen asker kaçağına ömür boyu men verseydi iyi olurdu sanırım bu olaydan sonra uefada bu kişilerle ilgili cezaları rafa kaldırır. Biz yine cl ye gideriz zaten diğer yıl eziklerin cezası bitiyor.Ayrıca burda üzülünecek tek konu bu şerefsizler şike davasıyla uğraşırken bizim hem maddi açıdan yürüyüp gitmemiz lazımdı ama rte sağolsun onuda engelledi yada bizimkiler beceremedi.neymiş sahadan takım çekmekle olmuyormuş bu kirli yapının içinde mücadele etmek gerekiyormuş adamlar haksız oldukları halde mücadele ettileri ve sonunda lehlerine karar aldırttılar yarın birgün devlet özür dileriz alın 100 milyon dolarda tazminat size derse kimse şaşırmasın ki zaten el altından besliyorlardır bu köpekleri ve gelelim en önemli noktaya bu yıl 4. yıldız olayı varken bizimkiler ne yapıyor acaba ünal aysala başta her açıdan çok güvenmiştim ama ne yazıkki zaman geçtikçe onunda formu diplere vurdu özellikle ali dürüst ve albayrak gittikten sonra.Umarım bir an önce toparlanır 4. yıldızın bir ucunu fenere bir ucunu fenerasyona bir ucunuda bu şikeyi örtbas etmeye çalışan devlet adamlarına sokarız.

o adamin ismini vermeyin, yemin ederim hakarat edecegiz sonra turkiye cumhuriyetinden cikartirlar adami

Nede olsa RTE musluman, adalet partili bla bla bla

Ulaaan her turlu neyse, ceza alacagiz muslumanim diyen eriften cikyior

Ismini verib vermemek önemli deyil.ama beni kizdiran sey kos koca bir devletin Basbakanisin ve fanatikliyini gösteriyorsun.bu devlete bu devletin sporuna yazik.

Uefa için herhangi bir durum arzetmiyor.Şüphesi bile yetiyor.100 defa yargılansalar durum değişmez.

Türk yargısı çokta fifi :)

Koskoca UEFA basmış cezasını.

Türk Yargısı suçsuz dese ne olacak ?

Zaten suçlu demedilerki şimdiye kadar. Türkiyede ceza almadıki bu şikeci kulüp.

Galatasaraylı arkadaşlarım niye galyana geldi onu anlıyamadım.

Türkiyede bu herifleri aklasalar ne olacak ?

Tüm dünya bu herifleri şikeci olarak bir kere tanıdı zaten.

UEFA kararını vermiş. Geri dönüş yok.

Tazminat alacaklarmışta, şöyle yapacaklarmışta.

Sen kimsinki bir Hristiyan kurumuna tazminat ödeteceksin :)

CAS'tan medet ummaya devam etsinler.

Hiçbirşey çıkmaz. Zaten Türk yargısınıda kale alan yok.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin "yeniden yargılama" kararı vermesinin ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davasında yeniden yargılanacak olmasını değerlendiren Bayraktar, bu karar sonrasında telefon dinlemelerinin delil olarak değerlendirilemeyeceğini ifade etti.

Bayraktar ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne katılım için UEFA'ya da başvuruda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

İşte Bayraktar'ın açıklaması;

"İstanbul'da yargılama yapılırken mahkemenin olağan dışı bir mahkeme olduğunu, ses kayıtlarının bizim tarafımızdan da incelenmesi gerektiğini defalarca söyledik. Ama bunlar dikkate alnımamıştı. Yargıtay da bunları dikkate almadan kararı onadı. Böylece hak yerini buldu. Çok geç de olsa yapılan yargılama ve üzerinde durulan delillerin hukuk tarafından doğrulanmadığı tespit edildi"

Bundan sonra mahkeme bir gün verecek. Duruşma günü tespit edecek. Duruşma gününde yeniden yetki meselesi ortaya konabilir. Spor mahkemesi ya da Ağır Ceza Mahkemesi olabilir. En önemlisi şu. Telefon kayıtlarını hukuka uygun kabul etmediğiniz zaman, ki mahkeme bu kararıyla kabul etmediğini söyledi. Böylecek delil ortadan kalkacak. Delil yok.

SONUÇ: artık telefon kayıtları delil olmayacağından fb istediği futbolcu, başkan, hakem veya tff yöneticisini telefonda arayıp şike yaptırabilecek. bundan dolayı herhangi bir suç olmayacak. Bu ülke futbolu benim için bitmiştir.

Her sene bir şey uyduruyorlar.Geçen senede sonuna kafar avrupadayız diyorlardı.Bu yavşak camia topluluğu.

Biraz gerçekci olmak lazım bu ülkede insanlar sokağa en doğal haklarını kullanmak için çıktıklarında başına gelenler ve buna neden olanların şu an nerede oldukları ortada iken böyle bir konuda taraftarın sokağa çıkması hiç bir anlam ifade etmezdi.

Sikeci taraftarlari kadar olamiyorsak yaziklar olsun.

Ismini verib vermemek önemli deyil.ama beni kizdiran sey kos koca bir devletin Basbakanisin ve fanatikliyini gösteriyorsun.bu devlete bu devletin sporuna yazik.

Aynen oyle

Allaha hevala ediyorum onu, hele Allahin ismini kullanip hirsizlik, yalan konusan bir adam cezasi agirdir

Susacagiz, baska yapacagim sey kalmadi.

Artik turkiye ligini izlemememiz lazim, biraksinlar lig fenerbahcenin olsun ve bjkda fenerin kopegi olur ve 10yilda 1defa sampiyon yaparlar kargalari

Bu pisliği örtmeye çalışan kim varsa hepsini saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

YY sadece azizeyi kurtarabilir,şikeci takımın cezası onanacaktır. İnanıyorum ki lig başladığında şikebahçe bu ligde olmayacak.

Bundan sonra biz ve TS yönetimine çok iş düşecek.kanuni yoldan.

Umutsuzluğa kapılmanın anlamı yok!

Bundan sonra daha sıkı kenetlenmeliyiz

arkadaşlar şaka gibisiniz hala ligden düşme vs. bahsedenler var bu devlet çıkıp pardon özür dileriz alın bu 100 milyon dolarda tazminatınız derse hiç şaşırmayın

Geri
Üst Alt