- 17 Ağustos 2009
- 41.763
- 30.158
- 3.448
Adamlar maddi anlamda devrim yapıyor ne borcu.Gs batırıp paraları çarçur edeceğiz desene sen şuna 3 sene sonra borç ne kadar olacak takipteyiz
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar maddi anlamda devrim yapıyor ne borcu.Gs batırıp paraları çarçur edeceğiz desene sen şuna 3 sene sonra borç ne kadar olacak takipteyiz
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
samet geyet iyi algı kasıyorsun...sondaki cümlenin son iki kelimesini alıp o cümleyi de bağlamından kopararak zırvalıyorsun..orada demek istediğim çok net değil mi..istifa etmesini bırakmasını isteyenler yok mu ..bir çoğunuz da burak elmas yollayamaz kendiside gitmez demiyor mu.. yapılanma bahanesi ile kalır denmiyormu..bunları diyenler sizler değilmisiniz..ben de diyorum ki 3 sene kayıtsız şartsız kalması zor diyorum..bu sene sonunda ki futboldaki gelişime göre başarıya göre gider ya da kalır diyorum..buradan kalkıp kelime oyunu yapmak en hafif tabirle trollüktür samet...Ya diyonki bence terim ya gidecek yada devam edecek,pardonda başka bir seçenek yokki zaten,maçlara 3 ihtimalli demek gibi
Ben direk fişliyim sen,burak özgen miydi neydi o,adem temir,alp memduh,yunus dublen,gökhan sarıca,hakan türkoğlu ve bir iki kişi daha var bu 5-10 kişiyi hayretle takip ediyorum
Kayıtsız şartsız niye hüloğ çekiyorsunuz,amacınız ne onada anlam veremedim
Bak bugün fulya,merve ve buse terime sizin yazdıklarınızı göstersek "ohaaa abartmayın ya bu kadarda savunulmaz,biat edilmez" derler,onlar bile
Hocam senmisin?
Sen isen git hocam,kurban olayım git..
Burda bilimum kişi burak ftyi kovamaz diyo,haksızmı peki kovabilirmi sence,bak daha 10 hafta oldu koskoca gs başkanı 2 kere açıklama yaptı "ben kovamam"diye,sen veya x kişi nereye kovamaz diyip kovamaz diyeni eleştiriyor ama vaziyete göre kovamaz diyen haklı çıkıyor gördüğün gibisamet geyet iyi algı kasıyorsun...sondaki cümlenin son iki kelimesini alıp o cümleyi de bağlamından kopararak zırvalıyorsun..orada demek istediğim çok net değil mi..istifa etmesini bırakmasını isteyenler yok mu ..bir çoğunuz da burak elmas yollayamaz kendiside gitmez demiyor mu.. yapılanma bahanesi ile kalır denmiyormu..bunları diyenler sizler değilmisiniz..ben de diyorum ki 3 sene kayıtsız şartsız kalması zor diyorum..bu sene sonunda ki futboldaki gelişime göre başarıya göre gider ya da kalır diyorum..buradan kalkıp kelime oyunu yapmak en hafif tabirle trollüktür samet...
ayrıca bu terimci muhebbetleri de çok sıktı artık..ben terimci falan değilim..biat kültürünü hiç benimsemem..sizin uçuk kaçık saçma sapan sallamalarınıza yapmayın hakareti yalanı dolanı ben bilirimciliği eleştiri sanıyorsunuz böyle eleştiri olmaz denilince terimci sıfatını yapıştırıyorsunuz hemen...Bu yüzden bu forum bile uçlara ayrıldı..kayıtsız şartsız terimci olanlarında sizin gibilerden bir farkı yok o da ayrı konu..terimin güncel durumda onlarca hata ve yanlışları var..bunları da yazıya uslubunca dökmek varken hangi uslubun kullanıldığı ve hani argümanların yazıldığı ortada...isimlerini saydığın forumdaki arkadaşları ben de hayret ile değil ilgi ile takip ediyorum..en azından aklı selim yazan arkadaşlardan içlerinden bazıları...
ayrıca samet futbolu sadece sen iyi biliyormuşsun herşeyi sadece sen görüyormuşsun gibi üst perdeden olan tavrını ve de kibrini terketmelisin..çünkü her mesajında olan bu kibir gerçekten irrite edici oluyor...ki cahilliğin bir üst seviyesi de ben bilirimciliktir..
Büzüle büzüle oynadığımız (Doğru da yapıyoruz, planlanan bu kadro yapısıyla mecburuz) ve şansın da yardımıyla puanları kazandığımız Avrupa maçlarını ayrı tutuyorum ki skor dezavantajına düşsek geri dönemezdik ayrıca o maçlarda...Klasik Galatasaray taraftarı gençlerle oynayalım puan kaybedersek onlarla edelim derler, gençler 1-2 maç kötü oynasın hemen çöp, şimdi genç idealist gençleri geliştirebilecek hoca isteyenler öyle bir hoca gelince 2 maç kaybetsin ona hemen çöp diyecekler. Mesela birisi Galatasaray'ı Anadolu takımı yaptınız demiş hangi Anadolu takımı Marsilya- Lazio- Lokomotif Moskovo grubunda 4 maçta 8 puan toplayabilir acaba? Biri Terim gençleri geliştiremiyor yazmış Kerem, Marcao, Taylan falan gelişirken hoca Terim değildi sanki bomboş eleştiriler sonrada realistiz diyorlar. Bir de yapılanmayla 4-5 ayda hemen sonuç isteyenler var. İşin komik yanı bu eleştirenlerin çoğu sezon başı Bjk'yi öve öve bitiremiyorlardı o Bjk'nin hali de ortada.
senin yazdığın mesajlarda denk geliyorumda milyar tane done verdim diyorsun ne donesi Allah aşkına ya..antremanda 5 e 2 çalışılıyor sadece taktik idman bu demen,onu bilmiyor bunu bilmiyor futbolu bilmiyor demen bunlar mı done..senin mesajlarında kendini övmenden senin doğrularını tek doğru gibi insanlara empoze etme çabasından başka bir şey göremiyorum samet...bu donelerin neyini alıntılayıp cevap vereyim...bir de siyah beyaz örneğini vermişsin..salt doğrular ile futbola dair yorumları aynı kefede tutamazsın..herkesin farklı bakış açısı olabilir...bak burada bile kendi dediğini değişmez kati bir doğru gibi görüyorsun...o yüzden sana ne desem de sende olan sadece ben bilirimcilik değişmeyecek..kalkmış hala bana terimci diyorsun...hayır terimci olmak ne yahu neyini saklayayım ne suç örgütü mü gizli takılayım..bırakın şu şekilci yaftacı bakış açlarını..ben galatasaray taraftarıyım o kadar..ne terimci ne de anti terimciyim..mevcut durumda da terimin hem doğruları hem de yanlışları vardır...yanlışlarıda özellikle lig maçlarında doğruları da baltalıyor...bunlar da tartışılır hem de gayet düzgün doneler ile..amaBurda bilimum kişi burak ftyi kovamaz diyo,haksızmı peki kovabilirmi sence,bak daha 10 hafta oldu koskoca gs başkanı 2 kere açıklama yaptı "ben kovamam"diye,sen veya x kişi nereye kovamaz diyip kovamaz diyeni eleştiriyor ama vaziyete göre kovamaz diyen haklı çıkıyor gördüğün gibi
Mesela sizin uçuk kaçık sallamalarınız denişsin,diğerlerini boşver bana odaklan,ben aylardır milyar tane done yazdım neyi neden eleştirdiğimi,beni alıntıladınmı hiç bak burda yanlış düşünüyosun aslında şöyle diye,hayır yapamazsında çünkü sunduğum tezlerin bir antitezi yok,olsaydı ya sen ya başkası muhakkak sunan olurdu,karşı söylenen tek şey siz saçmalıyosunuz,hayır o öyle değil,yoo iyiyiz gibi bomboş sözler,iyide böyle bir yaklaşım olmazki yahu,sen bana siyah rengin siyah olduğunu anlatan bin tane şey söylesen ben sana :hayır beyaz" desem olurmu olmaz,ben beyaz diyosam neden beyaz olduğunu anlatmam lazım
Ben şucu değilim "ama, ben bucu değilim "ama" daki o "ama" ne biliyomusun,ben aslında şucu ve bucuyum,şimdi lafontenden masallar anlatıp sanki değilmişim imajı vericem demek o "ama" ,sen terimcisin sercan
Forumda bugüne kadar 2 kere ayrışma yaşandı,ikisindede başrol terim idi,birinde terimciler aysalcılar(ki bende o zaman terimciydim) şimdide terimciler antiterimciler,bu şahsı lağvedip birlik olmalıyız,ftci değil gsci olmalıyız
Üslup konusuna gelince,ilk seneki başarısızlıktan sonra genel söylem hoca bırak idi,
2.seneki başarısızlıkta bırakmadığı için eleştirinin dozu yükseldi söylemler doğal olarak sertleşti doğanın kanunu bu,bu aenede sarpa sarınca millet dahada sertleşti ki son derece haklı olarak,sen çocuğuna birşeyi ilk kez yapma demenle ve yapmasıyla 2. Ve 3. Seferki yapma söylemin aynımı oluyor yada biriyle tartışırken başlangıç cümlenle sonrası aynımı oluyo,tabiki olmuyor ve olmayacak
Ha düzgün üslup istiyosan,rezalet oynatıp oyunun hakimi bizdik demeyeceksin,beklemediğimiz bi gol yedik diyip üslubu bozuk olanlarla dalga geçmeyeceksin,5 senede geçirilmiş 5-10 transfer dönemi ve alınan 100 futbolcudan sonra hala ocak diyip üslubu bozuklara davetiye çıkarmayacaksın
Daha sabaha kadar yazarım,ben okurum dersen
Son bişey daha ekleyeyim zamanında bana ağzından köpükler saça saça terimi savunanlar şimdi benle aynı fikirdeler,e insan haliyle bunu sorguluyor keşke zamanında biatçılığı bıraksaydın diye,buda kibir oluyo işte oda ayrı bi durum
Avrupa maçlarını şansa kazandık tezine hiç katılmıyorum. Marsilya maçında kaleci hatasından önce Morutan'ın direkten dönen topu, Kerem'in auta giden ceza sahası içinden şutu ve Halil'in ceza sahası içinden bir pozisyonu vardı 3 net pozisyonumuz vardı aslında ve rakibin bu kadar pozisyonu yoktu. Marsilya maçı rakibe pozisyon vermedin sen de pozisyon bulamadım ve 2 lokomotif maçında da kazanmayı hak eden taraftın biri berabere bitti. Yani Avrupa'da şansa puan topladın demen tamamen haksız bir yorum. Ligte Kasımpaşa maçının ilk yarısı bahsettiğin dominasyon vardı ama forvetlerin golleri kaçırdıkça takımda düştü yine Antep maçı gayet hiç pozisyon vermeden oyun üstünlüğü sendeydi. Konyaspor maçı mesela yine ilk yarı yine 4 pozisyona girip atamayınca 2. yarı Konya'ya açıklanamayacak derecede kötü oynadın. Yani pozisyonları değerlendirmedikçe takımın oyundan düşme problemi var bu gerçek. Ama takımın ciddi bir duran top problemi, pozisyon bitirme problemi ve orta sahadan sürpriz oyuncu ceza sahasına sokma problemi var ki bunlar teknik heyet kaynaklı problemler mesela elimizde Cica gibi bir adam var ki bu adam skor üretebilecek o meziyetleri olan bir adam ama o kadar defansa yardım ettiriyoruz ve geriye çekiyoruz hocanın bunları çözmesi lazım.Büzüle büzüle oynadığımız (Doğru da yapıyoruz, planlanan bu kadro yapısıyla mecburuz) ve şansın da yardımıyla puanları kazandığımız Avrupa maçlarını ayrı tutuyorum ki skor dezavantajına düşsek geri dönemezdik ayrıca o maçlarda...
Hocamızın tabiriyle bizi 'domine' eden Alanyaspor ne ki bunca bonservis bedeli ödeyerek aldığımız 'genç' oyuncuları bu kadar ezebilsin? Aldığımız oyuncular 18-19 yaşında da değiller hani. Son 1 yıl içinde en önemli 6 oyuncusunu kaybetmiş, hatırı sayılır transfer yapmamış, hatta sezon başında biraz sarsılmış bir takım AS; toparlanmaları çok sürmedi; bir bize zor nedense?!...
Yahut Konyasporun sahip olduğu kadroyla eti ne budu neki pestilini çıkardı bizimkilerin? Kazanmış olmamız bu gerçeği değiştirmiyor. Keza Kasımpaşa, Kayseri filan nedir Allah aşkına?..
Buna karşılık Hocamızın hayal aleminde gördüğü gibi, şu vasat ligde rakibe Alanya ve Konya' nın bize uyguladığı 'dominasyon' u yapabildiğimiz tek bir maç bile hatırlamıyorum...
Bunları söyleyen birilerini önyargılı-Terim düşmanı filan diye yaftalamadan önce bir cevap vermeniz gerekir. Benzer şeyleri kaçtır yazıyorum, mantık kırıntısı içeren bir cevap verebilen çıkmadı henüz...
2 sene sampiyon olamayip 3.sezona baslayan 2 teknik direktör vardi Terim'den önce
1966/1967 Gündüz Kilic (3. ve 2. olduktan sonra 3.sezonda 3.olmus ve ayrilmis)
1986/1987 Jupp Derwall (6. ve 2.olduktan sonra 3.sezonda sampiyon yapmis ve gitmis)
Fatih Terim'in 6. ve 2.olduktan sonra bu sene sampiyon yapamayacagi ayyuka cikti. 3 sezon üst üste bos gecip de teknik direktör olarak kalabilen yok bizde.
Objektif bi soru cevap yapıp sonuca varalım,cevaplarını merakla bekliyorum zira trollemezsen kendi vereceğin cevaplarla kendinle çelişeceksinsenin yazdığın mesajlarda denk geliyorumda milyar tane done verdim diyorsun ne donesi Allah aşkına ya..antremanda 5 e 2 çalışılıyor sadece taktik idman bu demen,onu bilmiyor bunu bilmiyor futbolu bilmiyor demen bunlar mı done..senin mesajlarında kendini övmenden senin doğrularını tek doğru gibi insanlara empoze etme çabasından başka bir şey göremiyorum samet...bu donelerin neyini alıntılayıp cevap vereyim...bir de siyah beyaz örneğini vermişsin..salt doğrular ile futbola dair yorumları aynı kefede tutamazsın..herkesin farklı bakış açısı olabilir...bak burada bile kendi dediğini değişmez kati bir doğru gibi görüyorsun...o yüzden sana ne desem de sende olan sadece ben bilirimcilik değişmeyecek..kalkmış hala bana terimci diyorsun...hayır terimci olmak ne yahu neyini saklayayım ne suç örgütü mü gizli takılayım..bırakın şu şekilci yaftacı bakış açlarını..ben galatasaray taraftarıyım o kadar..ne terimci ne de anti terimciyim..mevcut durumda da terimin hem doğruları hem de yanlışları vardır...yanlışlarıda özellikle lig maçlarında doğruları da baltalıyor...bunlar da tartışılır hem de gayet düzgün doneler ile..ama
uslup konusunda yazdığın şeyler ,var olan saçmalıklara kılıf bulmak başka bir şey değil ..yalan dolan,iftira ,saygısızlık içeren şeylerin haklılığını savunur olman da hayret gerçekten..siz devam edin samet..sığ bir tartışma çünkü bu..
samet objektif soru cevap yapalım diyip sorduğun sorular içerisinde bir çok mantıktan uzak troll usluplu sorular var..bazı soruların cevapları var evet terimin yanlışlarını net olarak belirteceğimiz...ama herşeyi geçtim de şu koyu boldladığım fontunu büyüttüğüm soru var ya bunu soran birini kusura bakma ama asla ciddiye almam..böyle sakat ve sorunlu bir bakış açısı olamaz gerçekten...yani şu forumda her geçen gün daha fazla şaşırmamak elde değil..şöyle bir soruyu soran birinin hangi donesi ciddiye alınabilir ki...Objektif bi soru cevap yapıp sonuca varalım,cevaplarını merakla bekliyorum zira trollemezsen kendi vereceğin cevaplarla kendinle çelişeceksin
Ready,go
5 senedir transferde başarılıyız diyebilirmisin?
5 senedir biz iyi oynuyoruz diyebilirmisin?
Bu 5 sene sana gelecek için umut veriyomu?
Florya neden çiftliğe döndü?
Fatih babanın çiftliğinde kimler var?
Takım fizik olarak yerlerde sürünüyomu sürünmüyomu?
Avrupada neden şamar oğlanıyız?
Ligde neden hiçbir takıma oyun üstünlüğü kuramıyoruz?
Teknik ekipten memnunmusun?
Antrenmanlarda taktik çalışıldığını düşünüyomusun?
Duran topa 5 senedir çalışıyosak neden reziliz?
Takımda neden disiplin sorunu var?
Feghouli ve arda 2 senedir neden kondisyon kazanamıyo?
Terimin ceza aldı oynatamıyorum diye ortalığı ayağa kaldırdığı oğulcan nerede?
Geçen devre arası aldırdığı yedlin ve mohamedi daha 40ları çıkmamışken 6 ay sonra neden göndermek istedi?
Neden sürekli ocak ayını işaret ediyor?
Sorunu neden sürekli transferle çözmeye çalışıyor?
Onyekuruyu mc almıyo diye adamı kamuoyunun önüne atıp kendisinin istemediği ortaya çıkınca neden kafasını kuma gömdü?
Hazırlık maçından al ön eleme maçlarına,lig sonuncusundan lig 10.suna kadar oynayacağımız her maç öncesi neden zor bir karşılaşma diyor?
Takım kötü algısı yapıp anadolu takımlarının kadrolarına neden bakmıyor?
Futbola kronometre tutulamazken ocakta uçucaz açıklamasını nasıl neye göre yapabiliyor?
Ardayı hangi futbol açıklamasına göre aldırdı,oğulcan için bizi rizeyle neden kavga ettirdi,omara neden maaş ödettiriyor,yardımcılarını hangi liyakata göre seçiyor?
35lik fernando son sezon bizde sahada dolanırken sevillada nasıl estirebiliyor?
Bizde sahaya çıkamayan falcao köy takımı vallecanoda nasıl estirebiliyor?
Nzonzi,pirlo,boer niye taktik bilmiyor dediler?
İnparatorsa,herkes önünde eğilip secde ediyorsa avrupa takımları niye kendisini istemiyor?
Canaydın ve mc nin hastalanmaları,aysalın paçayı son anda kurtarmasının sebebi nedir?
Ters ve istemediği soru sorulunca basın toplantılarında niye milleti azarlıyo?
Paçası tutuşunca hakemle kavga edip niye her sezon 5-10 maç ceza alıyo?
Ekilen fideden pişen yemeğe kadar bilen floryanın tek reisi senelerdir bırak maç gününü günler öncesinden kadroyu sızdıranı nasıl bulamıyor?
Teknik ekibiyle beraber 4.6m euroyu hangi akla hizmet alıyor,nasıl hakediyor?
Kendisini eleştirenleri,stadda yuhalayanları niye ötekileştiriyo?
Euro 2016da altını oyan adamı elini öptü diye başkanı karşısına alma pahasına niye ve nasıl istiyo,başımıza musallat ediyo?
250 profesyonelin,10 yardımcısı ve kendisinin izleyip aldırdığı morutana toplu oyunu nasıl yok diyo,mohamede nasıl topsuz oyunu yok diyo,yedline nasıl defansif bek diyo,luyindamaya nasıl ayağı kötü diyo?
Üstüne bartaliyi kuma getirip başarıaızlığını resmen ilan ettiği yasin küçüğe hangi akla hizmet sezon başı kampı yaptırıyo?
İyi antrenman yapılıyosa arda,feg,falcao şimdi daha yeni boey ve daha birçok topçu niye adele sakatlığı yaşıyo?
Sana kolay gelsin işin çok zor,şmdi cevap vrmek istesen versen bu sorulara verecek düzgün bi cevap ben bulamadım,cevap vermezsen başta dediğim hüloğcular gibi olup dediğime geleceksin,konuyu dağıtmaya çalışsan süleyman soylu ht programından antrenmanlıyız oda kurtarmaz,allah yardımcın olsun
Terim akıllı ve zeki adamdır.. NEF'in verdiği 100 milyon doları yemeden gitmez.. Böyle yağlı bir kapıyı başka nerede bulacak ?Sanki Mars’a uzay aracı gönderiyoz, ne yapılanmaymış arkadaş 4 senedir bitiremedi
Hatta yapılmışı vardı onu da bozdu
Bu başkan da herhalde Galatasaray tarihindeki en komik başkan olacak, 4 senede yapılanamayan adamın 3 seneye daha ihtiyacı olduğunu söylüyor
Kovamam diyemediğinden kovmirem diyo
Hasan bey , boşuna yoruyorsun kendini hayatta anlamazlar. İyi sabır etmişsin gerçekten de tebrik ediyorum seni. Fatih Terim düşmanlığı gözlerini kör etmiş kör etmiş demeyelim hatta beyinlerini yakmış. Heryerde yazarım FT GITMELI zamanı geldi bana görede ama şu nefret edenler yüzünden hocama saygım daha da çok artıyor. Tekrar heryerde yazarım yine yazacağım bu güruh var ya hoca gitsin şu gelsin derler o hoca gelsin 2 3 maç sonra beş para etmez bu hoca gitsin şu gelsin derler. Genç oynat derler genç oynatırsın beş para etmez tecrübeli adam lazım derler .tecrübeli adam getirirsin genç isterler yani lafın kısası "herbokolog" diyorum bunlara ben. Ama birşeyden anlamayanlarından . Paralı troll diyecek kadar yanmış beyinleri he FT bize para veriyor beni savunun diye siyasetçi mı lan bu adam =)) yakında banka memuru da derler.Avrupa maçlarını şansa kazandık tezine hiç katılmıyorum. Marsilya maçında kaleci hatasından önce Morutan'ın direkten dönen topu, Kerem'in auta giden ceza sahası içinden şutu ve Halil'in ceza sahası içinden bir pozisyonu vardı 3 net pozisyonumuz vardı aslında ve rakibin bu kadar pozisyonu yoktu. Marsilya maçı rakibe pozisyon vermedin sen de pozisyon bulamadım ve 2 lokomotif maçında da kazanmayı hak eden taraftın biri berabere bitti. Yani Avrupa'da şansa puan topladın demen tamamen haksız bir yorum. Ligte Kasımpaşa maçının ilk yarısı bahsettiğin dominasyon vardı ama forvetlerin golleri kaçırdıkça takımda düştü yine Antep maçı gayet hiç pozisyon vermeden oyun üstünlüğü sendeydi. Konyaspor maçı mesela yine ilk yarı yine 4 pozisyona girip atamayınca 2. yarı Konya'ya açıklanamayacak derecede kötü oynadın. Yani pozisyonları değerlendirmedikçe takımın oyundan düşme problemi var bu gerçek. Ama takımın ciddi bir duran top problemi, pozisyon bitirme problemi ve orta sahadan sürpriz oyuncu ceza sahasına sokma problemi var ki bunlar teknik heyet kaynaklı problemler mesela elimizde Cica gibi bir adam var ki bu adam skor üretebilecek o meziyetleri olan bir adam ama o kadar defansa yardım ettiriyoruz ve geriye çekiyoruz hocanın bunları çözmesi lazım.
Ben kimseyi hoca düşmanı falan ilan etmedim sadece taraftarın sabırsız olduğunu ve yanlış, gelişi güzel eleştiriler yapıldığını örnekler vererek söyledim. Kesin hoca kalmalı tarafında da değilim ama bana göre bu saatten sonra sezon sonu beklenilmeli ve o zaman başarısız ise gönderilmeli.
orda da mesai harcıyorsun heraldeAntu'da hergün terimi övüyorlar gitmesin diye.. Dediğin doğru antu'da yok böyle mesajlar.. Antu'da olsaydı zaten burada olmazdı![]()
Evet genelde eğlenmek için takılırım orada.. Özellikle kaybedilen maçlar sonrası çok eğlenceli oluyor orası tavsiye ederim..orda da mesai harcıyorsun heralde
bi kaç örnek at madem övenleri görelim bakalım troll mü gerçek mi anlarız
Neden böyle birşey yaptınız ? Galatasaray'ın iyi futbol oynamasını istediğim için mi ? Fatih terimi eleştirdiğim için mi ? Benim Galatasaraylılığımı kimse sorgulayamaz.. Burası faşist bir ortamsa baştan söyleseydiniz üye olmazdık.Mustafa Güven isimli üye hakkında inceleme başlattım.
Bakalım ne çıkacak işin sonunda.