Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bu örnek verdiğin sezon ki takım, son iki sezon ki kadar eleştirilmedi.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman sosyal medya bu kadar yaygın olmadığı için öyle görüldü,stad tepkileriyle sınırlı kalıyordu çoğu şey.O dönem sosyal medya bu kadar yaygın olsaydı görecektin cümbüşü,bu takım nasıl 5. olur herkes kovulsun defolsun gitsinler havada uçuşurdu.

O zaman sosyal medya bu kadar yaygın olmadığı için öyle görüldü,stad tepkileriyle sınırlı kalıyordu çoğu şey.O dönem sosyal medya bu kadar yaygın olsaydı görecektin cümbüşü,bu takım nasıl 5. olur herkes kovulsun defolsun gitsinler havada uçuşurdu.
Bugün stadyumlarda pek tepki yok, sosyal medyaya kaydı. O sezon takım bir dönem iyi oynayıp iyi mücadele ediyordu ama ondan sonra sakatlıkların etkisi ile tepetaklak olduk, mücadelede kayboldu ortadan.

Ethiopia፡ Artist Alemayehu Hirpo is Alive-DJ Kingston

ccd791430-1.jpg

Ben başarı istemem demedim,Galatasaray'ın başarısını tabi ki isterim ama başarısız olsa dahi taraftarlığı,takip etmeyi vs. bırakmam.İsterse 2. lige düşsün Galatasaray hiç fark etmez.

Katılmıyorum.Bu takımın şampiyon olamadığı ama fena top oynamadığı çok sezon var.Örnek 2008-2009.Niye bu sezondan sonra alkışlanmadı da hocalar kovuldu,küçük çapta veya büyük çapta revizyona gidildi?Başarı varsa alkış,yoksa kışkış mantık bu bütün takımların taraftarlarındaki.

biz böyleyiz yahu ,neden taraftarı eleştirip duruyorsunuz anlamıyorum

avrupa da futbol herkesin ilgi alanında, biz de ağırlıkla erkeklerin ilgi alanında

haftasonu takım kötüyse tercih yapmak zorunda kalıyorsun

aile arkadaş ya da maç

maç burada son sıraya düşüyor ama takım iyiyse zaten kimse maç gününe seni içine katıp plan yapmıyor,sen de maçını izliyorsun

biraz da böyle bakmak lazım

biz böyleyiz yahu ,neden taraftarı eleştirip duruyorsunuz anlamıyorum

avrupa da futbol herkesin ilgi alanında, biz de ağırlıkla erkeklerin ilgi alanında

haftasonu takım kötüyse tercih yapmak zorunda kalıyorsun

aile arkadaş ya da maç

maç burada son sıraya düşüyor ama takım iyiyse zaten kimse maç gününe seni içine katıp plan yapmıyor,sen de maçını izliyorsun

biraz da böyle bakmak lazım

Eskiden böyle olduğunu düşünmüyorum.Endüstriyelleşen profesyonelleşen 'futbol' 'futbolcu' ile taraftarlık da endüstriyelleşti profesyonelleşti,bir nevi müşteriliğe döndü.

Sarper'in Kenan ile konusup Serkan'in ictenlikle yazdigi mesajlara cevap yazmamasi beni derinden yaraladi.

Mimarlarından biri.Dolayısıyla demesi saçma olur tek kişi olarak.Ben de bu hatayı o dönem yaptım da,şimdi bakınca yanlıştı.Muslera o sezon son haftalarda çok ekstrem performans gösterdi ama sadece buna odaklanıp Yasin'i,Sneijder'i takımın geri kalanını yok saymak yanlış olur.

Bundan bağımsız olarak kastettiğini anladım,karakter olarak bize öyle oyuncular lazım ona katılırım.Ama yerli oyuncuların olayı taraftardan da bağımsız değil kastettiğim bu.

orada, spor programlarının tv lerde az masraflı ve reytingi yüksek programlar olması dolayısıyla çok zaman almalarının da etkisi var.

konuşacak çok şey yok aslında ama sürekli konu oluşturma çalışması yüzünden futbolcuları her şeyin içine çekiyorlar

Muslera'nın uzatırım tabi,ama 5 yıl ve her sene ücret artışıyla uzatmam.3+1 veya 3+2 tarzı bir sözleşmeyle,daha makul ücretlerle.
Dediğim gibi sözleşmenin eleştirilir tarafları var. Ancak işte yinede Muslera, çünkü adam çıkıyor topunu oynuyor, bazen iyi bazen kötü. Toparlamak gerekirse, sana sosyal medya hakkında hak veriyorum, eskiden bu işi sadece medya yapıyordu şimdi tabiki herkes yapıyor. Ama işte Musleraya kimse yapmıyor, çünkü adam sadece işine bakıyor. Göz önünde olan bir insan davranışlarına dikkat edecek. Türk oyuncuların bir çoğu hem işlerini iyi yapmıyorlar, hemde üzerlerine vazife olmayan konuların içindeler.

Sarper ile Kenan !! kafa acmada fenomen iki dostumun bu hos munazarasini keyif ile okuyorum.

Dediğim gibi sözleşmenin eleştirilir tarafları var. Ancak işte yinede Muslera, çünkü adam çıkıyor topunu oynuyor, bazen iyi bazen kötü. Toparlamak gerekirse, sana sosyal medya hakkında hak veriyorum, eskiden bu işi sadece medya yapıyordu şimdi tabiki herkes yapıyor. Ama işte Musleraya kimse yapmıyor, çünkü adam sadece işine bakıyor. Göz önünde olan bir insan davranışlarına dikkat edecek. Türk oyuncuların bir çoğu hem işlerini iyi yapmıyorlar, hemde üzerlerine vazife olmayan konuların içindeler.

Orada dil ve kültür giriyor devreye.Taraftarın yaptığı yabancıyı da etkiler ama yerliyi daha çok etkiler doğal olarak.Ben yerli futbolcuları komple aklama peşinde değilim ama bu açıdan da bakmak lazım olaya.Adam biliyor çünkü durumu,başarı varsa iyisin yoksa kötüsün.0 veya 1,siyahla beyaz gibi yani.O da bırakıyor ipin ucunu bir süre sonra.Üstlerine vazife olmayan konulara girmeleri sonradan görme olmakla alakalı,ama öbür durum kesinlikle taraftardan bağımsız değil.Futbolcularla birlikte taraftar kitlesi de dönüşüm geçirdi.

Geri
Üst Alt