Babamı Kaybettim

Başın sağolsun Serkan, mekanı cennet olsun.

Başın sağolsun kardeşim allah sabır versin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah rahmet eylesin basin sag olsun

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Sabır diliyorum.

Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin

Allah rahmet eylesin, başın sağolsun Serkan.

Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.

Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum

Başınız sağolsun
Mekanı cennet olsun.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Başın sağolsun... Sana ve ailene sabır diliyorum.

Bu konu başlığının yarın gece 24:00 e kadar anasayfada endwritelistin zirvesine kilitlenmesini teklif ediyorum..
Alt sıralarda araya kaynamasın...

Başın sagolsun renktaş

Forumdan uzun süredir uzağım bazı arkadaşların dikkatini çekmiştir.Bunun sebebi 5 ayı geçkin bir süredir babamın sağlık sorunları ile uğraşıyor olmamdı.Maalesef dün sabaha karşı verdiğimiz mücadele sona erdi ve babamı kaybettik.Böyle bir acının yer yüzünde olabileceğine inanmazdım ancak varmış.Varlığı yeten bir köşede oturması bize yeten babamızı kendi elimle toprağa koydum bunun acısını Allah kimseye göstermesin.Bu başlığı açmamın sebebi kendi durumumu anlatmak değil.Babanızın ve ailenizin değerini bilin onları ihmal edip onlar dışında zaman ayırdığınız herşey boş.Annenizi,Babanızı asla ama asla kırmayın.

Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın ışıklar içinde uyu BABAM.

Serkan kardesim acin acimdir. en derin icten hislerimle ellerini tutup sirtini sivazlamayi isterdim su an. basin sagolsun.

Forumdan uzun süredir uzağım bazı arkadaşların dikkatini çekmiştir.Bunun sebebi 5 ayı geçkin bir süredir babamın sağlık sorunları ile uğraşıyor olmamdı.Maalesef dün sabaha karşı verdiğimiz mücadele sona erdi ve babamı kaybettik.Böyle bir acının yer yüzünde olabileceğine inanmazdım ancak varmış.Varlığı yeten bir köşede oturması bize yeten babamızı kendi elimle toprağa koydum bunun acısını Allah kimseye göstermesin.Bu başlığı açmamın sebebi kendi durumumu anlatmak değil.Babanızın ve ailenizin değerini bilin onları ihmal edip onlar dışında zaman ayırdığınız herşey boş.Annenizi,Babanızı asla ama asla kırmayın.

Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın ışıklar içinde uyu BABAM.
Başınız sağ olsun kardeşim. Allah, sabır versin.

Bizim pederin de ciddi sağlık sorunları var. Ne hissettiğini biraz da olsa anlayabiliyorum. Bazı şeyleri kaybetmeden değerini anlayamıyoruz maalesef. Sağlık da bunlardan biri.

Geri
Üst Alt