Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
leş bi diziBubba dizisine biraz baktım 15. dakikada uyku belirtileri yaşadım kapattım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leş bi diziBubba dizisine biraz baktım 15. dakikada uyku belirtileri yaşadım kapattım.
Servet, Yaşar, Büşra ve Ahmet karakterleri aşırı kötü. Hele o Servet'in ikinci karısı meselesi tam facia.
Sadece Kadir-Emin ikilisi ne kadar taşır bu diziyi bilinmez.
sevgili taha ,Servet, Yaşar, Büşra ve Ahmet karakterleri aşırı kötü. Hele o Servet'in ikinci karısı meselesi tam facia.
Sadece Kadir-Emin ikilisi ne kadar taşır bu diziyi bilinmez.
O zaman izlerim abi doğru hatırlıyosun@Murat Durmaz
sen , * levent ulgen faniydin dimi ?
yanlis hatirliyor olabilirim.
dizi nin *yeni sezonuna dair 'flash ismi olarak katilacagini ogrendim ...
ilginc bir o kadar da kaliteli bir secim oldugunu dusunuyorum.
bu arada, oyunculugunu canli izlemek ayri keyif - tiyatro performansi ayri lezizdir.
ozetle, dizi icin cok onemli bir hamle oldu . # bakalim hangi rolde yer alacak....
drami agir bir is olan *baba dizisinde *oyunculugundan saglam pasajlar izleyecek olmak ayrica memnun edici.
O zaman izlerim abi doğru hatırlıyosun*Komik sahneler artarsa ki büyük ihtimalle artar ben de izlerim bu diziyi
![]()
1-2 bölüm izlerim yine de ben abihevesini kirmak gibi olmasin, dizi nin genel konsepti agir *dram oldugundan , kanimca bu minvalde bir rolde olacaktir . diger turlu, dizinin genel seyri nin degismesi gerekir *kendisi odakli_ komedi vs turu sahneler eklenirse.
olur mu olur , belki villain bir karaktere hayat verir. rakip sirket sahibi biri de olabilir.
her ne sekilde hikaye icerisinde olursa olsun , dizi icin kaliteli ve oyunculuga doyacagimiz bir secim.
yeni sezon tanitiminda kesin goruruz diye dusunuyorum.
belki yeni sezon karamsar ortam dan siyrilir dizinin genel havasi ve ana hikayesi...1-2 bölüm izlerim yine de ben abi![]()
sevgili oguzhan , - o hangi oyuncu oluyor ?Özge Özacar![]()
Cansu karakterini oynuyor.sevgili oguzhan , - o hangi oyuncu oluyor ?