Azrail'i Dövdüğünü Söyleyen Tarikat Şeyhi!

Özelden cemaatçi ismailağacı bir kardeşimle yazışıyoruz bana nasıl hem şeriatçısın hem de atatürkçüsün diyor ve atatürkün islam düşmanı olduğuna dair malum videoyu örnekledi orada yazdıklarımın burada da bilinmesi lazım ama şimdilik bu yalanın çürütüldüğünü ortaya koymak isterim şahsen de tanıdığım Sinan Meydan'dan bırakıyorum buraya;

Not: Ayrıca sonunda Atatürki hıristiyan karşıtlığı da videonun sonunda var...Unutmayın Atataürk bugün anlatıldığı gibi solcu yahut liberal değildi İTTİHATÇI idi...

Bildiğim kadarıyla İttihatçılar Kuran üzerine el basarak yemin ederlerdi Üstat. (Yanlışsam düzelt)

Atamızın herhangi 1 dine inandığını düşünüyor musun.

Düşünüyorsan eğer, bu konuda Karabekir'in hatıratlarında geçen o meşhur tartışma için fikrin nedir

Benim için önemli hikaye demesi.

Bu da benim sorunum, bırak bende kalsın sorun olarak

Masal/Hikaye ayrimini biliyorsun umarim? Inanan bir Musluman olsaydim da hikaye diyebilirdim.

Yoksa hassasiyetini anliyorum ama dogru olan "Bu benim hassasiyetimdir, boyle demezsen sevinirim" diyip bu hassasiyeti aciklamandir. Konuya girisin gercekten cok kotuydu, hem saygisizlikla sucladin hem de kufretmekle tehdit ettin.

Az önce bahsettiğim ismi bende saklı kalsın ismailağacı forumdaşıma yazdığım cevapları buraya bırakayım;

"
hayır sünneti inkar eden müslüman değildir ama sahih hadisleri kabul etmem için kütübü sittede yazması yetmez

ne lazım aktaran adamın müslüman olduğundan kripto olmadığından emin olmam lazım hadis alimlerinin çoğu iranlı zerdüştlerdir sassaniyi yıkmamızı hazmedememiş ibneler dinimize sızıp fitne çıkarmışlardır kısmi rum da var yahudi de var bu arada

namaz zaten kılınıyordu yazdım hazreti muhammed (s.a.v) getirmedi namazı, kurbanı, orucu, haccı bunlar zaten hazreti ismail zamanından beri yapılıyordu...Onun için dikkat edersen tek bir nama kılma türü yok fıkhi mezheplere göre farklı niye? Çünkü her türlüsü kılınıyordu sadece namazın farzlarını belirledi...

Bir hadisin sahih olması için birden çok sahabe tarafından şahit olunması lazım öyle dört duvar arasındaydık bana dedi denmez yok efendim silsile tutuyormuş bana ne anasını satayım...

Mesela hazreti hamza (a.s) 'ın kulaklarından kolye yapan mekkenin en büyük kerhane patroniçesi sahabe mi ? sahabe? muhaddis mi? muhaddis....Onun ben aktaracağı hadise, sahabeliğe koyayım...Onun oğlunu halife seçene ayrıca koyayım...

Hiç mi hadis kabul etmiyorum?? Ediyorum tabii misal 150.000 kişinin dinlediği vedat hutbesi...Ama 150.000 kişi dinlemesine rağmen onun bile 3 versiyonu var :) sünni-şii,harici :) Kuran ise gerçek %100, tarih kitapları da olur onlar da sahih kaynaktır misal heredot doğru yazmış gusül abdesti alıyor araplar diye islamiyetten önce... "

Masal/Hikaye ayrimini biliyorsun umarim? Inanan bir Musluman olsaydim da hikaye diyebilirdim.

Yoksa hassasiyetini anliyorum ama dogru olan "Bu benim hassasiyetimdir, boyle demezsen sevinirim" diyip bu hassasiyeti aciklamandir. Konuya girisin gercekten cok kotuydu, hem saygisizlikla sucladin hem de kufretmekle tehdit ettin.
Sen, onur niğdeli nin yazdığına verdiğin cevapla bu şekilde düşünmeme neden oldun

Bildiğim kadarıyla İttihatçılar Kuran üzerine el basarak yemin ederlerdi Üstat. (Yanlışsam düzelt)

Atamızın herhangi 1 dine inandığını düşünüyor musun.

Düşünüyorsan eğer, bu konuda Karabekir'in hatıratlarında geçen o meşhur tartışma için fikrin nedir
Tabii ki kuranı kerime, bayrağa ve silaha yemin ederlerdi

Tabii ki son derece iyi bir müslümandı...Devlet adamı olarak müslüman bir turancı olarak tek hatası türkçe ezandır şahsi hayatında da islama aykırı hiçbir şey yoktur...Yedi kebairi de işlememiştir Mustafa Kemal Atatürk...Daha küçük günahlardan da bilinen ve aşırıya kaçtığı sadece alkoldür...

Kazım Karabekir, Atatürk'ü öldürmek isteyip başaramayınca ev hapsinde kalmasının hiddetiyle iftira atmıştır...Kazım Karabekir iyi bir vatanperver, iyi bir müslüman ve çok çok iyi bir ittihatçıdır ama müfteri ve kindar bir adamdı...Enver Paşa'yı ülkeye sokmama sebebi bir çerkezi tokatladığı için enver paşanın kazım karabekiri tokatlamasıdır...Atatürk hakkındaki iftiraları da şahsidir...

Peki inönü ile nasıl sonunda işbirliği yaptılar? Atatürk vefat edince meclis başkanı niye oldu kazım karabekir padişah yanlısı ittihatçı düşmanı cumhurbaşkanı inönü ve genel kurmay başkanı fevzi çakmak olan bir idarede bir ittihatçı görev almazdı...

Niye? İnönü sokmuşum kurtuluş savaşına eskişehirde çiftlik kuralım dedi fevzi çakmak ingilizler istanbulu işgal edene kadar istanbulda padişahın eteklerini yaladı...

İkisi de benim devlet büyüğüm değil...FOREVER İTTİHAT!!!FOREVER TEŞKİLAT-I MAHSUSA!!!

Tabii ki kuranı kerime, bayrağa ve silaha yemin ederlerdi

Tabii ki son derece iyi bir müslümandı...Devlet adamı olarak müslüman bir turancı olarak tek hatası türkçe ezandır şahsi hayatında da islama aykırı hiçbir şey yoktur...Yedi kebairi de işlememiştir Mustafa Kemal Atatürk...Daha küçük günahlardan da bilinen ve aşırıya kaçtığı sadece alkoldür...

Kazım Karabekir, Atatürk'ü öldürmek isteyip başaramayınca ev hapsinde kalmasının hiddetiyle iftira atmıştır...Kazım Karabekir iyi bir vatanperver, iyi bir müslüman ve çok çok iyi bir ittihatçıdır ama müfteri ve kindar bir adamdı...Enver Paşa'yı ülkeye sokmama sebebi bir çerkezi tokatladığı için enver paşanın kazım karabekiri tokatlamasıdır...Atatürk hakkındaki iftiraları da şahsidir...

Peki inönü ile nasıl sonunda işbirliği yaptılar? Atatürk vefat edince meclis başkanı niye oldu kazım karabekir padişah yanlısı ittihatçı düşmanı cumhurbaşkanı inönü ve genel kurmay başkanı fevzi çakmak olan bir idarede bir ittihatçı görev almazdı...

Niye? İnönü sokmuşum kurtuluş savaşına eskişehirde çiftlik kuralım dedi fevzi çakmak ingilizler istanbulu işgal edene kadar istanbulda padişahın eteklerini yaladı...

İkisi de benim devlet büyüğüm değil...FOREVER İTTİHAT!!!FOREVER TEŞKİLAT-I MAHSUSA!!!

Gerçeği hepimiz gibi sende biliyorsun üstat.

Fakat dediğin gibi olsun. Konu amaçtan sapmasın.

Bu arada, Sonuna kdr Atatürkçü olduğumu da belirtmekte 1 beis görmüyorum

Gerçeği hepimiz gibi sende biliyorsun üstat.

Fakat dediğin gibi olsun. Konu amaçtan sapmasın.

Bu arada, Sonuna kdr Atatürkçü olduğumu da belirtmekte 1 beis görmüyorum
Ben de Atatürkçüyüm bu Turancı olmama da engel değil ki??? Bak şöförü ne güzel anlatıyor;

Siz kemalistleri komünistleri bırakın gerçeklere bakın ayrıca bak gavur izmir lafı neymiş :) 1977 yunan televizyonundan

Hakikatler ne güzel...

Ben de Atatürkçüyüm bu Turancı olmama da engel değil ki???

Bizim için en kutlu hedef turancılıktır. eskiden nasıl bir idiysek yine birleşeceğiz diye kendisini bir ülküye adamaktan daha kutlu ne olabilir? bütün türkleri birleştirmek hakkımız ve görevimizdir. bizden zorla koparılanı geri almak adaleti yerine getirmektir. turancılık bir büyüklük düşüncesidir. büyüklük düşüncesi asil bir düşüncedir.

Hürmetler..

@Uğur Güzel @Fatih Karadag

Internette bu ogrencileriyle namaz kildigi icin tutuklanan ogretmene dair bir sey bulamadim olayi biliyorsaniz link falan atabilir misiniz?

Ne zaman yasandi bu olay?

Nasılda bulamadın işte bu videosu.
Tutuklanma haberini bulamadım lakin bir hafta sonra işte o öğretmen tutuklandı diye haber geçtiler.
Onunda doğru yada yalan olduğu muamma.

Arka fondaki müziğe ve haberin veriliş şekline dikkat edelim.
Sanki ögretmenler çocukları hırsızlık yapmaya götürmüşler gibi.

Benim demek istediğim bu gazete ve türevleri benim için din konusunda yok hükmündedir.
Uğur bu gazetenin bir makalesini buraya koyup bana niye o zaman devlet bu adamlara suikast yaptı diye birşey dememesi gerekir.
Çünkü o da biliyorki zamanında bu gazete insanları öyle yada böyle dinden soğutmaya çalışıp bu gibi haberlerle dini bir öcü gibi lanse etmeye çalışmıştır.

Toparlamak gerekirse Uğur bu konuda somut birşey bilmemesine rağmen oradan buradan dolma bilgilerle bu insanlara cinci üfürükçü vs demiştir.
Bende başımdan geçen olayı anlatıp yerinde gördüm adam dua dan başka birşey yapmadı.
Ne cin çağırdı ne muska yazdı insanlara iftira atma diye uyarmak istedim.

Gscimbom Mobile

@Melih Sönmez ne oldu üstat? Hepimiz gerçekleri biliyor muymuşuz :) Atatürk iyi bir müslümandı mutabık mıyız? Unutmayın tarikatlar şirk yuvalarıdır...

Türkçe ezan dışında da yanlış bir politikası yoktu ki o da ibadet değil zaten ama yanlış...

Günahkar da değildir şöfürünün anlattığı gibi ne diyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk? "Türk ve Müslüman Yalan Söylemez...Allahın men ettiği şeylerin katresi dahi haramdır allah affedicidir allah kusurumu affetsin"...Bu adam mı dinsiz? Hiç günah işlemediniz mi? Bu arada Atatürk'ün de hafız olduğunu ispatlamış olduk çok şükür...

Bizim için en kutlu hedef turancılıktır. eskiden nasıl bir idiysek yine birleşeceğiz diye kendisini bir ülküye adamaktan daha kutlu ne olabilir? bütün türkleri birleştirmek hakkımız ve görevimizdir. bizden zorla koparılanı geri almak adaleti yerine getirmektir. turancılık bir büyüklük düşüncesidir. büyüklük düşüncesi asil bir düşüncedir.

Hürmetler..

Ben dedim başlığı kilitleyin diye kilitlemediniz tüm cehape-akape dikotomisinin paradigmasını çökerttim...Hürmetler bizden...

Geri
Üst Alt