Baba Oluyorum...

Ibrahim Özveren

10 Numara!
Beyler..

Baba oluyorum.. Bukadar kötü bir dönemde aldığım en güzel haber...

Içimdeki heyecan ve duygu patlaması inanilmaz. Kafam da hic yerinde degil..:) Belki biraz sakinleşince kendime kızacağım neden boyle ulu orta forumda paylaştım diye. Ama sizleri renktaş olarak kendime yakin görüyorum. Bir çoğunuzla guzel bir samimiyetim oluştu.. Duramadım işte.. Mazur görün..

Allah analı babalı büyütsün. Önce size daha sonra vatana hayırlı bir birey olarak yetistirsin

tebrikler reis. sağlıklı ve başarılı bi ömür dilerim
ayrıca sen yeni evlenmedin mi bu ne hız

Hayırlı olsun! Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, huzurlu, başarı dolu, güzel ve uzun bir ömrü olsun. 🙏

İlk tebrik edenlerden olayım,bir baba olarak aramıza hoşgeldin demek istiyorum.Bu vesileyle bir anımı da paylaşayım; özel çocuk doktoruna gittigimizde (tanıdık da bir doktordu) bana baba hoşgeldin, baba şöyle baba böyle diye konuşmaya başlayınca içimden dedim bu adam nasıl böyle lakayik konuşuyor, doktora hiç yakışmıyor diye düşünmüştüm.Eve gidince sakin kafayla düşününce adam doğru söylüyor "çocuk doktoru çocuğun babasına baba diye hitap eder" normalde dedim yine kendi kendime ve artık alışmaya başladım yeni duruma.

Allah analı babalı büyütsün renkdaşın ho

Geri
Üst Alt