Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
neymar transferini gelir gider tablosunda denkleştirmeleri pek mümkün görünmemesine rağmen mbappe'yi alarak ffp ile adeta dalga geçtiler :)
avrupa işin iç yüzünü elbette biliyor ama parayla dayak yemek istemedikleri için sustular :). bak linkteki habere göre 1 eylül'de soruşturma açtık dediler sonra psg ne yaptıysa herkes birden sustu meseleyi dosya altına ittiler

UEFA, PSG'ye FFP soruşturması actığını duyurdu | Goal.com
Ben o soruşturmalardan para cezası dışında bişey çıkacağını sanmıyorum. Gelir olarak sadece oyuncu satışı düşünmemek lazım, misal neymar açıklandığından beri patlama yapan forma satışları, hemde öyle bizim gibi lokal pazar ile kısıtlı değil. Şampiyonlar liginden kazanacakları para, liglerinde yayın gelirinin daha yüksek olması. Bunu kadroda düşünmedikleri ve para edecek oyuncuları kiralık vererek değil satarak destekleyeceklerini düşünüyorum. Bunu Avrupanın üst seviye takımlarının hepsi aşağı yukarı yapıyor, buna Real Madrid gibi, Manu gibi gelir canavarı takımlar dahil. Demem o ki kiralık alabileceğin oyuncu var, kiralık söz konusu olmayacak oyuncu var.

Son düzenleme:
Ben o soruşturmalardan para cezası dışında bişey çıkacağını sanmıyorum. Gelir olarak sadece oyuncu satışı düşünmemek lazım, misal neymar açıklandığından beri patlama yapan forma satışları. Şampiyonlar liginden kazanacakları para, liglerinde yayın gelirinin daha yüksek olması. Bunu kadroda düşünmedikleri ve para edecek oyuncuları kiralık vererek değil satarak destekleyeceklerini düşünüyorum. Bunu Avrupanın üst seviye takımlarının hepsi aşağı yukarı yapıyor, buna Real Madrid gibi, Manu gibi gelir canavarı takımlar dahil. Demem o ki kiralık alabileceğin oyuncu var, kiralık söz konusu olmayacak oyuncu var.

ffp konusunda bildiğim kadarıyla sattığın oyuncu değerinde adam ya da adamlar alabiliyorsun . diğer harcamalar gelirler kazana dahil olmuyor. ( yanlış biliyorsam düzeltirsen sevinirim)

moura,pastore gibi adamların anca formasını alabilirsin çünkü PSG den ayrılsalar milan,roma,arsenal,sevilla,a.madrid gibi takımlardan teklif alacaklardır.bence bizimkiler carole tarzı ucuz maliyetli genç oyuncu bakıyorlardır.

ffp konusunda bildiğim kadarıyla sattığın oyuncu değerinde adam ya da adamlar alabiliyorsun . diğer harcamalar gelirler kazana dahil olmuyor. ( yanlış biliyorsam düzeltirsen sevinirim)
Benim bildiğim ffp bilançoda gelir gider dengesi. O sattığın kadar alabilirsin, yada bizde olduğu gibi maaş konusunda üst sınır ffp'ye takılıp, yani gelir gider dengesi olmayan kulüplerin yaptığı anlașmalar. Çerçevesi kulüpten kulübe farklı oluyor, misal fener senin dediğin gibi sattığı kadar alma, biz geçen sezona kadar 65 Milyon Euro maaş sınırı. Ama temel olarak futboldan gelen tüm gelirler sayılıyor, gidere bakılıyor.

Ucmayalim lütfen. Imkani yok.

gelirse dursun aydin özbek'in heykelini dikmeyen şerefsizdir

Bununla uğraşacağına abdulkadir için çaba sarf edin.

En azından verilen paranın dönüşü olur.

Gerçek Kaptan NANDO!

836733d1737e4874a643890d34604509.png

Sarı kırmızılılar 21. şampiyonluk için kadroyu güçlendirmek isterken, bir yandan da teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda takımdaki oyuncularla ilgili kararını verecek.

Hırvat teknik adam, sol bek için yaz döneminde de gündeme gelen Asamoah'ın alınması yönünde görüş belirtti. Ganalı oyuncu için Juventus Kulübü'ne yeni bir teklif sunulacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Asamoah için 1.5 milyon Euro önermeyi düşünen Galatasaray, İtalyan ekibine sezon sonunda Asamoah'ı bedavaya alma kozunu oynayacak.

Tudor'un ayrıca scout ekibinin çalışmalarını incelediği ve takıma genç oyuncu kazandırmak için yönetimle de görüşüp devre arasında kadroyu genişletmek istediği ifade edildi.

Sağ bek, sol açık ve forvet alınmasını isteyen Igor Tudor, genç futbolcuların kadro derinliği katacağı fikrinde.

Fazla forma şansı bulamayan oyuncular hakkında henüz kararını vermeyen Galatasaray Teknik Direktörü, Ziraat Türkiye Kupası performansına göre durumu netleştirecek.

NTV Spor

GSCimbom Portal

Son düzenleme:
sprinter forvet lazım 60-70 ten sonra oyuna girip katkı verecek,gomis 70ten sonra oyundan çok düşüyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt