B. Elmas: "Galatasaray'ımızın geleceğini anlık tepkilere ve bu tepkilere verilen reaksiyonlara teslim etmeyeceğiz"

Bu arada ben sezonun Terim'le kapanmasi taraftariyim,yeni hoca sezon öncesi alinmali çünkü bu takima sezonun ortasinda hicbir vizyonlu hoca gelmez..
Bu ''İktidarsız'' futbol devam eder, liderle puan farkı da 15 e çıkarsa orada durabileceğini zannetmiyorum...

Dediğim gibi, ne basın ne de taraftar bakımından eski desteği kalmadı; taraftarların istifa diye bağırmasını engelleyebilecek UA ın bile nasıl davranacağı şüpheli, bizzat onlar öncülük ederse şaşırmam hatta...Tribünleri çok dikkate alan biridir, stad istifa sesleriyle inlerse direnmez, kendisi bırakır...

Açıklamanın tek iyi yanı açıklama yapma ihtiyacı hissetmesi

Eğer bu kafayla devam edeceksen ftyşe birlikte gidersin,eşref bşk aportta bekliyo

Başkan uzun yıllardır özlem duyduğumuz bir yönetim şeklin var. Terim in kredisi kalmadı. Bütün sorumluluğu üstüne alıyorsun. Umarım siz haklı çıkarsınız.

Sen bu kafayla devam et bakalım başkan.. Sene sonunda toz kondurmadığın fatih terimle birlikte gideceksiniz..

Fatih terim NEF'in verdiği 100 milyon dolarıda bir güzel yemeden gitmeyecek.. O zaman sen de kalamayacaksın o koltukta!

Terim yazmıştır bunu yaz demiştir. Terimin kuklası seni. Bugün bu rezalet hoca yönetiminden sonra hala çıkıp savunma yapıyorsun. Hala sinirim geçmedi. Hocan eliyle maci verdi eliyle. Milyonlarca insan yazdı etti gördü, bile isteye değişiklik yapmadi ve 2 puan kaybettin. Bugün konuşmayın bari bugün. Karşında önemli adamlari sakatlanıp çıkan defans boy ortalaması dibe vuran takim vardi hocan ekmeklerini yağ sürdü. Reziller.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ımızın Geleceğini sen bu kafayla göremezsin başkan.

Bugün ki maçta kadro tercihleri dışında genel olarak bakarsak çok doğru bir yazı sonuçta bir planlamayı sonuna kadar uygulamak gerekir o zaman meyvelerini alırız fakat başkandan en yakın zamanda da Babel ve Feghouli'yle yolları ayırmasını diliyorum planlamaya sadık kalacaksak bu adamlarla yola devam edilemez hele ki Feghouli ile yeni sözleşme vs haberleri dolaşıyor umarım devre arası ikisine de yol verilir.

Riyakar değil Dünya'nin en Realist taraftarı bizde, diger sözde büyük kulüpler bu yüzden kötü hepsi itaatkar..basarisiz olursan gidersin yada istifa edersin,o yüzden son yillarda en basarili takim bizdik taki Fatih Hoca'nin kulübün menfaatlerinin önüne geçmesine kadar,bu konuda rahatim 4 senedir berbat oynadigimizi bunun sebebininde Fatih Hoca olduğunu söyledim söylüyorum..
Realist taraftar mı..bu dediğin belki önceden öyleydi ama şu son bir kaç yıldır saçma sapan bir taraftar kitlesi var..şu forumdaki yorumların eleştirilerin kaç tanesi realist argümanlarla oluşuyor..herkes futbol ulemasi gibi ama argümanlar bomboş..
Son yillardaki başarılar diyorsun mesela.. son 25 senede 12 sampiyonlugumuz var bunun 8 tanesinde terim birinde lucescu birinde gerets birinde felkamp- Cevat hoca birinde de Hamza hoca var...
yok ayak tenisi yok taktik bilmez cikin oynayın diyor falan bunlar komik bile değil.. terimin onca eleştirilecek şeyi vardır ama saçma sapan şeyler söylemeyi yalan söylemeyi dalga geçmeyi realistlik diye tanımlıyorsanız ve bunu eleştiri kültürü saniyorsaniz zaten hiç tartışmaya gerek bile yok...
Bu arada terimin sene sonunda durumu netleşir...futboldaki gelişim ve başarının durumuna göre bence kendisi bırakacak ya da devam edecek..

Realist taraftar mı..bu dediğin belki önceden öyleydi ama şu son bir kaç yıldır saçma sapan bir taraftar kitlesi var..şu forumdaki yorumların eleştirilerin kaç tanesi realist argümanlarla oluşuyor..herkes futbol ulemasi gibi ama argümanlar bomboş..
Son yillardaki başarılar diyorsun mesela.. son 25 senede 12 sampiyonlugumuz var bunun 8 tanesinde terim birinde lucescu birinde gerets birinde felkamp- Cevat hoca birinde de Hamza hoca var...
yok ayak tenisi yok taktik bilmez cikin oynayın diyor falan bunlar komik bile değil.. terimin onca eleştirilecek şeyi vardır ama saçma sapan şeyler söylemeyi yalan söylemeyi dalga geçmeyi realistlik diye tanımlıyorsanız ve bunu eleştiri kültürü saniyorsaniz zaten hiç tartışmaya gerek bile yok...
Bu arada terimin sene sonunda durumu netleşir...futboldaki gelişim ve başarının durumuna göre bence kendisi bırakacak ya da devam edecek..
Ya bırak Terim son 4 senedir top oynatmiyor diyoruz bu sence uygun bir argüman degilmi senin için, bizde biliyoruz efsanemiz imparatorumuz, kardeşim kötü futbol oynuyoruz ve Hocamiz hala bize masal okuyor,eski Terim olsa başimizin üstünde yeri var ama adam hala iyi oynadigimizi düşünüyor, Kayseri den 3 yedik Hakketmedik dedi adam ya...

Bugün ki maçta kadro tercihleri dışında genel olarak bakarsak çok doğru bir yazı sonuçta bir planlamayı sonuna kadar uygulamak gerekir o zaman meyvelerini alırız fakat başkandan en yakın zamanda da Babel ve Feghouli'yle yolları ayırmasını diliyorum planlamaya sadık kalacaksak bu adamlarla yola devam edilemez hele ki Feghouli ile yeni sözleşme vs haberleri dolaşıyor umarım devre arası ikisine de yol verilir.
Takimin büyük bir farkla en fazla para kazanan 5 oyuncusu:

1.Feghouli
2.Babel
3.Muslera
4.Diagne
5.Aanholt

Anlik tepkimi koskoca Galatasarayi anadolu takimi seviyesine getirdiniz senide Terim hocanla birlikte mayista gondeririz sorun yok

Takimin büyük bir farkla en fazla para kazanan 5 oyuncusu:

1.Feghouli
2.Babel
3.Muslera
4.Diagne
5.Aanholt
Bunların hepsini tek tek Muslera hariç yollamalıyız Muslera'ya da sözleşme düzeltmesi yapılmalı 40 yaşına kadar rotasyonda oynayabilir ama artık yedeğe geçme vakti geldi.

Ya bırak Terim son 4 senedir top oynatmiyor diyoruz bu sence uygun bir argüman degilmi senin için, bizde biliyoruz efsanemiz imparatorumuz, kardeşim kötü futbol oynuyoruz ve Hocamiz hala bize masal okuyor,eski Terim olsa başimizin üstünde yeri var ama adam hala iyi oynadigimizi düşünüyor, Kayseri den 3 yedik Hakketmedik dedi adam ya...
Efsanelikten imparatorluktan bahsetmedim ki..konuyu bağlamından koparma renktaş..ben genel taraftar zihniyetini kastediyorum.neyse umarım terim gerçekten gider genç idealist bir teknik adam gelir görürüz taraftarın sabrını ve yaklaşımını..

Efsanelikten imparatorluktan bahsetmedim ki..konuyu bağlamından koparma renktaş..ben genel taraftar zihniyetini kastediyorum.neyse umarım terim gerçekten gider genç idealist bir teknik adam gelir görürüz taraftarın sabrını ve yaklaşımını..
Klasik Galatasaray taraftarı gençlerle oynayalım puan kaybedersek onlarla edelim derler, gençler 1-2 maç kötü oynasın hemen çöp, şimdi genç idealist gençleri geliştirebilecek hoca isteyenler öyle bir hoca gelince 2 maç kaybetsin ona hemen çöp diyecekler. Mesela birisi Galatasaray'ı Anadolu takımı yaptınız demiş hangi Anadolu takımı Marsilya- Lazio- Lokomotif Moskovo grubunda 4 maçta 8 puan toplayabilir acaba? Biri Terim gençleri geliştiremiyor yazmış Kerem, Marcao, Taylan falan gelişirken hoca Terim değildi sanki bomboş eleştiriler sonrada realistiz diyorlar. Bir de yapılanmayla 4-5 ayda hemen sonuç isteyenler var. İşin komik yanı bu eleştirenlerin çoğu sezon başı Bjk'yi öve öve bitiremiyorlardı o Bjk'nin hali de ortada.

Klasik Galatasaray taraftarı gençlerle oynayalım puan kaybedersek onlarla edelim derler, gençler 1-2 maç kötü oynasın hemen çöp, şimdi genç idealist gençleri geliştirebilecek hoca isteyenler öyle bir hoca gelince 2 maç kaybetsin ona hemen çöp diyecekler. Mesela birisi Galatasaray'ı Anadolu takımı yaptınız demiş hangi Anadolu takımı Marsilya- Lazio- Lokomotif Moskovo grubunda 4 maçta 8 puan toplayabilir acaba? Biri Terim gençleri geliştiremiyor yazmış Kerem, Marcao, Taylan falan gelişirken hoca Terim değildi sanki bomboş eleştiriler sonrada realistiz diyorlar. Bir de yapılanmayla 4-5 ayda hemen sonuç isteyenler var. İşin komik yanı bu eleştirenlerin çoğu sezon başı Bjk'yi öve öve bitiremiyorlardı o Bjk'nin hali de ortada.
Sergen ile terimi kıyaslayip sergeni övenler vardı.bjk nin transferlerini öve öve bitiremeyenler vardı.. şimdi Trabzon dillolugu başlamış.. yüzsüz yüzsüz yazıyorlar hala..terimin hataları çok bunu inkar eden de yok..eleştirelim yazalım farklı dusunceler görüşler her zaman saygı görür..görmeli de..ama doğru düzgün eleştiri yapan çok az insan var forumda...hep bir dalga geçme hep bir itibar suikasti hep bir yalan dolan..saçma sapan yorumlar..bugün dediğini yarın dememiş gibi aksi yazılar.. riyakarlık desen en üst seviye..taraftarlık böyle bisey değil bence..önceden foruma gelip okumak gerçekten inanılmaz keyifli bir durumdu kendi adıma.. şimdi girip okuyasım gelmiyor..ve bu bakış açısı yeni gelecek teknik direktör için de farklı olmayacak..

Savunduğunuz adam Seri-Lemina-N'zonzi orta sahasıyla ligi 6.cı bitirdi. Aynı kadroyla realden deplasmanda 6, PSG deplasmanında ise 5 yedi!

Bakıyorumda maçın bitmesiyle birlikte ortalıkta gözükmüyorsunuz.. 5-6 saat sonra taraftar soğuyunca ortaya çıkıp terimi savunmaya başlıyorsunuz..

Ya parayla trollük yapıyorsunuz ya da Galatasaray falan umrunuzda değil.. Bence ikiside..

Yazınız çok doğru ama ufak bir eleştiri de yapmak istiyorum 128 kornerde golü geçtim tehlike bile yaratamıyoruz set hücumlarında oyuncular tek pas, duvar pası, verkaç yapabilecek potansiyellere sahipken hep topu zorlayıp eziyorlar sonrasında rakip hücum şansı buluyor. Bir de Babel'in 80 dakika sahada kalmasına anlam veremiyorum.

Diğer her şeye katılıyorum sabretmemiz lazım ama hocanın da biraz kendine yanlışlardan dönüp doğruları görmesi lazım örnek veriyorum duran top antrenörleri, hücum antrenörleri, set oyununda iyi yardımcı çalıştırıcılar alması lazım çünkü genç kadroyu ne kadar çok bu tarz şeylerle desteklersek onlar altın gibi elmas gibi parlarlar.

Farke Norwich’ten kovuldu.

Bence elimizdeki genç oyunculara cuk diye oturacak bir hoca.

Oynattığı futbol ile bizim ligi domine edeceğini düşünüyorum.

Avrupa farklı…

Keşke gelse. Burak Elmas Fatih Hoca’yı göndermez ama Farke bir kaç senedir oynattığı futbol ile dikkatimi çeken bir hoca.

Muhteşem olurdu.

Geri
Üst Alt