Baba I Show Tv

malesef bende hatirlamiyorum veya tanmiyorum. dolayisiyla bende ayni soruyu soracaktim

karakter olarak hangi isim -dizi de @Oğuzhan Omicron ?

bu arada yeni bolum fragmani bir kac saat once yayinlanmis.

yeni bolumde evin buyuk abileri one cikacak gibi. dokturuyolar fragmanda. ozellikle servet kontrolu kaybetmis freni patlamis kamyon gibi ilerliyor fragmanda.

haluk ustad zaten duygusal sahnelerle icleri parcalayacak-son bolumdeki son sahne baglaminda beklenildigi uzere...

saglam bir bolum olacak gibi...

Özge Hanım gerçekten çok başarılı. Gold digger rolünde oldukça iyi. Para olsa da yedirsek keşke dedirtiyor.

Özge Hanım gerçekten çok başarılı. * Gold digger rolünde oldukça iyi. Para olsa da yedirsek keşke dedirtiyor.

bu oyuncu bir onceki dizisinde yanilmiyosam * oyle bir roldeydi. nurgul yesilcay'in esini(yurdaer okur) ayartip sonrasinda ikiliniin ayrilmasina sebebiyet vermisti. dizinin ismi yanilmiyorsam; kefaret.
mert firat,nurgul yesilcay,yurdaer okur vs basrol isimlerdi.

ozge oyunculuk olarak siritmamisti. dizi genel anlamda dram dizisi idi. tipki suan oynadigi dizi gibi.

sinema olarak sanirim ata demirer'in yeni filminde basrol olacak son bir degisiklik olmazsa.

son bolum ozellikle son sahnesi bayagi konusulur turde bir sahne ile sona erdi...

haluk ustad ile tolga nin sahnelerinin baba ogul karsilikli bolca olmasi cok hosuma gitti.
tolga ,haluk ustadin asistleriyle karsilikli sahnelerde dokturmus resmen.muzikle muthis uyumlu idi his olarak sahneler.

genel anlamda muzikler cok uygun ve de ozel secilmis gibi... zaten dizi nin baslangic jeneriginde ismi net sekilde gosterilen *guldiyar tanridagli isminin 'bu diziye yonelik cok iyi tinilarin cikacaginin habercisi idi bir anlamda...

< senden bana kalan....

< ana jenerik tema...

dizinin tum muziklerini cok begenmistim. cd olarak almayi dusunuyorum diziden bagimsiz , sanatcinin tarzini begendigimden dolayi.
*resmi olarak dizinin muzikleri etiketiyle satisa cikmis sanirim.

son bolume gelirsek,
konakta bi gun duragan gecmiyor. aksiyon ev desek yanlis olmaz. iki tane flash haber goruntulu ust uste yayinlandi evin buyuk abisi tarafindan, sonrasinda film koptu. konak disinda birde insaat servet ,ilhan olayi var,fragmanda da gosterilmisti.

bu bolumde sahsen ,baslarda da belirttigim haluk ustad ve tolga nin baba ogul sahnelerini izlemek leziz idi oyunculuk anlaminda. hastane sahneleri disinda parkta bankta konusurlarken bahsettikleri *boncuk konusu etkileyiciydi.

velhasil guzel bir bolumdu bu yonlerden baktigimda.
son sahne ne gibi bir ters kose ,simdiden izleyiciler sali gelse de izlesek diyordur.
busra'ya bayagi tepki var gibi youtube resmi dizi sayfasinda.

yeni bolum on izleme eklenmis showtv youtube sayfasina.

bakalim ilhan , serveti ele verecek mi , yoksa baska hesaplari mi var. heyecanli bir bolum olacagi kesin.
onceki mesajda belirttigim - bolumun son sahnesi asiri ters koseydi, busra resmen kadir abisine karsi geldi gorunuste ve kagit uzerinde.

gerci benim teorim ; busra nin bu davranisi buyuk abi serveti koruma amacli yaptigini dusunuyorum.
ilhan'in babasi tehdit etmis olabilir, eger teklifi kabul etmezsen abn servet hapse girer ve veya bunun gibi seylerle.

diger turlu, asiri absurd ve sacma olacak busra nin kadire sirtini donmesi. ikisinin abi kardes iliskisi en naif ve en samimi sekilde yansitilmis ve sozlere de dokulmustu ilk bolumden son bolume-taa ki son sahneye dek.. bunu sebepsiz yere yikmalari diziye buyuk zarar verir gibi,,ki,yorumlar bayagi feci negatif bu son sahneye yonelik.

neyse, on izleme disinda ,yeni bolum fragman gelsin ek bir sey yazariz gerekirse.

iyi seyirler diliyorum takip edenlere...

Doğduğum için özür dilerim baba dediği an gözlerim doldu çok ağladım

(Karı karakterleri çok güzel ama)

Doğduğum için özür dilerim baba dediği an gözlerim doldu çok ağladım

(Karı karakterleri çok güzel ama)
ben o sahneyi suan hatirlamiyorum .
kim demisti ?

evet , kadin karekterleri begenen cok -okududum kadariyla...

ben haluk ustadin oyunculugunu her hafta izleyecegim icin diziye basladim, pismanda degilim bu baglamda.

genclerden tolga ve hakan nin oyunculuklarin keza begenirdim. kadrodaki kadinlardan bir tek genis aile de oynayan oyuncuyu birde ustlrde fotosu eklenen oyuncunun ,mert firat vs ile oynadigi diziden hatirliyorum.

genel anlamda bayagi genis cast. takibi de zor oluyor haliyle, yinede haluk ustad ugruna birakmadik diziyi...
muziklerini ayri begeniyorum bu da kremasi oldu benim adima diziye dair.

ps:

2.sezon onayini gecen hafta aldilar. kanimca yazik olurdu tek sezonda kalmasi.

iyi seyirler diliyorum.

*spoiler bazli bir yorum olabilir, son bolumu izlemeyenler pas gecebilir yorumu.
<>

son bolum fazla *busra odakli oldu. ondan onceki bolumde de bu cizgiye evrilecegi emaresini almistik.

busra nin bold turdeki tercihlerinin alti pek dolu degil bir goruntude olmasi senaristin tercihi olsa da bence hatali bir manevra.

kadir dizide asiri yalniz bir konumda her yonden.... ozellikle son iki bolum bu bayagi bariz alti cizildi...
ilk bolumlerde babasinin akrani kadir ile dertlesirdi manevi destek olurdu bir anlamda... son bolumlerde bu da olmadi....

servet son bolumlere busra ile beraber damga vurdu.ozellikle batirma konusunda basa bas giderler.

ilhan son bolumde busra'li sahneler haric pasif konumda idi hikaye olarak.
burda one cikan babasi oldu. ipleri ele aldi, her yoldan kadir'lerin uzerine oynamasi ilhan'i bile aratir turdendi...
ilhan aile icini kullanirdi, babasi olaya baska boyut getirdi ,hem aile hem aile disi kartlari kullandi.
sirket versusu baglaminda ilginc heyecanli aksiyonu olan sahnelerdi bunlar. ilerleyen bolumlerde daha da fazla gormemiz olasi....

ilhan ve babasi versus kadir ve sirket anlamindaki aksiyonlar ve oyunlarin one cikmasi gerektigi konusuna degnmistik burda ve gozlemledigim kadariyla youtube yorumlarinda da one cikiyordu bu tespit. senarist bu anlamda istege olumlu yanit vermis gibi ozellikle son iki bolum baz alindiginda.

dizinin salt aile yikilisi, uckur ,ihanet, dram vs ile ilerlemesi fazla kasvet havasi gibi agir durumlar kimi izleyiciyi uzaklastirabilirdi...

sirketler arasi kapismalar bu anlamda dizinin onemli nuansi... bunu son iki bolumde izledigimiz sekilde bundan sonra bolca gorecegiz gibi... bu olumlu.

kadir hakkaniyet olayini fabrika iscileri ozelinde ele alirken cok iyi kareler yansidi. tolga iyi oyunculuk sergiledi.

emir bey hayata tutunma adina boncuk baglaminda bi ise giristi. bakkal acma karari...
bu ugrasa yonelimin alti elbette bos degil. baba meslegiymis anladigimiz kadariyla...buradan da ilginc gelgitler izliyebiliriz,gecmis bazli.

emir bey'in guvenlik gorevlisi/ailesi sahneleri kanimca son bolume damga vuran vurucu dokunakli sahnelerdi.
guvenlik gorevlisi ve ailesinin dram hikayesi cok saglamdi... < vidyoyu izleyenler animsayacaklardir...
muzikle sahne daha derinlesti. oldukca basarili bir sentez ortaya cikti. buradan yonetmene tebrikler....

basa donersek son olarak;

*kadir'e mutlaka destekler gelmeli insani anlamda. bir kac yeni oyuncu eklense fena olmaz. eski bi tanidik,kanka vs gibi bi figur kadir'e bu girdaplarda cok faydali olacaktir maddi manevi.... aksi takdirde dizi basladigindan beri hep tek basina her sey ile mucadele eden superadam gorunumu biraz fazla goze batiyor bolumler ilerledikce...
ozetle, kadir tek digerleri hepsi durumu biraz utopik ve irrasyonel duruyor...

yeni bolumde, on izleme vidyosundan anladigimiz - emir bey vs busra ekseninde baba kz drami islenecek gibi...

iyi seyirler.

1 kere izleyeyim dedim cok yavas kanim durdu. Bana exsin lazim
sevgili baris,

evet malesef fazla kasvetli ve drami bol bir yapim. hikaye olarak ilk cikis yeri bu denklemde oldugundan dolayi ,ayni cizgide devam edecek gibi...

tam olarak tv dizisi isine benzemiyor, dolayisiyla kimi izleyiciye fazla duragan,kasvetli vs gelebilir ,bunlar cok dogal.
platform isi olsaydi daha seri bir hal alabilirdi hikaye anlaminda. sureyi uzatmak icin gereksiz noktalara da kayabiliyor senaristler, yavas ve kasvet cercevesinde...

oyunculuklar ve muzikleri icin izliyorum sahsen. *haluk bilginer'i kolay kolay tv isinde gormek cok zor. dolayisiyla bu baglamda cok memnunum kendisini her hafta tvde(youtube) izleme adina...

yeni bolum fragmani fazla gerilimli...

heyecanli bir bolum olacak gibi...
emin bey'in *aile fotosuna baktigi sahneyi ozellikle bekliyorum...
< - >

Servet, Yaşar, Büşra ve Ahmet karakterleri aşırı kötü. Hele o Servet'in ikinci karısı meselesi tam facia.

Sadece Kadir-Emin ikilisi ne kadar taşır bu diziyi bilinmez.

biraz gördüm bu diziyi dk başı birbiriyle kavga edip bağıran karakterler ve overacting show yapan oyuncular yani çok tuhaf bi yapım gibi geldi. ayrıyetten aktörler de seküler olacak ki arada ettikleri islami sözler ve ayetler her neyse çok fake duruyodu

Geri
Üst Alt