Berkant Gökce
Parçalı Üye
- 28 Aralık 2015
- 3.191
- 2.074
- 303
Son yillarin en akilli düzgün yönetimine sahibiz oda Fatih Terim'in egosuna teslim olmuş ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar riyakar bir taraftar kitlesi var ki bugün terim yollanip yerine bahsettikleri genç idealist tarz da bir hoca gelse alacağı 2 kötü sonuçta çöp ilan edilip sallanacak yine..aynen genç oyuncu isteyip 2 maç ile genç oyunculara sallandığı gibi..şu forumda bazı yorumları okuyunca zaten bu zihniyetle hiç bir ilerleme kaydetmenin mümkün olmayacagini anlıyor insan..Sahip olduğu bakış açısını çok beğeniyorum. Ancak bu ülke hamam böcekleriyle dolu.
Riyakar değil Dünya'nin en Realist taraftarı bizde, diger sözde büyük kulüpler bu yüzden kötü hepsi itaatkar..basarisiz olursan gidersin yada istifa edersin,o yüzden son yillarda en basarili takim bizdik taki Fatih Hoca'nin kulübün menfaatlerinin önüne geçmesine kadar,bu konuda rahatim 4 senedir berbat oynadigimizi bunun sebebininde Fatih Hoca olduğunu söyledim söylüyorum..O kadar riyakar bir taraftar kitlesi var ki bugün terim yollanip yerine bahsettikleri genç idealist tarz da bir hoca gelse alacağı 2 kötü sonuçta çöp ilan edilip sallanacak yine..aynen genç oyuncu isteyip 2 maç ile genç oyunculara sallandığı gibi..şu forumda bazı yorumları okuyunca zaten bu zihniyetle hiç bir ilerleme kaydetmenin mümkün olmayacagini anlıyor insan..
Uğruna Lucescu gibi adamı gönderip tam yetkiyle göreve getirdiği, rekor transfer harcamalarıyla kulübün geleceğini tehlikeye attığı Fatih Terim' le takım tüm hedeflerden koptuktan sonra ''Senin düşüncen nedir Hocam?'' sorusunu yöneltti diye rahmetli Özhan Canaydın' a atar gider yapmış bir TD den bahsediyoruz; başta Hıncal Uluç olmak üzere Galatasaray tandanslı basın o durumda bile destek çıkmıştı Hocaya. Neymiş? Hocaya o soruyu sormak, 'git' demekmiş!..İyi ya işte! Rahmetli kibar adamdı, lisan-ı münasiple o kadar diyebilmiş...
Ancak eski çamlar bardak oldu; FT' in artık ne basın, ne taraftar nezdinde öyle bir desteği kalmadı; kendisi de bunun farkında...Birkaç kötü sonuçla ligden koptuğumuz anda çok sıkıntılı zamanlar kendisini bekler ve fazla dayanamaz, diye düşünüyorum...
O bakımdan Başkan desteklemeye devam etsin ki , ''Şark kurnazı'' na yine birtakım bahanelere sığınması için fırsat vermesin...
Keşke her şey yolunda gitse, takım -artık- futbol oynasa da hiç bunlara gerek kalmasa. Şampiyonluktan filan bahsetmiyorum; kendi adıma kabul edilebilir bir oyun ve gelecek adına ümidimiz olsun yeter; bunu çok samimi söylüyorum...