Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
emre tam bir göbek oyuncusu olmasada bence tolganın beyin nakli yapılmıs hali benim izledigim kadarıyla

Ya kardesim konuyu emre akbabaya at dediniz de su mesajlara bakin nasil atayim adama :) forumun yarisi gommus

Buna 2-3 milyon verip yedekte oturtacagimiza U17'den birine sans verelim daha iyi, veya almanya'dan genc gurbetci aliriz.

cenk ergun fransa ligine bakıyoz dedi ya bi süpriz olur mu acaba

Bence genç oyuncular üzerinde duruyorlardır. Uygun maliyetli star adayları.

deli gibi para harcıyorlar, satıp para kazanmak isteyeceklerdir, malum ffp ve gelir gider dengesi.

psg gibi kulüp üçe beşe bakmaz. ffp kavramını bile ekarte edip neymar'ın ardından mbappe'yi kiralık maskesi altında aldılar.güya soruşturma açıldı ama ses seda yok . psg istemediği sürece topçusunu parayla alamazsın hele biz hiç alamayız.

psg gibi kulüp üçe beşe bakmaz. ffp kavramını bile ekarte edip neymar'ın ardından mbappe'yi kiralık maskesi altında aldılar.güya soruşturma açıldı ama ses seda yok . psg istemediği sürece topçusunu parayla alamazsın hele biz hiç alamayız.
oyuncu alırken doğru kitabına uyduruyorlar ama yinede ffp için bilançoda gelir gider dengesine dikkat etmeleri gerekiyor. Bu yüzden ellerinde ki para edecek oyuncuları kiralık vereceklerini sanmıyorum.

cenk ergun fransa ligine bakıyoz dedi ya bi süpriz olur mu acaba

Olacak olacak
V3vGyv.png

oyuncu alırken doğru kitabına uyduruyorlar ama yinede ffp için bilançoda gelir gider dengesine dikkat etmeleri gerekiyor. Bu yüzden ellerinde ki para edecek oyuncuları kiralık vereceklerini sanmıyorum.

neymar transferini gelir gider tablosunda denkleştirmeleri pek mümkün görünmemesine rağmen mbappe'yi alarak ffp ile adeta dalga geçtiler :)
avrupa işin iç yüzünü elbette biliyor ama parayla dayak yemek istemedikleri için sustular :). bak linkteki habere göre 1 eylül'de soruşturma açtık dediler sonra psg ne yaptıysa herkes birden sustu meseleyi dosya altına ittiler

UEFA, PSG'ye FFP soruşturması actığını duyurdu | Goal.com

Geri
Üst Alt