Babel: "Galatasaray, beni yaşlı diye gönderip benimle aynı yaşta ve benden daha maliyetli Mertens geldi"

Eyüp başkanı gerekeni yapar mı

mertensle ayni yasta olmak disinda baska bir vasfın yok

Veteran futbolcu transferiyle bir halt olmayacağı ve bunun vizyonsuzluk olduğu görüşüne katılıyorum.

Mertens'i doğru yerde kullandığımızda seni bu kulüp tarihinde de üçle çarpar beşle böler. Ha hiçbir şey mi yapmıyor, en azından karakteri olduğu için şahsım adına yine de güzel anarım.

Sen,Feg,Necati vs ne nankörsünüz ya. Besleyip büyüttüklerimiz geldi düşman oldu. Yemek yediği kaba sıçan adam dünyanın en iyi topçusu dahi olsa gözümde hiçtir. Bu sene şampiyonluğu daha çok içimizdeki düşmanları kudurtmak için istiyorum, ne yalan diyeyim...

Olay sadece yaşta bitmiyor be Babel kardeş. Mantık sadece yaş üzerinden kurulacaksa, ben ikinizden de gencim. Beni alsalardı o zaman.

Yaş önemli değil ki, önemli olan KARAKTER ve kalite!

Doğru şartlarda, lider karakterli ve son faal sezonu aktif geçen yasli yıldız futbolcuyu, tekrar ediyorum DOĞRU ŞARTLARDA almak vizyonsuzluk değildir.

Beni bu röportajda esas şoke eden kısım, BJK'a yanlamasi oldu. Bizdeyken L'pool-Bjk 8 temali sosyal medya paylaşımları yapıp, tekrar BJK'a yanlamasi, rezalet.

Senden daha yaşlı Gomis'i de aldılar sen kadrodayken? O Gomis ve Mertens seni top diye oynar ikinci lig topçusu seni.

Mertens de de bir cacık göremedik italya liginde iyi bir kadro içinde rahatlıkla oynayabilir ama türkiye ligi dinamikleri maalsef farklı
Babele hak veriyorum mertens gereksiz bir transfer

birdaha floryanin önünden gecme, jimnastik kulübü seni tekmeledi kovdu, biz sana kucak actik yillarca haketmedigini kazandin simdi hakkimizda kötü konusuyorsun, nankör.
sirinlik yaptigin bjk sana nah kucak acar :poop:

Benden daha keliteli demeyi unutmuş arkadaş.

Geri
Üst Alt