Baba Olacağım İsim Önerisi Olan?

Ayrı bir konu açmak istemedim konu sahibi arkadaşım kusura bakmasın Allah nasip ederse benim de bir oğlum olucak annesi kuzey olsun diyor burada yıllarca vakit geçirdim fikirlerinizi duymak isterim varsa öneriniz yada bu kuzey nasıl sizce bu hafta bi karar vermem lazım :) şimdiden saolun.

Hayırlı bir evlat olur inşallah. Kerim veya Selim güzel isimler.

Cümleten Allah razı olsun isteyen herkes bu duyguyu yaşar inş. Melih'in dediği gibi nostaljik bir konu olarak kalmış olur.

Hayırlı olsun kardeşim.

Kaan, ozan, oğuz, tuğrul ve tabiki mehmet.

Mustafa Kemal

Ben öyle yapacağım şahsen. Tabi bir gün oğlum olursa...

Sağlıklı ve mutlu bir hayatı olur inşallah; Allah korusun onu.

İsim konusuna gelince. Sonuna -can koyma da ne koyarsan koy hocam. Misal ardacan, mahmutcan, uğurcan, alican...

Toprak güzel isim. Yengemiz izin verirse Vesli de konulabilir. Wesley sıkıntı çıkarır diye Vesli dedim :)

Sağlıklı ve mutlu bir hayatı olur inşallah; Allah korusun onu.

İsim konusuna gelince. Sonuna -can koyma da ne koyarsan koy hocam. Misal ardacan, mahmutcan, uğurcan, alican...

Toprak güzel isim. Yengemiz izin verirse Vesli de konulabilir. Wesley sıkıntı çıkarır diye Vesli dedim :)

Yok aubameyang be kardesimm..

Istersen birde nice formasi alsin Mustafa kardes bizi birakip gitti o unut lutfenn

Mustafa Kemal güzel isim olur ama çocuğun geleceğini düşünmeden hareket etmiş olursun. Böyle yarını belli olmayan bir ülkede yabancı isim koycan en temizi.

Yok aubameyang be kardesimm..

Istersen birde nice formasi alsin Mustafa kardes bizi birakip gitti o unut lutfenn

Böyle güzel bir konuda futbol tartışması yapmayalım da Sneijder'i bizim sığırlar gönderdi. Bizden Arda Turan gitti hatırlıyor musun? Gitmek istiyorum demişti. Gitti. Hani şimdi gelsin diye bir kesimin dua ettiği o koca kıçlı adam gitti. Sneijder gitmedi.

Geri
Üst Alt