Nuh İsmail
Sarı Üye
- 20 Nisan 2018
- 650
- 453
- 608
Allah derdine derman versin inşallah. Mekanı cennet olsun.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Forumdan uzun süredir uzağım bazı arkadaşların dikkatini çekmiştir.Bunun sebebi 5 ayı geçkin bir süredir babamın sağlık sorunları ile uğraşıyor olmamdı.Maalesef dün sabaha karşı verdiğimiz mücadele sona erdi ve babamı kaybettik.Böyle bir acının yer yüzünde olabileceğine inanmazdım ancak varmış.Varlığı yeten bir köşede oturması bize yeten babamızı kendi elimle toprağa koydum bunun acısını Allah kimseye göstermesin.Bu başlığı açmamın sebebi kendi durumumu anlatmak değil.Babanızın ve ailenizin değerini bilin onları ihmal edip onlar dışında zaman ayırdığınız herşey boş.Annenizi,Babanızı asla ama asla kırmayın.
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın ışıklar içinde uyu BABAM.
Başınız sağ olsun kardeşim. Allah, sabır versin.Forumdan uzun süredir uzağım bazı arkadaşların dikkatini çekmiştir.Bunun sebebi 5 ayı geçkin bir süredir babamın sağlık sorunları ile uğraşıyor olmamdı.Maalesef dün sabaha karşı verdiğimiz mücadele sona erdi ve babamı kaybettik.Böyle bir acının yer yüzünde olabileceğine inanmazdım ancak varmış.Varlığı yeten bir köşede oturması bize yeten babamızı kendi elimle toprağa koydum bunun acısını Allah kimseye göstermesin.Bu başlığı açmamın sebebi kendi durumumu anlatmak değil.Babanızın ve ailenizin değerini bilin onları ihmal edip onlar dışında zaman ayırdığınız herşey boş.Annenizi,Babanızı asla ama asla kırmayın.
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın ışıklar içinde uyu BABAM.