Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Kwadwo bize çok lazımsın aslan.

O kadar büyük bir transfer ki bu adamı bu yaşta buraya getirmek hiç parasında değilim, yeter ki gelsin.

sabahki haber ama çeviri yanlış.juventus 6 milyon istiyo.bizde 4 milyon+1-2 milyon bonusla yeni teklif sunacaktık,sunduk hatta.yarın anlaşma açıklanır herhalde.

Sorunu tipik Türk insanının sorunu.Sürekli duygularıyla hareket ediyor ve bu yüzden hep yanlış kararlar alıyor.Barcelona da futbol oynayan bir futbolcu ergen kızlar gibi taraftar sitesine trip atıyor gerçekten akıl alır gibi değil.

Bu saatten sonra alındı gözüyle bakıyorum oyuncuya.Gerçekten mükemmel bir futbolcu.Değil 6 milyon euro 10 bile verilse acımam o paraya.

O kadar büyük bir transfer ki bu adamı bu yaşta buraya getirmek hiç parasında değilim, yeter ki gelsin.

14/15´de sakatlandi, oradan beri saglam rotasyon oyuncusu olarak görev yapiyor. 28 yasinda, ve duruma bakarsak, cok da sürpriz bir transfer degil bana göre. Ama dogru oyuncuya yöneldik, hem kalite, hem tarz, hemde karakter olarak.

14/15´de sakatlandi, oradan beri saglam rotasyon oyuncusu olarak görev yapiyor. 28 yasinda, ve duruma bakarsak, cok da sürpriz bir transfer degil bana göre. Ama dogru oyuncuya yöneldik, hem kalite, hem tarz, hemde karakter olarak.
Asamoah kalite olarak öyle bir adam ki Chelsea alıp 11'e koysa şaşırmazsın. Juventus'ta rotasyonda olması sakatlık geçmişinden ziyade mevkisinde oynayan adamların top class olmasından. Adamın farklı bir kariyeri olsa şu an belki hayalini bile kuramıyor olurduk.

Meseleyi duyar duymaz sevindim ama ağzından çıkana güvenesim de gelmiyor. Transfer dönemi kapanana kadar tedirgin olmaya devam edeceğim.

Acun ağabeyine şöyle,feneve alsın seni.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda nerede nasıl konuşacağını bilmeyen biri,o dediği saçmalık.Ama birkaç saçma veya fütursuzca söylem üzerinden insanları komple silip atamayız diye düşünüyorum.Burada herkesin sevdiği figürler var,ama Galatasaray'la alakalı ama alakasız.Onların da araştırsak çok ters söylemlerini bulabiliriz.

Atarsın; öyle bir atarsın ki...

Boşuna dememişler "Hayvan yularından, insan ikrarından tutulur."

Rıdvan-Arda-Acun üçlüsünden tiksiniyorum. Başlarında da kimin olduğunu biliyoruz zaten. Kısa sürede hepsinin gündemden düşmesini diliyorum.

Geri
Üst Alt