- 12 Haziran 2015
- 36.253
- 31.937
- 2.693
Kwadwo bize çok lazımsın aslan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Quakerbey nakit sikintimiz var demissabahki haber ama çeviri yanlış.juventus 6 milyon istiyo.bizde 4 milyon+1-2 milyon bonusla yeni teklif sunacaktık,sunduk hatta.yarın anlaşma açıklanır herhalde.
Ooo admirim takipçi kasıyorsun bakıyorum daOlay tam olarak şöyle cereyan etmiş diyorlar
danyalowski sur Twitter : "@forzacimbomtr hızını alamayıp size de mi yurudu, yuh be."
GSCimbom Mobile App
O kadar büyük bir transfer ki bu adamı bu yaşta buraya getirmek hiç parasında değilim, yeter ki gelsin.
Asamoah kalite olarak öyle bir adam ki Chelsea alıp 11'e koysa şaşırmazsın. Juventus'ta rotasyonda olması sakatlık geçmişinden ziyade mevkisinde oynayan adamların top class olmasından. Adamın farklı bir kariyeri olsa şu an belki hayalini bile kuramıyor olurduk.14/15´de sakatlandi, oradan beri saglam rotasyon oyuncusu olarak görev yapiyor. 28 yasinda, ve duruma bakarsak, cok da sürpriz bir transfer degil bana göre. Ama dogru oyuncuya yöneldik, hem kalite, hem tarz, hemde karakter olarak.
Arda nerede nasıl konuşacağını bilmeyen biri,o dediği saçmalık.Ama birkaç saçma veya fütursuzca söylem üzerinden insanları komple silip atamayız diye düşünüyorum.Burada herkesin sevdiği figürler var,ama Galatasaray'la alakalı ama alakasız.Onların da araştırsak çok ters söylemlerini bulabiliriz.