Baba I Show Tv

Servet, Yaşar, Büşra ve Ahmet karakterleri aşırı kötü. Hele o Servet'in ikinci karısı meselesi tam facia.

Sadece Kadir-Emin ikilisi ne kadar taşır bu diziyi bilinmez.
sevgili taha ,

bahsini ettigin isimlere yonelik youtube resmi sayfasinda bayagi tepki mevcut.

gozlemledigim kadariyla
*busra karakterine tepki > abisi kadire karsi geldigi sureden beri basladi gibi....

evin buyuk abisi
*yasar karakteri, ailede babaya en yakin lokal kafa yapisinda gibi... babasi rahatsizlandiginda kendisi gucu ele alirken gostermis oldugu haz dorugu ,bayagi saglamdi...donanimli olmadigi icin, verdigi kararlar asiri keskin oldu...bazi yonden merhametli(hamile kadina yardim etmek istemesi) , bazi yonden cok asiri tutucu ve gelenekci vs.... tam bir ortasi yok gibi...

*servet karakteri dizi de en irrite edici aile bireyi simdilik....
uckur zevkinden, sorumsuzluga, aile icinde kendisini ustun gorme bakisi ve hareketleri egreti durdu. dizi basladigindan beri bu cizgide ilerledigi icin kendisinde pozitif bir degisim olmayacagini dusunuyorum... daha fazla keskin ve kontrolsuz ayarsiz bir yolda tam gaz devam edecektir kanimca. bu da epim dramatik bir son olmasi kacinilmaz olacaktir bu karakter ozelinde.
carpik iliski evdeki 2.es , ve de gece ortamlarindaki uckur sevdasi, genel seyircinin ekrandan kacabilecegi durumlar. senariste ,ozellikle ilk bolumlerde tepkiler coktu bu noktalara yonelik...

*ahmet karakteri dizide degismeyen kotulerden.ilk sahneden beri durusu ayni. cikarci, bilgisiz,alti bombos bir karakter.
yeni bolum fragmandan da anlasilacagi uzere , servetin yamagi rolune gecis yapmis.tersi de olmazdi.

dedigin gibi emin/haluk bilginer ustad , kadir/tolga saritas ikilisi nereye kadar tasir bilinmez...tum yuk bu ikilide....
benim de nacizane daha onceki yorumlarimda belirttigim uzere, ozellikle haluk ustad diziyi izleme sebebim.

iyi seyirler dilerim.

son bolum cok iyidi...
haluk bilginer ustadi her bolum ovmekten ne ben ne de gozlemledigim kadariyla youtube daki yorum yapan izleyiciler bikmamis. adeta yuruyen sanat ustad.

*bu bolumde de duygudan duyguya surukledi izleyenleri...
*guvenlik gorevlisi aileye yardim konusundaki muthis inceligi...
*servet'e tokati atacakken ki ruh hali ve servetin beklenmedik epik tepkisi..
*kadir'in yine baba sinin yegane oglu edasiyla cok guzel sekilde onarma isleminde becerisi...
*busra nin gec de olsa dogrusunu yaparak ilhan ile mesafe yapip teknik anlamda bosandiktan sonra devam etme bakisina gecis yapmasi...
*ilhan'in dark side(karanlik) tarafindan bright side (aydinlik) tarafa gecis surecini an be an izlememiz asiri zevkliydi, ozellikle surpriz olan ise , bu sureci yasarken *rehberi ve dustur'unun baba figuru secimi olarak emin bey'i gormesi ve secmesi asiri ters kose oldu izleyene iyi anlamda.......

vel hasil dizi de bazi eksi durumlari da gormezden gelirsek, kanimca piyasada tvde olan en kaliteli is oldugunu dusunuyorum. yargi dizisi ile beraber. ki, kanimca bu dizi nin gelgitleri fazla olan, aile kavramina derinden ve genis aciyla her duygu zerresine inmesinden dolayi daha onde goruyorum yargi dizisine nazaran...

2.sezon onayini almalarindan dolayi kanimca ekip tumden rahatlamistir, bu da bolumlere set onu set arkasina asiri yansiyordur kim bilir. bizler set onune yansiyan tarafi gorebiliyoruz, tatmin ve memnun kaliyoruz. oyunculuklar ozellikle karsilikli oldugunda misal haluk bilgine vs tolga saritas. cok iyi paslasmalar oluyor, tolga bu baglamda cok sansli haluk beyle bol sahnesi oldugundan... keza son bolumd ilhan karakteri de haluk beyle sahnelerde dokturdu.

bolum muthis bir yerde bitti. emin bey vs servet ogul.....

servet suan dizinin en negatif figuru. yeni bolumde karanlik taraf dozunu yukseltecege benziyor....

yeni bolum fragmani cikti bu arada:

11.bolum bu hafta epik bi sahneyle basladi...
zaten 10. bolumun son sahnesiyle ilisikti. < merak edilesi bir yerde bitmisti o bolum...
masum ,emekci insanlari riske atmasi canice bir girisimdi ilhanin *babasi tarafindan...

bu haftaki bolumde
*servet izleyenleri yine deli etmeye devam etti. bu sefer dozu bir kac arttirarak...

*haluk ustad bu bolumde genelde duygusal sahnelerde yer aldi. ilhanla olan sahneleri guzeldi,keza kadirle de...
ilhan'i oynayan oyuncu muthis oynuyor. karakter degisimi cok cok iyidi bolumler ilerledikce. bravo.
haluk ustad muthis paslar birakiyor genc oyuncu kardeslerine..hem tolga hem hakan bu sayede cok iyi donusler yapiyorlar ortaya cok iyi performanslar cikiyor. bu baglamda performanslari izlemesi zevkli ...
ilk bolumlerdeki ilhana nazaran *simdiki ilhan cok sevildi izleyiciler tarafindan, aynen boyle devam etmeliler.....

*busra nin eski kocasi ahmet'in bu bolumde uzerinden silindir gibi gecildi, karanlik adamlar tarafindan...
< bunlar dizi de hatirladigim onemli noktalardandi...

asagidaki vidyo spoiler tarzda. bolumu izlemeyenler es gecebilir...
iyi bir sahneydi,acaba kim havuza itti...
kadir tongaya saglam dustu....
< : burdan top nasil cevirilecek ,on izleme ve fragmani bu yonden merak ediyorum ozellikle...

yeni bolum 1.fragman muthis olmus.
*kadir versus servet ozelinde -kadir dokturecek gibi...
*emin bey'in kontrolden cikis sahnesi de merak edilesi...

12.bolum 2.fragman az once yayina cikmis :

ilk fragmanin tadini bir ust seviyeye cikarmis yeni fragman aksiyonlari...

- servet yine hayirsiz evlat konusunda master yapmaya devam ediyor... o sira emin bey pro sporcu edasiyla adeta steven seagal'in aikido vb gibi tek hareketle ogul serveti surklase ve etkisiz hale getirmesi cok ilginc ve hic beklemedigimiz bir sahne olmus kanimca....

-ilhan versus kadir kapismasinda bir ust seviye islenecek gibi,,ilhan kaynakli agirlikli olarak...

-yine yasak ask vs muhabbeti islenecek gibi/ilk bolumlerdeki sahnelere benzer tahminim...

-fragman son sahnesi- yeni evli *ciftin ilk gunden *ilhan kaynakli huzursuzluk bas gosteriyor gibi...

sirrket konusu pek islenmemis fragmanda... yeni bolumde buyuk ihtimal ilhan'in babasi nin konusu islenir diye tahmin ediyorum... diger sahneler sonra gelir bir ihtimal...

bakalim bayram sonrasi nasil bir tam bolumle ekrana cikacaklar.

izleyenlere simdiden iyi seyirler...

dizi de yaprak dokumleri devam ediyor....

once , ilhan'in babasi rolundeki oyuncu ayrildi...
son bolumde de sahika , gizli sevgilisi ile beraber > *servet'e, hayatinin dersini verdikleri sahnelerin ardindan diziye veda ettiler...

sezon finali olan
yeni bolumde de kadircan (oktay cubuk) ve cansu (ozge ozacar) diziye veda edeceklermis...

arti parantez; bi de *gereksiz gordugum rol > *ahmet karakteri diziden ayrilsa harika olacak...

son bolumde,bolumun basindan son sahnesine dek adeta sanki *kadir(tolga saritas) gitmis yerine racon veya hesap kesen biri gelmis gibiydi :) kurdugu oyunlar planlara karsi taraf yanit bile veremedi neredeyse...

<> sezon finali olan yeni bolumde suphesiz *ilhan'in kontrasi yaniti bayagi sert olacagi konusuluyordu - bakalim kadire yanit babinda nasil bir oyun ve ders verecek...

sezon finali sali 20:00 show tv kanalinda...

cok ilginc bir sezon finali oldu. yonetmen/senarist adeta tum tuslara basili bir sekilde final yapmis dersek abes kacmaz o derece....

spoiler tandansli ozet karalamak gerekirse; (izleyecekler yorumu gormezden gelsin lutfen) :

-dram anlaminda en dram bolum oldu diyebilirim sezon finali...
-kadircan bolume damga vurdu. cansu'yu oldurdu-istemeyerekte olsa.
akabindeki duygusal gecisleri cok cok iyi yansitti kendisi...burdan tebrikler genc kardesimize.

-babasi da oglunun durumundan dolayi cok saglam duygusala bagladi-hastane ve karakol onu sahnelerinde-zaten kapi onunde de kalp vs krizi gecirdi,acile aldilar derken ameliyata girdi. sag kalir mi soru isareti....

-servet yine hayirsiz evlat,amca vs rolunu iyi oynadi. bi kadircan'a yanlis yapmamisti ,bu bolum de o da oldu, ama ne olay. izledikten sonra sasiracaksiniz....

-kadir versus ilhan bu bolumde az oldu ama son final sahnelerinde tekme tokat doguc bayagi hareretliydi,taa ki biri olecekken ,elif imdada yetisti..... < ->

-busra safca gidip eski esi ahmet'in onune cikti ,bulusma yerine, katil sendin dimi vs dedi, sonrasidna telde her sey kayitli dedi,,,ahmet bunu duyar duymaz kizi yakaladi ve havuz da bogdu. busra nin yeni sezonda olmamasi sasirtmaz. bakalim ters kose olacak mi.

sorular:

busra boguldu mu ,dolayisiyla oldu mu...
cansu ucurumdan dustugunde oldu mu yoksa agir yarali mi...
kadircan'in babasi *yasar , ameliyattan sag cikacak mi....
firuz mu ismi suan aklima gelmiyo villain renan ustad acama emin baba'yi oldurdu mu... kafasina silah dayamisti.

benim aklima 4 olum sorusu geldi. unuttuklarim vardir elbet....

servet firar edecekti, araniyordu....
ahmet >busra'yi bogduktan sonra akibeti ne olacak,kacacak mi yoksa kadir ve ilhan o sahne akabinde yetisecek mi...

kadircan'in annesi oglunun *iceriye girmesine dayanamayip evi terk etti-sacma sekilde...

tum bunlar final bolume nasil dusunuldu,senarist ne yapmak istedi anlam veremedim... yokus asagi giden araba seklindeydi final bolumu...
yeni sezon sil bastan olacak galiba... <>kadro yaridan fazlasi cikti burdan bakinca...

tepe isimlerden emin ve esi, kadir,ilhan,elif,
evdeki evin kizlari, eski gelin, hizmetciler, sirket yardimcisi ve ceyhun vs kaldi geriye....

haluk ustad ve tolga,ilhan karakterleri yuzunden, dizideki sacmalik ve anlamsizliklari gormezden geliyoruz mecburen,
bakalim 2.sezon kimler dahil olacak kadroya... konu nasil bir yone evrilecek........

@Murat Durmaz

sen , * levent ulgen faniydin dimi ?
yanlis hatirliyor olabilirim.

dizi nin *yeni sezonuna dair 'flash ismi olarak katilacagini ogrendim ...

ilginc bir o kadar da kaliteli bir secim oldugunu dusunuyorum.
bu arada, oyunculugunu canli izlemek ayri keyif - tiyatro performansi ayri lezizdir.

ozetle, dizi icin cok onemli bir hamle oldu . # bakalim hangi rolde yer alacak....
drami agir bir is olan *baba dizisinde *oyunculugundan saglam pasajlar izleyecek olmak ayrica memnun edici.

Başladığında birkaç bölüm sırf Haluk Bilginer var diye baktım ama Haluk Bilginer kalitesinin çok çok altında bir dizi gibi geldi bana. Devam etmedim zaten.

@Murat Durmaz

sen , * levent ulgen faniydin dimi ?
yanlis hatirliyor olabilirim.

dizi nin *yeni sezonuna dair 'flash ismi olarak katilacagini ogrendim ...

ilginc bir o kadar da kaliteli bir secim oldugunu dusunuyorum.
bu arada, oyunculugunu canli izlemek ayri keyif - tiyatro performansi ayri lezizdir.

ozetle, dizi icin cok onemli bir hamle oldu . # bakalim hangi rolde yer alacak....
drami agir bir is olan *baba dizisinde *oyunculugundan saglam pasajlar izleyecek olmak ayrica memnun edici.
O zaman izlerim abi doğru hatırlıyosun :D Komik sahneler artarsa ki büyük ihtimalle artar ben de izlerim bu diziyi :D

O zaman izlerim abi doğru hatırlıyosun :D *Komik sahneler artarsa ki büyük ihtimalle artar ben de izlerim bu diziyi :D

hevesini kirmak gibi olmasin :) , dizi nin genel konsepti agir *dram oldugundan , kanimca bu minvalde bir rolde olacaktir . diger turlu, dizinin genel seyri nin degismesi gerekir *kendisi odakli_ komedi vs turu sahneler eklenirse.

olur mu olur , belki villain bir karaktere hayat verir. rakip sirket sahibi biri de olabilir.

her ne sekilde hikaye icerisinde olursa olsun , dizi icin kaliteli ve oyunculuga doyacagimiz bir secim.

yeni sezon tanitiminda kesin goruruz diye dusunuyorum.

hevesini kirmak gibi olmasin :) , dizi nin genel konsepti agir *dram oldugundan , kanimca bu minvalde bir rolde olacaktir . diger turlu, dizinin genel seyri nin degismesi gerekir *kendisi odakli_ komedi vs turu sahneler eklenirse.

olur mu olur , belki villain bir karaktere hayat verir. rakip sirket sahibi biri de olabilir.

her ne sekilde hikaye icerisinde olursa olsun , dizi icin kaliteli ve oyunculuga doyacagimiz bir secim.

yeni sezon tanitiminda kesin goruruz diye dusunuyorum.
1-2 bölüm izlerim yine de ben abi :D

1-2 bölüm izlerim yine de ben abi :D
belki yeni sezon karamsar ortam dan siyrilir dizinin genel havasi ve ana hikayesi...
boylelikle yeni katilan oyuncularla belki daha farkli bir yola girilir - bekleyip gorelim....

cok begendigim bir oyuncu. hangi dizi de yer alirsa alsin- ekran basina oturup izlemek isteyecegim dogal yetenek.

eski günleri hatırlatacak birşey mi olacak acaba?

hep deriz ya eski dizilerin tadı başkadır. şimdi de eski birşeyler görünce içim darlanıyor bakamıyorum diyoruz. özellikle bende çok oluyor bu. bir dizi izlerken eski telefon eski bilgisayarları görünce direk soğuyorum. güncel olmasını tercih ediyorum...

Geri
Üst Alt