Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.041
- 39.373
- 3.993
emre tam bir göbek oyuncusu olmasada bence tolganın beyin nakli yapılmıs hali benim izledigim kadarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre tam bir göbek oyuncusu olmasada bence tolganın beyin nakli yapılmıs hali benim izledigim kadarıyla
cenk ergun fransa ligine bakıyoz dedi ya bi süpriz olur mu acaba
Sergen bu olmayacak duaya Amin denenlerden.cenk ergun fransa ligine bakıyoz dedi ya bi süpriz olur mu acaba
kiralık olabilir belki,ben pastoreyi istiyom gerçiSergen bu olmayacak duaya Amin denenlerden.
deli gibi para harcıyorlar, satıp para kazanmak isteyeceklerdir, malum ffp ve gelir gider dengesi.kiralık olabilir belki,ben pastoreyi istiyom gerçi
deli gibi para harcıyorlar, satıp para kazanmak isteyeceklerdir, malum ffp ve gelir gider dengesi.
oyuncu özelinde değer ama bizi aşar o iş Sergen. Sözleşmesi bitince bile zor.pastorenin 2018de bitiyo sözleşmesi galiba,keşke alabilsek : ( verecegimiz 20 milyona deger
deli gibi para harcıyorlar, satıp para kazanmak isteyeceklerdir, malum ffp ve gelir gider dengesi.
oyuncu alırken doğru kitabına uyduruyorlar ama yinede ffp için bilançoda gelir gider dengesine dikkat etmeleri gerekiyor. Bu yüzden ellerinde ki para edecek oyuncuları kiralık vereceklerini sanmıyorum.psg gibi kulüp üçe beşe bakmaz. ffp kavramını bile ekarte edip neymar'ın ardından mbappe'yi kiralık maskesi altında aldılar.güya soruşturma açıldı ama ses seda yok . psg istemediği sürece topçusunu parayla alamazsın hele biz hiç alamayız.
cenk ergun fransa ligine bakıyoz dedi ya bi süpriz olur mu acaba
oyuncu alırken doğru kitabına uyduruyorlar ama yinede ffp için bilançoda gelir gider dengesine dikkat etmeleri gerekiyor. Bu yüzden ellerinde ki para edecek oyuncuları kiralık vereceklerini sanmıyorum.