Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Babel: "Galatasaray, beni yaşlı diye gönderip benimle aynı yaşta ve benden daha maliyetli Mertens geldi"
Mertens'i doğru yerde kullandığımızda seni bu kulüp tarihinde de üçle çarpar beşle böler. Ha hiçbir şey mi yapmıyor, en azından karakteri olduğu için şahsım adına yine de güzel anarım.
Sen,Feg,Necati vs ne nankörsünüz ya. Besleyip büyüttüklerimiz geldi düşman oldu. Yemek yediği kaba sıçan adam dünyanın en iyi topçusu dahi olsa gözümde hiçtir. Bu sene şampiyonluğu daha çok içimizdeki düşmanları kudurtmak için istiyorum, ne yalan diyeyim...
Bunu Feghouli yi Belhandayı filan çok daha önce postalamamiz lazımdı. Karaktersiz herif takıma gram katkısı olmadı her topu ezdi daha konuşuyor. Saç boya vidéo çek sen aptal herif.
Doğru şartlarda, lider karakterli ve son faal sezonu aktif geçen yasli yıldız futbolcuyu, tekrar ediyorum DOĞRU ŞARTLARDA almak vizyonsuzluk değildir.
Beni bu röportajda esas şoke eden kısım, BJK'a yanlamasi oldu. Bizdeyken L'pool-Bjk 8 temali sosyal medya paylaşımları yapıp, tekrar BJK'a yanlamasi, rezalet.
Mertens de de bir cacık göremedik italya liginde iyi bir kadro içinde rahatlıkla oynayabilir ama türkiye ligi dinamikleri maalsef farklı
Babele hak veriyorum mertens gereksiz bir transfer
birdaha floryanin önünden gecme, jimnastik kulübü seni tekmeledi kovdu, biz sana kucak actik yillarca haketmedigini kazandin simdi hakkimizda kötü konusuyorsun, nankör.
sirinlik yaptigin bjk sana nah kucak acar
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.